Hirdetés
Aktív témák
-
marked one94
őstag
[link]
De miért utál engem ennyire a játék?
Elég is volt mára ennyi. Talán este ha lesz valaki akkor teszek még 1 próbát.-vitya-:péntek, szombaton én se értem rá bocsi
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
-vitya-
őstag
válasz marked one94 #39151 üzenetére
JAAA ;-) szóval egyikőnk sem volt itt, és nem is szólt a másiknak? akkor 1:1, és nincs bocsánat!
az a patton milyen aranyos kis, hidegben nagyon összehúzódott khm.. "pisilőkével" rendelkezik
-=Витя=-
-
CptMisi
őstag
Ez is megint milyen...Malinovkán ISU-val noob csapat, nem is ez a lényeg, a sziklás bázisnál vagyok egy szikla mögött, mocsárban jön egy 4502P B, és mire én spottoltam őt, és elkezdtem célozni, kilőtt... Bokron át, camou skill 100%, álcaháló, én álltam, ő mozgott... Ennyit ér az egész...TD-nek jobb az álcázása, orosznak a legjobb, mozgó járművet előbb spottolod, stb...
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
nagyúr
Ka kilőnek és kilépek hogy addig a másik tankommal játsszak akkor megkapom az pénzt és az XP-t vagy bukom arra a csatára?
Més que un club!
-
forras2
őstag
válasz Napfénysüti #39154 üzenetére
Természetesen megkapod érte! A meccs vége után a menüben írni is fogja, hogy mennyit kaptál.
-
Antonius1978
addikt
A Tigrisnel ki kell a lanctalpat fejleszteni a fejlettebb toronyhoz es a hosszu 88-ashoz ?
Vagy anelkul is felmegy ? -
zalman90
őstag
válasz Antonius1978 #39158 üzenetére
balaki mondott még ilyet , hogy ha 1 tankra nyomod a T-t hogy támadod , és ha valaki megsebzi több tp-t kapsz
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Flatron710
tag
válasz CptMisi #39153 üzenetére
Egyre gyakrabban tapasztalom én is ezt a jelenséget! Lassan már mindenki előbb vesz észre engem egy TD-ben ülve, mint én őket... A múltkor egy MAUS rakta fel a polarizációs páncélját - megtörhette a fényt, de nem láttam - és simán megközelített majdnem teljesen nyílt terepen 50 méterre.
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Antonius1978
addikt
válasz zalman90 #39159 üzenetére
Hmh, hat ilyen valoban van, azzal tudod megmutatni hogy kit tamadsz.
Ez hasznos lehet olyankor, hogyha mas is van melletted, mert akkor esetleg o is pont azt a tankot lovi.Ugyanakkor gondolom a tuzernek is jelez felteve ha van, hogy esetleg az is azt tamadja meg.Attol hogy en megnyomom a gombot szerintem nem kapok tobb tp-t, ez akkor ervenyes ha te latod meg eloszor, azaz feded fel a tobbiek szamara.Es folyamatosan felfedve tartod az illeto tankot, hogy folyamatosan lassa pl a tuzer,hogy az ellenseges tank mit csinal, merre megy, mert akkor telibe tudja esetleg talalni.Na ilyenkor a leirasok alapjan tenyleg kapsz +tp-t. -
D.Orion
veterán
Próba képpen gondoltam megnézek valamit hit zone skin-el, de sehogy nem sikerül működésre bírnom. Van aki be tudta üzemelni? Ezt a re_mods/gui/flash-t próbáltam, de nem jön össze.
-
Dobi 562
addikt
Valaki akinek fent van a hit zone skin pack és van KV-5 a garázsban, csinálna pár screenshotot és megosztaná itt, a jövőbeni eredményesebb játék érdekében?
(#39165) D.Orion: Tankokra lebontva is ott vannak: d:\games\World_of_Tanks\res\packages\vehicles_american.pkg\vehicles\american\A03_M3_Stuart\ Itt találod például az M3 stuart skinjeit.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. március 26. 19:04:44
Jármű: PzKpfw 38H735 (f)
Szerzett tapasztalat: 2 416 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 763
Csatában elért Achievement: Top Gun10 kilövés!! Ezzel behoztam a Tetrarch-al elért szintén 10 kilövésemet.
-
Chris0321
addikt
-
forras2
őstag
válasz D.Orion #39168 üzenetére
Dobi 562 válasza
A skineket a 7.1.1 óta a World_of_Tanks\res\packages\ mappában tárolja a játék. A *.pkg fájlokba ugyanúgy tudsz belépni mintha egy rendes könyvtárat nyitnál meg, itt válaszd ki a megfelelő nemzet pkg-ját és ott írd felül a skin-t.
Azaz 2× katt rá
Kikeresed az adott tankot a listából a nemzeteken belül, és azt a fájlt felül írod azzal, amit Te letöltöttél. Kb 3mp az egész[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
A mai karbantartás gondolom még nem a patch lesz - mondjuk elég hülye időben tartják.
Az lenne a kérdésem, hogy van olyan addon, ami a csatából a garázsba visszalépve kiírja, hogy az adott kör összesen mennyit hozott? (nettó, levonva a lőszereket, a javítást, meg a kis javító csomagokat)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
CptMisi
őstag
Kezd unalmas lenni, hogy T8/9 TD-t blokkolni kell, meg beállni a tűzvonalába... Komolyan, célzom a sarkot, erre KV3 meg Tiger beáll a sarokra, kilövik őket, engem meg a roncsok mögül simán kiszedtek. -.-' Megértem, hogy a Tiger alapágyúja nagyobbat üt, mint a BL10, de azért talán nem kéne.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Mustaros
aktív tag
válasz CptMisi #39179 üzenetére
Nincs értelme az embereket megérteni vagy némi logikát keresni a csapattársaik tettiben.. ez wot , nem tudom mennyire játszol komolyan , de ha ismered a tank company-t (pl clan társak..) akkor szerintem told inkább azt.. megmenthetsz pár agysejtet ami esetleg elhalna a random battle csodáinál
-
Dobi 562
addikt
Megvan a 2. Bilotte-medálom!
Győzelem!
CsataMines 2012. március 26. 20:00:04
JárműVK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 326
Szerzett kredit: 37 236
Csatában elért Achievement: Billotte Kitüntetés -
CptMisi
őstag
válasz Mustaros #39180 üzenetére
Nem lehet minden tankkal Tank Companyzni, meg csak úgy menni... Most egy T9/T7/T5 Heavy nem jó igazán egy századba sem... Ahogy T7/T5 TD sem. TD-vel nem szeretek egyébként sem században játszani.
De amúgy szoktam századozni.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Szoval fiuk, kell uj lanctalp a Tigris uj tornyahoz es lovegehez, vagy nem muszaj ?
-
KaLeun
senior tag
Komolyan ez az E-75 egy retardált mágnes... Rosszabb mint egy prémium tank, mert akkora idióták vezetik őket...
10:00-kor a 3 top tankunk azaz 3 E-75 még mindig 100%-os életerőn van. Fent a himmelsdorfi hegyen épp áttörnek a t9-es medek, de ez nem izgatja őket és nyugodtan kempelnek. A fő ütköző pontot nálunk 2 E-75 és én tartom, az ellenfélnél 1 Tigris, 1 VK A és 1 IS-3. Egyedül én támadom őket, mert a drágalátos E-75-ök hátrálnak csak az nem tudom, hogy miért, pedig az ellen nem is támad. Aztán megérkeznek a medek, leszedek egy E-50-et 100-ról 14-re, az E-75 ök meg elfüstölnek mint vmi loltraktor.
Ezután elsődleges célpontom lesz minden E-75... Ez már gyűlölet.......
Cila
-
emre
veterán
Na basszus ilyen csatám sem volt még.
Elfogyott az összes lőszerem a ferdiből. A végén kínomban nekiálltam foglalni, az addig afk KV valahogy magához tért és ott táncoltam hogy nem találjon el, mert akkor kifutok az időből. A végén megköszöntem a közreműködést és közöltem vele hogy nem volt több lőszerem. képCsata: Malinovka 2012. március 26. 20:47:54
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 2 053
Szerzett kredit: 63 610
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszállómod
asszem mára abba is hagyom, kicsit felizgattam magam[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz fecc87 #39189 üzenetére
Ja, és nem viszek több HE lőszert a ferdihez.
Eddig 5 volt nálam, de tök felesleges. KV3 oldalába vagy 3-at belelőttem mire elfüstölt.
Ha az összes AP lett volna akkor még marad kettő a végére.[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz fsb1000 #39185 üzenetére
Miért?
A harctéren tanúsított teljesítményedért kapod az xp-t és a kreditet. Az, hogy bent vagy a csatában halottan, és nézed, hogy ki mit csinál, attól hogyan lesz több xp-d és kredited?De mindjárt kipróbálom PzIv-el. Nem csinálok semmit, csak állok a kezdőhelyen, és mennyi tp-t kapok, ha miután kilőnek, és nem lépek ki, illetve mennyit ha kilépek.
-
KaLeun
senior tag
-
CptMisi
őstag
válasz KaLeun #39193 üzenetére
Amúgy nem leszólva bárkit is/ a német ágat, de én nekem mostanában feltűnően sok a gyökér német tankkal... Orosszal is van, meg mindegyikkel, de némettel rengeteg.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
zalman90
őstag
hejj há mivan kidobott a wot
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Multikiller
tag
válasz Antonius1978 #39186 üzenetére
Nem kell. Az alap lánctalp bírja az új tornyot a legerősebb löveggel is + ha jól emlékszem belefér még az első motor is. Amúgy egyszerű matek. Megnézed mennyi a teherbírása, mennyit nyom a régi alkatrész és mennyit fog az új. A helys wot képlet: teherbírás-régi alkatrész+új alkatrész=megvilágosodás!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest