Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz PR0JECTNR56 #59551 üzenetére
"nem veszik "kárba" a játékosállomány"
Persze, az evidens, de a HUNS akkor is talán a legpatinásabb magyar klán volt...
-
04ahgy
nagyúr
UNICA, EFE, FAME, R1SE, KAZNA.
Nem a valaha volt HHR a legpatinásabb?
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Patrick76496
őstag
válasz ddt500hu #59530 üzenetére
Épp ezért néztem meg játékon belül. Amúgy szerintem Sequatornak igaza van, valószínűleg account reset történt.
- - - - - - - - - - - - -
Más: WoT 9.0 bugok. Orosz videó, de érdemes megnézni, van benne pár nagyon durva.Másabb:
Az utolsó HUNS CW:Déja vu érzésem van, dettó ugyanez történt a -HHR--rel is 9 hónapja, csak az az FC-k hiánya miatt bomlott fel. RIP mindkettő.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
sith7
nagyúr
válasz N. A. Attila #59550 üzenetére
Nem vagy reménytelen eset, 3k csatával a hátad mögött, ez egy nagyon jó csata volt részedről, én nem toltam így 3k csata után ... persze ez lehet az én noobságom volt
+ helyezkedtél
- igaz néha nem igazán jól ... pl. a domb tetejére nem állunk ki mindenféle fedezék /bokor nélkül;
+ mozogtál, nem kempelted végig a meccset
+ a végén még védekezni is visszamentél, figyeltél a csata mozgására
+ kilőttél 7 tankot egyedül
- T25/2 - vel nem megyünk neki 1v1 - ben egy AladárnakSzóval szerintem no para, csak így tovább
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #59552 üzenetére
Nem akartuk, hogy lekopjon a patina. Az előző fél év nagyon nehéz menet volt, rengeteg probléma halmozódott fel, nagyon nem akart menni a szekér. Ezért döntött úgy a vezetőség, hogy egy utolsó diadal (az event alatti legtöbb győzelem) után lezárja a történetet.
Azt hozzáteszem, hogy tegnap azért még két CW-n csúnyán elrépáztuk az enemyt.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
N. A. Attila
csendes tag
Köszi, ez jól esett. A végét kicsit már elsiettem, ebben teljesen igazad van, mentségemre legyen szólva, még messze nem ismerem megfelelően a járművek képességeit... 3.5k csata valóban nem sok, egyedül a Stugra mondhatom, hogy talán elég jól kiismertem már, de azzal is csak alig 500 csatám volt. Sajnos nem vagyok időmilliomos, és csak január óta játszom.
-
Bingisz
addikt
A HELPX sorait azok a volt HUNS2 tagok erősítik, akik anno lenyúlták a klánkasszából az aranyat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz SoulReaver #59563 üzenetére
Ne érezd cikinek, mint klántagoknak, nem volt kihatásunk arra, hogy beveszik-e az illetőket. Ha lett volna egy szavazás róla és úgy megkapják a bizalmat, na az gyász lett volna.
Zsömi: Nem az, de mivel a játékosaik nagyrésze még mindig dél-keleti régióból való, ezért az angolt erősen törik. Beszéltem egy szerb sráccal pár hónapja ingame, ő Kaznából való volt.
Amúgy a követelményeiknél is angolt írnak már.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bingisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59564 üzenetére
Nem. Most is van ott magyar játékos, nem is egy.
(#59563) +SoulRiever-: Nem, a sima tagok semmiképp sem.
(#59568) sith7: Előfordul az ilyen. Nem csak itt, sokkal nagyobb klánokban is.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Nem hinném mivel MrScheff is az ő csapatukat erősíti jelenleg
halahala
-
sith7
nagyúr
válasz N. A. Attila #59557 üzenetére
Szívesen
Nincs itt semmi gond, toljad csak, aztán alakul majd a molekula, de mondom, ennyi csatával a hátad mögött, ez egy nagyon jó menet volt
Ha időd nincs is tolni, esetleg néha 1-1 rep- et megnézhetsz, én azokból tanultam nagyon sokat
A tankok tulajdonságait, adatait esetleg meló közben is lehet a wot wiki - n nézegetniA végét kicsit már elsiettem
Ott már félistennek érezted magad, és gondoltad ezt a kis csöppnyi Aladárt még kifilézed így a végére
Van ez így ... nekem a türelem volt a legnehezebb, amit meg kellett tanulnom, de sokszor most is azt veszem észre, hogy én robogok legelől ... és nem én vagyok a top tankBingisz
A HELPX sorait azok a volt HUNS2 tagok erősítik, akik anno lenyúlták a klánkasszából az aranyat.csodás
-
SoulReaver
veterán
Valaki aki jó AMX 50B -vel, tudna nekem pár tanulságos replay-t linkelni, amiből tudnék egy kis tudást meríteni? Nehéz vele jó köröket menni, van pár fura élményem, de sok rossz is. Pl, randomban egyedül fölösleges menni, mert többet veszítek, mint nyerek. Viszont nem az a hátul kempelős fajta vagyok, de még is oda kényszerülök vele, mert bár néha olyanokat pattintok vele, mint Wt e-100, e-100, e-3, mégsem merek rambózni...
-
Angel1981
veterán
Scheff tud oroszul?
#59559 Bingisz: ok, értem, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
ez az átkozott Harkov egy istentelen labirintus, bárhonnan kilőhetnek...
szeretitek?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Diarmand
senior tag
Jajj tudtam mi kell nekem! Pár hét után megint beültem a kis T49-be, mert sebességet akartam érezni és ez fogadott a második meccsen
replay ha valakit érdekel.
-
aktív tag
válasz N. A. Attila #59550 üzenetére
Szó sincs róla félreértettél én soha nem kritizálok senkit csak gratulálni szoktam
Wot nick : Lanoka_
-
Jolet
őstag
válasz jano_77 #59582 üzenetére
gondolom láttál már olyat, hogy az éppen kilőtt tank elfordul, amikor nézed...
na most olyan van, hogy képes egyenes vonalban több tanknyi hosszúságot is akár haladni...a hangok az előző módosítás (mert ma is jött egy) után már jók lettek...
tetszik végre[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
04ahgy
nagyúr
válasz SoulReaver #59563 üzenetére
Érezze cikinek az, aki a HELPX aranyát nyúlta le. Lehet, hogy HUNS2 mintára.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Jolet
őstag
válasz #40993792 #59587 üzenetére
nem lökdösi senki, amúgy most kicsit keresgéltem és hirtelen kettőből tudtam egy kis részt kiollózni, de érdekes módon a visszajátszásban már nem volt olyan hangsúlyos mint csata közben...
csináltam róluk videót, de a jutub csatornámra nem teszem fel
ha gondolod mailban átküldöm...WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Egy barátomnál láttam olyat, hogy a kilőtt tankot fehérrel ábrázolja, így nem kevered össze a mögötte lapuló ellenséggel. Hasznos dolognak tűnik, de nem tudom feltenni. Amit találtam guglival, az csak egy tömörített mappa, benne az összes tankkal, de nem tudom, mi a további teendő vele?
Tud ebben valaki segíteni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
sutyi^
senior tag
válasz SoulReaver #59571 üzenetére
Kisérd a medeket vele. Sebesség megvan, egy tárból pedig a legtöbb közepes vagy megy a szemettelepre, vagy nagyjából használhatatlan lesz a meccs maradékára.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
dfsz34
őstag
válasz #43783936 #59591 üzenetére
Szerintem jobb lenne a kapott xp alapján súlyozni valahogy, de ott meg a győzelem-vereség a probléma. Esetleg a vereség után is felszorozni a kapott xp-t és úgy figyelembe venni vagy valamit kitalálni arra, hogy ne büntessék már az embert, ha a csapat retardált volt.
Mert ugye a kapott xp-ben nagyjából minden ténykedése benne van az embernek. Ahogy a te eseted is mutatja.
-
dvids
aktív tag
Néztem hogy az új missionökkel kicsit próbálják népszerűsíteni a historical csatákat, és egész tűrhetően pörögnek most. Max egy perces várakozással bejutottam M4-gyel, Jumboval, Pantherral, egyelőre csak ezeket próbáltam.
-
dvids
aktív tag
Bár sok értelme nincs a historicalnak, teljesen el van kúrva. Egyetlen meccs kivételével mindig az amcsik nyertek, bármely oldalon voltam. Képtelenség legyőznie 4 tanknak olykor 15-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest