Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #60457 üzenetére

    Továbbá gondolom, hogy a kínaihoz hasonlóan horror áron adják. Úgy néz ki, a hajukra kenhetik akkor.

    Kicsit lebutított t44 gyakorlatilag, de miért a gyengébbik 100-hoz van közelebb ennek az ágyúja? Így nem ér sokat. Az trágyára való ágyú, annál ez csak valamivel jobb, de miért nem a pontosabb és használható lb-1-t tették rá inkább, illetve annak némileg butított verzióját? Akkor esetleg érne valamit ez a tank.

    Azt értem, hogy nem akarnak op prém tankot és azt is, hogy a type-nak is hasonló ágyúja van, 0.39 pontosság de hosszabb célzás idő, illetve 181 átütés, tehát összességében mégis jobb a type ágyúja, meg aztán a type volt 7500 arany, ez meg szerintem 10e felett lesz. Ja és igen, a type kap kedvező mm-t, ez meg csak küzdjön tier10-ben a 175 pennel és a 0.4 pontossággal (pontatlansággal), meg a szép hosszú célzás idejével.

    Legalább egy picit mozgékonyabb lesz, mint a type, meg 5m-el nagyobb látótáv, meg talán a rof egy egész minimálisan jobb, de ez édeskevés. Részemről is kuka a vásárlás, ha ezek maradnak a paraméterek.

    Ha mégis nagyon jók lesznek a tapasztalatok, akkor esetleg, de ezt így megvenni, elég meredek. Az ár mondjuk fontos, de meglepődnék, ha 10e alatt lenne.

Új hozzászólás Aktív témák