Hirdetés
Aktív témák
-
mynames
senior tag
Első kört mentem:
Csata: Live Oaks 2012. március 30. 20:25:41
Jármű: SU-85B
Szerzett tapasztalat: 1 029 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 6 397
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztályEzen a pályán a mocsárnál/tónál van egy rész ahol át lehet kelni rajta. De csak akkor látszik mikor belemész, a partról víznek látszik.
-
ahapc.hu
csendes tag
imádom a KV-t
Victory!
Battle: Westfield 2012. március 30. 20:47:48
Vehicle: KV
Experience received: 2 140
Credits received: 49 489
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sharpshooter, Steel Wall, Top Gunkár, hogy nem az első csata volt
-
emre
veterán
Ojjektum és JT legénysége nálam, remélem láthatóak az ikonok.
Az elsőre perk-et választok, a második álca, harmadik javítás.
Aztán majd az idő eldönti, hogy jól választottam-e.mod 1
(#39902) vbbb
Csak az a gond, hogy van 1-2 olyan cucc ami megkívánja a 100%-ot, míg esetleg egy 70-80% os álcával, vagy javítással azért lehet harcászkodni.Mod 2
Ja adtam neki kis javítást, mert totál szürke volt.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
D.Orion
veterán
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. március 30. 20:53:46
Vehicle: T34
Experience received: 3 897 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 84 138
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Steel Wall -
Chris0321
addikt
Nekem eddig ez volt a legjobb köröm:
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. március 30. 20:40:56
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 647
Szerzett kredit: 40 138
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztály -
Timyyy
őstag
Nah kb 10 kört bírtam ma este... az összes gyökér játszik most, esélytelen bármiféle értelmes kört menni... na majd holnap talán.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Drenadar
veterán
hali mindenki!
dobozos kódokat honnan lehet szerezni? Zavvi.com-ról persze, de ha teszem azt nem akarok rendelni? valami gyorsabb egyszerűbb megoldás kellene... -
Fel
addikt
A "Safe Stowage" perket nem kell kiosztani mindkét töltőre. Elég ha csak az egyik tudja, mert nem adódik össze a hatásuk.
Bár az is igaz, hogy túl sok hasznosat nem lehet nekik (töltőknek) adni...bullseye: Ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor látszik. Azt jelzi, hogy a következő csatában az a személy fogja kapni a legtöbb xp-t (az akinek a legalacsonyabb a képzettsége).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz D.Orion #39908 üzenetére
Tanulom ezt az "új" T34et:
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. március 30. 21:23:35
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 567
Szerzett kredit: 100 653
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztályAmúgy mi a rák ez a kiváló sofőr jelvény?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
forras2
őstag
Tudtok valami megoldást erre?
-
Fel
addikt
válasz CactuS #39919 üzenetére
Majd' 100 hsz-szel ezelőtt írtam/linkeltem: [link] Pörög a topik, na..
-----------------------------------
TD T30-cal az első éles kör:
Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. március 30. 21:29:57
Vehicle: T30
Experience received: 514
Credits received: 34 680Természetesen hová dob be elsőre: Himmelsdorf, és majdnem top tanknak, és nehogy legyen egy értelmesen páncélozott gép is a csapatban, ütközőnek...
Most vettem csak észre... A T30-ba ugye kaptunk 4 új tagot. Az új töltőt úgy hívják, hogy Washington Two...
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Mi a faszért indulna patch után 1x is el a játék.........
Tipikus szétesett kép és villódzó 3szögek (már a launcherben), utoljára anno az S3 3D/2X láttam ilyet...
Egyébként minden driver friss és stb.
Cila
-
KaLeun
senior tag
válasz forras2 #39925 üzenetére
Nyugi a játékkal van a bibi: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/100822-another-72-graphic-problem/
Cila
-
D.Orion
veterán
Rájöttem mire való a kis narancssárga háromszög a legénységi tag előtt:
Eme tagnál indítható a következő perk/skill fejlesztése mindannak ellenére is, hogy még az előző sincs 100%-on! További jó játékot és szép estét mindenkinek, remélem hasznos infó volt.
CactuS: Kiváló sofőrt akkor kapsz, hogy ha a harcoló tankok közül elért egy bizonyos eredményességi szintet. Class I azért jársz ha a top 1%-ban benne vagy, Class II-t már nem tudom pontosan, asszem top 20%-ban kell lenni, Class III pedig top 50%. Nézi a csatában lévő eredményességet, bevitt sebzés - találati pontosság - spot - stb. Pontosan nem tudom, mert foronghy magyarázta, de a mondta közepén kapcsolódtam éppen be, az biztos, hogy a csata béli eredményességet díjazzák vele. Elég összetett kitüntetés.
(#39930) CptMisi: Indítható nála a következő képzés.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz forras2 #39931 üzenetére
vegyél nvidiát
vbbb: volt 6970esem is de i7 2600 mellett olyan lagparádét csinált hogy legszívesebben ki bastam volna a kukába(#39933):gt550m el simán van full hdben 30-50 fpsem , ha szerzel egy gtx260at szerintem sokat dobna rajta
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
D.Orion
veterán
válasz forras2 #39931 üzenetére
Figy nálam sem HD 5770-en, sem 6850, sem 7770-en nem jött elő a probléma. Pü-ben írd le a konfigod és a szoftver környezetet pontosan. Egyébként ez DX szoftver hiba, anno réges régen az NFS2 + Radeon 9550-nek esetében is detto ilyen probléma volt, az is dx hiba volt.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Az új amcsi T9esben miért nincsen rádiós? Ez bug?
Szerk.: Ah, értem, akkor megnyugodtam, lehet ez való azoknak, akik nem akarnak csapatban játszani. Solo tank.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
bullseye
addikt
Vajon Eagle eye nem működik a mod miatt, vagy csak sértetlen tankokkal találkoztam eddig?
Valakinél megy?'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Fel
addikt
válasz bullseye #39940 üzenetére
Csak akkor működik ha 100%-on van. Valamint közvetlenül rá kell látnod az ellenre. A tényleges látómezőn belül kell lennie, mert spottolt ellenfélnél nem működik. Emiatt pl. artira felesleges/haszontalan.
---------------------------
Azt hiszem ezt mára itt kell abbahagyni:
T30-cal 4 csata, mind a négy csúfos bukta...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Tegnap JT-vel voltam ugyanígy.
Ma egész könnyen ment a duplázás, igaz kiemelkedő eredmény nélkül.
Ja, nem IS4-el volt egy kis szenvedés...(#39939) Tüzi
Kilövik a gyorshajtókat?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Hála a jó istennek kijött ez a ----- 7.2 . Hogy is mondjam...én többet vártam tőle...a bejelentkező képernyő és még egy-két dologtól eltekintve elég gyenge lett...
Semmi előnyét nem látom az új skill-eknek hiába van a skill-emnek 84%-a...semmi előnyt nem éreztem.
Ja és a fordítás magyarra is csodás lett (pl. menü, és talán úgy van írva a segítség, hogy segítstdég)
Mind1 nem ez a lényeg. Ilyen is csak ma volt "először", hogy bekékhalálozik a játék közben. Ma 3-adszorra történt meg velem. Soha se csinált ilyet semmilyen játék közben sem a profilomban lévő gépem...nem értem. Szerintem nagyon elrontotta ezt a verziót a wargaming.net .
A kékhalálokat megtudom valahogy előzni (a játék törlése nélkül)?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!TD-re melyik képességet ajánljátok mert vannak ugye újak is és érhetnek e valamit egyáltalán.Illetve ha a régebbi még nem 100%-os képességet hogy tudom újraválasztani mert nem irja csak hogy részben, én meg nem tudom már pontosan melyik mi volt.
WoT:jimmbo
-
-
D.Orion
veterán
Háromszöggel kapcsolatban igazatok van tévedtem.
Grafikai hiba oka: Előre szóltak, hogy nem fog menni régi gépeken.
Incomplete works
On some computers (when a PC is more than 8 years) the game client might face partial issues with graphics. Works on the fix are being held at the moment.Gyanítom, hogy valamiféle Shader Modell variálás történt. Lehet behozták az SM 3.0-át? Azért gondolok erre, mert pl az X850Pro az még pont nem támogatja ezt, eddig hibátlanul ment rajta most meg nem... Van aki itt NV 6600 vagy NV6800-at használ? Nála jelentkeztek hibák? Ez a kártya már támogatja az SM3.0-át és ha jól rémlik Open GL(vagy CL)-bl is előrébb van kicsivel, mint az X850. WoT Tweaker-el szedjétek ki az árnyákokat és a füst effekt-eket ez talán megoldja. Ha lehet, akkor a talajról is kapjatok le mindent, fű - víz - mocsár, egyebek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest