-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #62462 üzenetére
Tudom, csak 2 dolgot nem értek:
- Az NA szerver miért kapta meg, amikor még (tudtommal) még kevesebb a játékos, mint az EU szerveren?
- Miért ígérték meg, hogy mielőtt kiveszik a játékmódot, az EU szerver is megkapja?"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bad Pritt
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #62245 üzenetére
Sajnos, ez nem ilyen egyszerű, valamit rohadtul tud a pinkman. Nekem is elég jó már a legénységem, 3 skill, kóla, mozgás közben 425m a látótáv, ennél már csak kicsit lehet jobb. Amúgy is 2-3 a tényleg hasznos skill, a többi olyan, ha van, akkor jó, ha nincs akkor sem gond kategória.
Most toltam egy olyan csatát, ahol elhatároztam, hogy agresszívabb stílus veszek fel. 24% WR esélyt adott az XWM és lehoztam a végén. Szerintem a pinkman esetében ilyesmi a teljesen alap csata.
Az más kérdés, hogy hiába akartam agresszíven segíteni a kv1-nek, az sc35 ráfókuszált arra helyre, ahol ki kellett volna mennem és erről beszéltem a korábban, hogy nem szabad, mert még a legutolsó tomátó is meg tud ilyenkor lőni. Sidescrap vagy az elejének beforgatás meg ilyen páncélzattal ugye nem opció. Tényleg nevettem is tegnap, sikerült egy lövést sidescrape-el hárítanom a T49-el, nem emlékszem nagyon hasonlóra.
A churchill-t a végén esetleg tudtam volna segíteni, de nagyon rossz helyre ment, nem figyelte a csata alakulását, és amikor láttam, hogy körbevették, akkor inkább olyan helyre mentem, ahonnan a foglalni vonulókat és a kört tudom megszórni, mert tudtam, hogy jön a t49 és az sc35 a hátamban. Az ellenfél T49-nek is volt binoja és spotolt is valamelyik bokorból, ha a "normál" taktikát követem és rárontok, akkor kiszed. Jobb volt ez így, hogy megpróbálom a foglalással nyílt terepre csalni, ahol már kijön a látótáv és - feltételezhetően a kóla + bia miatt - rof fölényem, illetve enyém a taktikai előny.
Szóval durva ez és ez csak egy 5 frag-es csata volt, teljesen alap teljesítmény ha a pinkman szintjéhez nézem. Továbbra is nehéznek találom ezt nagyon, agresszív stílust egy papír tankkal, de máshogy nem hiszem hogy lehetne tovább fejlődnöm vele. Nekem nagyon bejön a T49, nagyon szórakoztató a játék vele.
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #62240 üzenetére
Én most lemondok a játékról, kb 1-7re..[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #62086 üzenetére
Mármint a med-td váltás miatt ennyi? Seems legit. Végülis nem baj, mert poén ez a T-34 még mindig.
Kipróbáltam a Pz. IV H-t troll ágyúval de szinte rögtön raktam is vissza a hétfelest, elképesztően megbízhatatlan. Oké, hogy oneshotolja a T49-et meg más szmötyiket, de ha berakja 7-es csatába, max ingyen fragnek jó, T29 seggébe lőtt 150-et és aztán töltött 7 másodpercig. Nem éri meg szerintem, a 75 millis egy kiváló mindenessé teszi a Pz IV-et, mondjuk a III/IV szerintem sokkal jobb nála jelenleg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Patrick76496
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #61878 üzenetére
Pedig az a War Thunder...
Azt hittem amúgy idén kész lesz az összes HD-modell, de ilyen ütemben kb 2016 elejére lesz meg mind. Hát érdekes ez a koncepció, ahogy csinálják. Focis móka van még? Bónusz kódot msotanában lehet szerválni valahonnan? Havernak lejmoltam Alienware-es invite kódot, de bónusz kódok nem tudom vannak-e.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bingisz #61876 üzenetére
Csak ezek?
Churchill mellé igazán oda lehetne csapni a többi Churchillt, meg esetleg a Black Prince-t, gondolom egy sablonból csinálták őket anno, ugyanígy a SU-85-öt a Su-100-hoz és a KV-1S-t meg IS-2-t az IS-hez. Vagy ez bonyolultabb folyamat, mint amilyennek tűnik?[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #61713 üzenetére
Hogy csapják telibe a kedves édes szülőanyukájukat, hogy nerfelik a 183-mat..
Eddig sohasem szidtam őket, de ez egy rohadék tetű húzás... Akkor adják 5kért a goldot, reload 17s és legyen bele 30 skuló.. Gyökerek..(#61743) Drenadar LEhet, hogy én is ezzel fogom tolni 9.2ig, azután pihen a játék..
Ez volt az egyetlen tier 10, ami funnak nevezhető.. Nem igazán döntött el meccseket, k. sokba került vele egy csata, de ha valakit televertél arannyal, 2000 dmg pukk, az élmény megfizethetetlen...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
válasz Bingisz #61735 üzenetére
emre nem iszik, és csak elvétve káromkodik, ráadásul nem is lila
A káromkodós érdeklődésem beugrató kérdés volt. De a közösség eddig kifejezetten tetszik.
Mod:
Csak attól kapok néha agyfaszt hogy a szakasztársaim a super trooper-t dudorásszák az abba-tól ts-en.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
đe$|re
senior tag
válasz Bingisz #61738 üzenetére
Most éppen az az új szórakozásuk, hogy azt terjesztik a HHR-A megszűnik és onnan próbálnak toborozni ill. azokkal a klánokkal próbálnak szövetséget kötni (OHG,MTA), akikkel együtt vannak a térképen. Miközben kiléptek tőlük vagy harmincan, a klánon belüli állapotok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Iron Funeral
őstag
-
Stigma.HC
senior tag
-
Stigma.HC
senior tag
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #61341 üzenetére
De ezek is megisszák az Unicumot, nem?
-
emre
veterán
válasz Bingisz #61341 üzenetére
Olvastam.
Egyébként játszottam olyannal aki azért adja a ívet csatában ha nem úgy jön ki a lépés.Tőlem csak azt kérdezték hogy az al klán a Hubertus vagy a Jagermaister névre fog hallgatni.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
vhw
addikt
válasz Bingisz #60981 üzenetére
Szerintem a CW gold aprópénz, mennyi játékos jut hozzá számottevő mennyiséghez?
20-30 (?) klán lehet akik képesek huzamosabb időn át jelentősebb értékű területett tartani? A többiek napokon belül kiesnek, vagy csak filléres területen ülnek - ők ebből a rendszerből nem szednek ki annyi goldot, hogy prem tankot vehessenek, nagyobb mennyiségű free-t váltsanak... stb. De még nekik is bizonyos energiát be kell fektetni.Ehhez képest a mostani mód; csak kell hozzá egy klán, nyersanyagot vesztes csatákban is kapsz. Építheted a cuccodat elég kis ráfordítással is... csak kis idő és türelem...
Bár konkrétan volt szó a bónuszok mértékéről? Azt elmondták, hogy az egyes épületek milyen jellegű kedvezményeket adnak, de ezek mértékéről? Lesznek esetleg szintjei ezeknek; szintenként százalékos bonuszok (10-20-30...%)? És a jelentős bonuszhoz (40-50...%) magasabb szintű épület szükséges, amiket igen sok, csak szervezett játékkal megszerezhető nyersanyaggal lehet felhúzni?
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz Bingisz #60957 üzenetére
Azért kicsit kötöttebb keretek között fog ez játszódni mint egy századozás, nem? Nem olyan a kb tök mindegy a végeredmény stílusban, csak toljuk a csatákat - valamennyire jobban fog hasonlítani a CW-re; terület védés - ha bukta, akkor mi történik? Naponta gondolom, nem lesz korlátlan a csaták száma.
Így milyen ez a premium bonusz? A játszott tankra jön annyival több xp/kredit?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #60903 üzenetére
A vicc az, hogy most is a leggyakrabban az történik, hogy nem tudom, mind a 6 lövedéket kinyomni, mert ha 1-2-3 maradt, akkor komolyan mérlegelni kell a kockázatokat. Általában az ellenfelet nem lehet kiütni 1-2-3 lövéssel és utána a horror töltés idő. Ha a helyzet engedi, inkább rátöltök és nem kockáztatok. 1-nél biztosan (hacsak tényleg nem egy alacsony hp ellenfél támadható), 2-3 már mérlegelés tárgya és a leggyakrabban az a döntés, hogy rátöltök.
Számítani fog nyilván, hogy csak 5 nem 6, de sokkal kevesebbet, mint sokan hiszik. Az igazi érvágás az lett volna, ha 4-re leviszik.
Arról nem is beszélve, hogy a tár töltésidő rövidebb lesz, fullos tankon akkor olyan 43-45 sec. A RoF meg a DPM mindenképpen csak elméleti dolog, a szituációtól sokkal inkább függ, hogy mit lehet kinyomni a csövön.
A rövidebb töltés miatt hamarabb lehet vele újra lőni és ahogy írtam, leggyakrabban most sem lehet vele mind a 6-t kinyomni. Értelmes ember meg ha úgy látja, hogy a töltés fontosabb, mint kockázatos 1-2 lövés leadása, akkor inkább tölt.
Lehet, hogy meg fog lepődni a WG
A menet közbeni szórás mondjuk akkor számíthat, ha többen támadnak és mozogni kell, az mondjuk tényleg levesz kicsit a teljesítményből. Gondolom a torony forgás szórását is rontják vele, hát evvan, akkor majd kicsit a sniper módra kell jobban gyúrni vele.
Én inkább azt látom, hogy fogalmuk nincs s WG-s srácoknak, hogy mit lehetne ezzel a tankkal tenni. Mire szétnerfelik, szerintem a többség már meg is unja. Jó tank, meg minden, csak elég sablonos vele a játék, nem mondanám izgalmasnak. Mondjuk a paradicsomot nem is ez érdekli, őket lehet, hogy megérinti a 6-5 változás, mert ők azt szeretik, hogy belevágnak 6-t a mozdulatlan felspotolt ellenfélbe és mekkora királyok már, hogy 6 lövésből kiszednek egy mozdulatlan is3-t, mert 1 mellé, kettő lepattan, na de akkor is ők a királyok, még akkor is, ha esetleg közben több hp-t vesztenek, mint az is3-nak volt, de akkor is.
-
Wucky
senior tag
válasz Bingisz #60756 üzenetére
NV párti vagyok. 1* volt 3 hónapig radeonom. De pl nem ér az NV annyit mit amit kérnek érte. Anno 60k-ért vettem a 8800gt-t mikor mindenki 80-ért a gyengébb 8800-at. Szidtak is miatta. De jelenleg szerintem az r9 270/270x a legjobb árban. Mondjuk ezeknél gond van(270-el) ha jól tájékozódtam. De pl egy sapphire r9 270x vapor-x-nek örülnék. :-)
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Bingisz #60753 üzenetére
Nekem i7-3770K-val kiválóan megy HD7950, R9 280X, R7 260X VGA-val is. Persze GeForce-szal is.
Ha mással is játszik és középkat vagy erősebb VGA-t vesz, akkor a többi játék és ne a WoT alapján döntsön, mert a WoT továbbra is masszívan CPU limites.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Wucky
senior tag
válasz Bingisz #60753 üzenetére
Hát vitatnám hogy csak nv kártya a jó. Sógornak 7850 van. 9.0-ban sem tapasztaltam 1 hét alatt sem laggot,sem fps vesztést. a minimum 40 fps volt a max 72. Amd proci 4gb 1600mhz ddr3. Persze nem fullon. Mondjuk a lánc nyom és a füst ki volt kapcsolva. Amúgy a felbontást nem tudom,de hd monitoron tolja.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
ddt500hu
veterán
válasz Bingisz #60543 üzenetére
Hülyeséget kérdezett de tudtam, hogy mit akar kérdezni. De a kérdés magja is hülyeség hiszen attól függ mivel szeretsz menni. Egy TD fanatikust hiába küldesz rá a BC.25t-re nem lesz neki könnyű.
Ő azt akarta tudni, hogy melyik ággal lehet a legkönnyebben elérni a T10-es tankot. Mivel a kérdés alapjaiban is hülyeség és rosszul is volt feltéve ezért beírtam a szerintem legnehezebbet hátha nekiáll!!!
Nyilván nem ez a legnehezebb de az artyval elég lassan haladtam. -
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #60457 üzenetére
Továbbá gondolom, hogy a kínaihoz hasonlóan horror áron adják. Úgy néz ki, a hajukra kenhetik akkor.
Kicsit lebutított t44 gyakorlatilag, de miért a gyengébbik 100-hoz van közelebb ennek az ágyúja? Így nem ér sokat. Az trágyára való ágyú, annál ez csak valamivel jobb, de miért nem a pontosabb és használható lb-1-t tették rá inkább, illetve annak némileg butított verzióját? Akkor esetleg érne valamit ez a tank.
Azt értem, hogy nem akarnak op prém tankot és azt is, hogy a type-nak is hasonló ágyúja van, 0.39 pontosság de hosszabb célzás idő, illetve 181 átütés, tehát összességében mégis jobb a type ágyúja, meg aztán a type volt 7500 arany, ez meg szerintem 10e felett lesz. Ja és igen, a type kap kedvező mm-t, ez meg csak küzdjön tier10-ben a 175 pennel és a 0.4 pontossággal (pontatlansággal), meg a szép hosszú célzás idejével.
Legalább egy picit mozgékonyabb lesz, mint a type, meg 5m-el nagyobb látótáv, meg talán a rof egy egész minimálisan jobb, de ez édeskevés. Részemről is kuka a vásárlás, ha ezek maradnak a paraméterek.
Ha mégis nagyon jók lesznek a tapasztalatok, akkor esetleg, de ezt így megvenni, elég meredek. Az ár mondjuk fontos, de meglepődnék, ha 10e alatt lenne.
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #60351 üzenetére
(#60352) sebijani1982: A ventin kívül nekem is ezek vannak, mert az erősített lánc érezhetően tovább bírja. Meg pakoltam bele removed speed governort is, 5 perc alatt eszébe sem jutott leégni a motornak.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest