-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #39947 üzenetére
Csak 395? ezzel a megoldással nem tudok nyugodtan aludni ezután, how terrible
Vettem 500 arany lőszert még valamelyik akcióban és most nézem, hogy eddig 14-t használtam el belőle nagyjából fél év és kb 60 csata alatt. Csak akkor, ha nagyon fontos, hogy kilőjem és he-vel nem tudok eleget sebezni.
Akkor a WTE-re rágyúrok, hogy még a nerf előtt tudjak vele menni pár kört.
Mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
-
diegho
nagyúr
válasz Bingisz #39483 üzenetére
Eviljoe hellcat komarin, tier6 csata, full piros ellenfél, fenti bázis, baloldalt előrerohan, másfél perc után 1 leadott lövéssel meghal, innentől végig ugatja a csatát. Én is hellcat-el voltam 2600-at sebeztem a másik oldalon. Pár csatával később. Live oak felső bázis tier6 csata arl44-el volt, elindult a sínek felé, 3-an mentünk a városba én KV1S-el voltam. Természetesen lerohantak minket, de neki megint sikerült az előbb meghalnia a síneknél 8 csapattárssal együtt 3 td ellen. Seletchi pedig ugyanez, párszor voltam vele csatában, de jellemzően az én oldalamra teszi azt is sajnos...
-
Bad Pritt
félisten
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Bingisz #39353 üzenetére
"- IS-3-at átmodellezik."
Ez elképesztő. Annyi súlyos hibát felvonultató modell van a játékban a régebbi tankok közül, hogy parádés nézni, de az IS-3-nak is már a harmadik újramodellezés megy.
Ilyen tempóban nem csodálom, hogy sok elhibázott tankmodell változatlan formában lelhető fel a 8.10-ben is. -
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #39345 üzenetére
Annyi. Bár azért a meglepetés ereje mindig náluk lehet, láttam már lila játékost elvérezni az első percben, mert elszámolta magát és olyan pirosat is, aki Easy Eighttel 4K sebzést tolt tier 7-ben.
Meg a randomfaktor itt is meglenne, +/- 2 tier, szal lehet a pirosak lennének top tier, a kékek zöldek meg felderítőt játszhatnak, meg hasonlók.
Bár én azt nézem mostanában, hogy 20 meccsből, ha 1 azon múlik, hogy kinek milyen statja van, mivel a top tier td-k ellen a lila felhő sem véd meg jobban, mint a paradicsomlé. A baj az, hogy a játékosok nagyrésze bízik az xvm-ben és ha mondjuk olyan helyzetbe kerül, ahol többen vannak és jobbak az ellenfelek, akkor leblokkol, elcsügged, bármi. Tudod a weakspotokat? Tudod. Tudsz sidescrapelni? Tudsz, akkor gyerünk.
Meg amúgy teljesen mindegy, nem az MM a legnagyobb gond jelenleg a játékkal. Top tier kempfeszt, ami gyűrűzik lefelé, tegnap láttam már tier 6-ban olyan meccset, ahol több volt a td, mint bármi más. Ghost shell-el nem találkoztam 8.10-ben eddig, cáfoljatok meg, ha van.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
diegho
nagyúr
válasz Bingisz #39325 üzenetére
Én úgy gondolom az új nvidia vonal érkezése után fog jönni a hd kliens, azok lejjebb fogják nyomni az árakat és 60 alá be fog menni a 770-es május környékén.
Mondjuk FPS gondom nincs jelenleg. Minden maximumon 1-2 hülyeség kikapcsolva 40-60 között ugrál, viszont találtam 2 bokrot, amik mögött fix 30, érdekes, mert mindegyik single bokor, tehát redshire erdőben semmi gond. Tegnap visszavettem mediumra, így meg 50 alá nem esik. A proci 4000-en megy, mármint mindegyik mag, turbo kikapcsolva. Igazából nincs fps gondom, de még ma vagy holnap letesztelem egy south coast replayen, hogy mi a különbség a 6870 és a 270x között fps-ben.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
-
Patrick76496
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
-
Assimilator
őstag
válasz Bingisz #39097 üzenetére
Mert azt feltételezi, hogy a 90% hülye. Mert még ha azt mondja, hogy 90% nem akar gondolkodni, akkor megértem. Mert akkor feltételezi, hogy vannak olyan emberek akik mondjuk meló után hazafelé a buszon nem a weakspot képeket böngészik, meg a frontarmor statokat méregetik. Hanem csak leül játszani, mert szeretne, esetleg élvezi, ettől még nem az van, hogy nem tud gondolkodni=hülye. Csak szabadidejében nem IS-6 küldire veri... (többek közt)
Én is rengeteg olyan emberrel találkoztam aki piros/sárga volt. Leírtam neki mit csináljon és megcsinálta, jól.
Nagyon sok ilyen van.
Meg mondjuk csata betöltésekor még lehet elolvas egy fél oldal tananyagot, nem az XVM statokat bámulja, ha egyáltalán tudja mi az az XVM.Szubjektív vélemény. Jöhet a népharag.
-
rolio1
tag
válasz Bingisz #39041 üzenetére
Jól látod, nem a 0,2%-kal van a bajom, hanem hogy ha előtte megnézed, azért emelkedett. Az a pár letörés szerintem a folyamatosan húzott ágak miatti stock tankok miatt van
Nem maga a stat érdekel, hanem szerintem a winrate arány mutatja meg legjobban, hogy hogyan érzed magad a játékban. Ha sikerül nyerned,akkor jól játszol, vagy ha Te nem is, de a csapat legalább lehozza.
És maga a globál jelenség szomorít el...
Hol tudnám a kihagyásom előtti statomat megnézni? -
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #38747 üzenetére
Kiherélik, mint a Konisch ágyút vagy növelik a töltés idejét és kész, máris nem fog senki 3e sebzést csinálni maximum 2e.
Sajnos van benne gyakorlatuk.
De az F155 vagy a WTE100 az teljesen rendben, meg a T57. Ezek nem op tankok és belesimulnak az átlagba. Menjen már a búsba a WG is, miért nem állítanak fel egy fontossági sorrendet? Az tény, hogy hatékony az e25, de használni is tudni kell, az nem egy olyan tank, hogy várom az ellenfelet és ha látok valakit, akkor belelövöm a tárat különösebb célzás nélkül.
Sorra kerülhet az E25 is, de mondjuk lenne előtte egy csomó másik tank, amiket ki kéne egyensúlyozni.
-
Atlantis
veterán
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #38628 üzenetére
"De szerintem inkább tűnjön el kéthetente egy lövésem,"
Egészen eddig a patchig és nem is értettem azokat, akik "szellemlövedékre" panaszkodtak, velem talán soha nem fordult elő korábban.
Ebben a 8.10-ben már vagy 50 esetem volt, nagyon remélem, hogy a következővel visszaáll a régi rend! -
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #38578 üzenetére
Engem sem zavar, csak azoknak írtam, akik szerint nem olyan jók ezek a gépek, mint a valóságban (régen rengeteg ilyen jellegű komment volt). Szvsz az optimalizációval csinálhatnának már valamit, az új pályán mindig 5 fps-sel kevesebb van, mint a többin (amelyeken 30-40).
(#38620) KisApám: Tudnál adni egy letöltő linket a garázs mododhoz?
(#38634) sebijani1982: Teljesen egyet értek veled, tudom miről beszélsz. Én is laptopról játszok, bár nálam még nem ilyen rossz a helyzet.
(#38639) Assimilator: Ha te is full low grafikán játszanál, gyengébb féle gépen, tudnád, miről beszél. Bár rossz nézni a videókban, hogy mások filmszerű beállításokat használnak, én meg ilyet, azért már az sem lenne rossz, ha a stabil 40-50 fps meglenne. Pl. DiRT 3-ban WoT full grafikával egyenlő beállításon van, és annyi fps-sel fut el, mint low-on a WoT.
- - - - - - - - - -
Erre valaki?
A Type Chi-Nu gun elevation-je/depression-je most akkor lényegében +15/-10 vagy +20/-15? Mert mindenhol az előbbit írják, viszont a WoT Tank Viewer, ami közvetlenül a játékból veszi az adatokat, az utóbbit állítja.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #38635 üzenetére
Igen, mert tomato elindulni, meglátni ellen tomato, ijedten egérkattogtatás, és nem egyet lőni Isten átka, hanem hatot, és tádám 2.0: 2000 felett lenni nagy piros paradicsom..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ddt500hu
veterán
De az pl. elég vicces ami az egyik utolsó csatámban volt. Kb.10 db T9-es tank mindkét oldalon 5db 8-as. Nálunk 3-4 T9-es hevy náluk egy darab se. Mi védekeztünk és jééé győztünk. Szerintem a mi csapatunknak vagy 2000-el több hp-ja volt. Ja és azzal is kezdeni kéne valamit, hogy a 10-es csatába behozzák a loltraktort egy szakasszal.
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #38632 üzenetére
Az egy igazán remek nem OP vas..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Nézd, ha neked csak annyi problémád van, hogy "kéthetente eltűnik egy lövésed" és az MM is jó a véleményed szerint akkor neked tényleg nem tudok semmi ellenérvet mondani.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Bingisz #38625 üzenetére
Most konkrétan nem az MM-re gondoltam hanem arra a sok -többségében jogos- panaszra ami a játékkal kapcsolatban akár ezen a fórumon is felmerül. Nincs baj azzal, hogy ha valaki egy két négyzetméteres kijelzőn akarja full HD-ben játszani a játékot 32x élsimításal és dinamikus árnyékokkal a bogarak szárnyán, 100 fps-el, a gond -szerintem- csak az, ha ezt tekintik a legnagyobb problémának.
A skill alapú (pontosabban a tier + skill alapú) MM pedig szerintem igen is minden igazi játékosnak jó lenne, ezt akár indoklom is ha valaki vitatná....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Iron Funeral
őstag
válasz Bingisz #38576 üzenetére
Szerintem is a Batmant a legnehezebb játszani amiatt mert törékeny, bár a lőszer mennyisége engem nem zavar különösen, lehetne benne több is.
50M amolyan all-rounder, tud mindent még ha nem is a legjobban, meh DPM de más szempontból rendkívüli ágyú, #1 sniper.
T-62A meg olyan semmilyen tank. A torony valóban nagy troll de a hull armor nem jó semmire ~185 pen. fölött, az ágyú nem rossz de szerintem nem is különösebben jó, 320dmg eléggé lapos, a RoF viszont jó, de szerintem sokszor becsapja az embert és tovább marad kinn fedezék nélkül mint kellene (mondván bele lövök még egyet gyorsan) és akkor szépen visszalőnek, aztán volt tank nincs tank. Ja és csak 50 a végsebessége, gundep meg -5°. Nem igazán vagyok kibékülve vele, egyszer jó köröket megyek vele (5k+ dmg) máskor meg örülök ha megvan a 2k dmg.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Chris0321
addikt
válasz Bingisz #38521 üzenetére
Korán van még idő kell, hogy felébredjek.
Szerintem nem ártana pár legénységi tagnál újraosztani. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek ugyanaz fontos de pl. az elit alakulat a parancsnokon egyedül nem ér semmit mert csak akkor aktiválódik ha az összes tagon van. Vagy a vezetőnél az álca egy ekkora TD-n nem hiszem, hogy hasznos. Az, hogy második skillnek van berakva a 6. érzék az nem zavar mert nálam a T34-en meg 4.-ik ha jól emlékszem. Mivel olyan tankról van szó amivel tudom, hogy még rengeteg csatát fogok menni ezért szépen kivárom amíg összeszedem az xp-t. Ha újraosztanám amire aranyam nincs csak kreditért menne akkor túl sokat buknék az xp-ből ezért inkább összegyűjtöm lassan. -
KisApám
addikt
válasz Bingisz #38408 üzenetére
Röhejes...
TD-vel spotolni nem nyerő, nem is az a célja.
1 bázisra ment mindenki.
Vagy üljek be a bázisra amikor lehet, és kész?
Akkor meg azért lesz rosszabb az EFF, mert nem sebeztem, öltem...Szerezzek be egy ELC AMX-et és akkor király leszek??? (Spot + miegyéb miatt értem)
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Stigma.HC
senior tag
-
Plasticbomb
addikt
válasz Bingisz #38275 üzenetére
Ezt régen az XVM is kiírta, most valamiért nem mutatja ezeket az adatokat. Pedig mindig az alapján próbáltam javítani a tankokkal elért teljesítményemen. Sőt, régebben írta az adott tankra számolt eff/wn értéket is.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
addikt
válasz Bingisz #38241 üzenetére
Ezért adtam el anno az SP-t, és vettem meg a T34-et, és ezért vártam már nagyon, hogy leadhassam a 90 mm-es ágyút a T54E1-en, hogy azokat a szemét Type-okat halomra lőjem! Annyira jó volt ma is, amikor kitáraztam a full életes Type-ra, és harmadikra kigyulladt, és még belelőttem egyet, ROBBANJ TE SZEMÉÉÉÉÉT!
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
SoulReaver
veterán
válasz Bingisz #38027 üzenetére
akkor már nem sok kell Most lett meg a nagy motor is bele, de a hétvégi emberkék.... nagyon komolyak...
t34 kemény értékekkel rendelkező WG támogató.... egészen addig az arty mögött bújt, míg ki nem haltunk, elindul, elér az ellen bázisáig, ott fedrinand jött vele szembe és lecövekelt... azt sem tudta mit csináljon, mire az arty kivégezte... ezekből él a wg[ Szerkesztve ]
-
-
emre
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #37856 üzenetére
És égni fog.
Egyszeri játékos: Herr General, végre van egy harckocsink, aminek a váltója, motorja, olajtartálya, dízeltankja vagy bárminemű éghető alkatrésze NEM a jármű orrában van!
Serb: Olyan nincs. Áttervezzük, hogy ott legyen. Problem?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
CHaooSS
őstag
válasz Bingisz #37850 üzenetére
jaa hát akkor más. mert, ha növelték akkor tényleg érdemes megvenni mert jó kis tankocska.
"- Úgy tűnik, a Németek kaphatnak egy magas szintű prémium közepes tankot, mint például a Panther Ausf. F, Panther II prototípus vagy Kelet Német T-54, de nincs több info. "
Ez viszont tényleg elég jól hangzik. félre is rakok rá
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Scheff
tag
válasz Bingisz #37529 üzenetére
Valamelyikbe? Nincs sok választása az embernek, ha nem tud oroszul, lengyelül vagy szerbül. Most változást a WUSA hozhat (német csapat), mert ők a WCG-n is kiemelkedően szerepeltek, de ezzel a csapattal ki is fújt a lista. Legalábbis EU szerveren ez a helyzet.
Például az Evil Panda Squad azért nem rendelkezik szponzorral, mert 10.000€-t kérnek, hogy szóba álljanak egy támogatóval. Nem tudom, hogy mennyire sikerült érthetően fogalmaznom. 3 millió forintnyi összeget kérnek el azért, hogy megváltoztassák a csapatnevüket, mert ez már brand Lengyelországban. (Állításuk szerint.)
U.I: Ráadásul ez mindig "WoT". Elképesztő.
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #37489 üzenetére
Erre a körre T59-cel kaptál volna vagy 160-kt...
-
PAtr0n
addikt
válasz Bingisz #37353 üzenetére
"Camouflage - a tank álcázásával feljavul a rejtőzködésünk a harcmezőn. Tehát az ellenséges tankoknak vagy repülőgépeknek közelebb kell jönniük a felderítésünkhöz."
Ezt hogyan kell elképzelni? Mert azt mondták, hogy nem lesz olyan spotrendszer, mint a WoT-ban.Úgy kell elképzelni, hogy jelenleg van egy olyan legénység képesség a repülőknél, hogy awareness, a keen vision-on kívül. A keen vision képesség növelésével a távolban hamarabb veszi észre a pilóta a repcsiket amik akkor még csak pontok, de ettől még nem tudja, hogy az barát vagy ellenség. És itt jön képbe az awareness, aminek a növelésével a pilóta felismerését javítja, tehát előbb különbözteti meg hogy az adott gép ellenség vagy barát, és amint ez megtörtént, kap egy markert (kéket vagy pirosat), innen tudod hogy lőni kell e rá vagy sem. Ez úgy néz ki egy az egyben át lesz emelve a tankok-hoz is, hisz logikus, jól működő rendszer.
- A camouflage (és a különböző festések) tulajdonképpen az enemy awareness és keen vision értékét rontják le valamilyen értékben. Tehát itt nem lesznek láthatatlan tankok, minden a szemre és az érzékre lesz bízva, azaz ha megláttál egy dögöt a távolban, de még nincs rajta marker, rajtad áll hogy megkockáztatod, és rálősz e.
- Az arty-zás egyenlőre úgy áll, hogy képesség formájában kifejleszthető a dolog Light és Medium tankokra, és bizonyos időnként behívható. Tehát egyenlőre nem lesznek önjáró artyk.
- Önjáró légvédelmi üteg. Sokan azt hiszik, hogy a kombinált meccseken (ahol vegyesen vannak tankok és repcsik), majd mekkora über-ek lesznek ha repcsivel mennek. Múltkor nézve a zárt bétát a Tviccsen, meglepően tapasztaltam, hogy pikk-pakk lekapják a madarakat a Flakpanzerek. De ez életben is így volt, egy légvédelmi üteg már azelőtt szórhatta az eget, mielőtt az enemy repülő egyáltalán látta volna hova kell dobni a bombát. Szóval azért lesz balansz, mert ha nem lenne, gyorsan elmenne a kedve az játékosoknak az egész tankosditól."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
stork13
aktív tag
válasz Bingisz #37379 üzenetére
Ha már vesz egy gépet, vagy fejleszt akkor nem hiszem, hogy valaki a WoT-ra hegyezi ki egy kis procival a rendszerét.
Mindenféle szemellenző nélkül az értelmesebb emberek mindig a legjobb ár-értékarányú dolgokat választják (főleg átlagos felhasználásra), függetlenül AMD-Intel vagy AMD-Nvidia platformtól.
Intel/Nvidia-ról váltottam AMD/AMD-re és most is az fog dönteni majd, hogy X összegért mik a legjobb ár-érték arányú dolgok.Ja és kérem a referenciát a 15k-s proci fullHD-s 55 fps-ére...
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Jolet
őstag
válasz Bingisz #37267 üzenetére
olyanom nincs, az miféle?
érdekes mód a noobmeter ki tudta olvasni belőle az adatokat...de lejátszani nem lehet az onnan visszatöltött fájlt sem
régen volt egy oldal ahová ha elküldted csináltak belőle videót, az működik még?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Jolet
őstag
válasz Bingisz #37264 üzenetére
jobban megvizsgálva látni, hogy túl kicsi a mérete, csak 141 kB :-( ezekszerint hibás lehet?
le lehet kérni valahonnan? sajnálnám ha elveszne egy tankászos videóm :-(WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest