Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
palfitom #179536 üzenetére
Mert a te i3-ad lényegesen gyorsabb, mint az én i5-öm (i5440S) volt. Nálad a base frequency 3.6GHz, nálam a turbó sem érte ezt el (3.3 GHz). Határozottan gyorsabb a tied: [link]
És áruld már el, hogy milyen vga-d van, mert ha gtx 1080 (ami az adatlapodon van), akkor még szép, hogy sokkal gyorsabb, mint az én gtx 1060-am.
-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition #179543 üzenetére
Amikor buffolták akkor GB játszott vele, már akkor megtetszett, aztán volt is valami akció, rögtön meg is vettem és rendszeresen megyek vele pár kört. Egész jó kis gép.
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem viszont a jt88 egesz tetszett most. miota buffoltak eloszor vettem elo.
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #179534 üzenetére
Nem tudom mi a problémád és milyen negatív RNG-ről írsz. A lövéseid egy része pont oda ment, ahová céloztál - rossz helyre - a többi nagy része pedig még be sem volt szűkülve vagy mozgás közben vagy csak éppenhogy kilátszó pixelekre* lőttél. Ezekhez a lövésekhez igencsak pluszos RNG kellett volna, hogy sebezzenek, de a semleges ilyen eredményt adhat. A lövéseid nagy részéhez hasonlóval én már régen meg sem próbálkozok, mert úgysem sebez, ha meg mégis az akkora meglepetést okoz, hogy a következő 2 percben nem tudok a játékra figyelni és kiszednek
*pl. ha a célzókörödbe min. 10x belefér a célpont
szerk.: A másik viszont nagyon nem volt vicces. Már visszaszámolásnál éreztem, majd mikor láttam, hogy hová indulsz, már szinte tudtam is, hogy ez lesz a vége, de meglepett, hogy a Leo is beléd lőtt nem csak a férgek
-
Dr.Én
veterán
válasz
igen, sajnos nagyon manipulált az egész játék...
nekem a troll ágyús tankokkal van most bajom...
kukás kocsi...teljesen beszűkült cél kereszt és mellé lő vagy földbe csapódik a lövedék....
KV-2 dettó...
SU-152.....
mintha lenne egy nagyon erős mágnes a földben és lehúzza lövedéket magáhozami képtelenség...ugyan...de a WG megoldotta
nagyon elvette a kedvemet attól hogy játsszak órákat...megyek pár csatát és elég...ez nagyon szívatós RNG -
peterson79
őstag
válasz
Ez se semmi. Ott mintha bugos is lenne, de az, hogy kétszer is az ellenfél oldaláról pattansz, na nálam ilyen vágta ki a biztosítékot csütörtökön.
Tegnap nekem ezen a pályán volt egy érdekes élményem. TD-vel voltam, a kínai prémmel. Senki sem ment fel a dombra, ahova a heavy-k szoktak, két TD ment csak arra védeni, a szokásos helyre a pálya szélén. A másik oldalt és a falut lehoztuk, utána meg kacsavadászat volt, de ilyet még nem láttam. Mondjuk a mák az volt benne, hogy az ellenféltől se ment csak pár tank a dombra, mert ha Ők ott tolják át, akkor meg nekünk lőttek
-
Tarill
őstag
válasz
hyperst74 #179533 üzenetére
Jó nagyon. Ha 27-es monitort akarod lecserélni akkor 21:9 ből csak a 34" vagy nagyobb jöhet szóba, mivel a magassàga ugyan akkora mindkettőnek csak a 34"-es majdnem dupla olyan széles, asszonykám öccse épp most cserélt ugyan így, 6 gigás 1060-a eléggé szenved már 2560-on(igaz nem wot alatt) a 3 gigás szerintem akkor méginkább :/
-
-
kchryss
veterán
Ha valaki akar egy jót röhögni az rng-n, nézze meg ezt a csatámat: [replay]
Az oké hogy hülye voltam az elején amikor átmentem a lővonalon, de ami utána jött. Soha ennyire negítv rng-t még nem tapasztaltam egy egész csatán át. 1 kivételével az összes lövésem mellé vagy pattant. Eleve sokkal jobb volt az ellenfél setup-ja a chieftanekkel, de ennyivel nem voltak jobbak, csomó hibát elkövettek amikor büntethettem volna őket, ha engedi a játék.
-
hyperst74
csendes tag
Hát nem tudom, nekem fullozva a grafika i54690k 4.2re huzva és a giga 1060 3gb megvan a 100+fps néha beesik 90-re..Nekem a kérdésem arra irányult hogy h 21:9 wfhd monitoron milyen lenne a játék, mert le szeretném cserélni a 27" full hd-t..
-
válasz
dethroner #179524 üzenetére
8 magos proci az új engine-nel óriási különbség. 4 magos i5-tel nem volt meg nekem a folyamatos 60 fps úgy, hogy minden maxon volt, de még 6 magossal is néha lejjebb esik. Nem beszélek ostobaságot, ne személyeskedj.
Amúgy a monitor mérete mióta számít? Nem mindegy ,hogy 27-es vagy 24-es?
-
válasz
Lipton #179520 üzenetére
Ha ennyi fps jó neked, akkor oké.
Nekem, hogy meglegyen a fix 60 fps, kellett a 1060 6GB (erősebb mint a 3GB-s, és számít a több memória is), és a 4 magos i5-öt is le kellett cserélnem 6 magosra. Egyébként csak utóbbi dobott vagy 30%-ot az fps-en WoT-ban. Másik alternatíva, hogy a 4 magos i5-öt 4 mag/8 szálas i7-re cserélni (utóbbihoz nem kell alaplapot és memóriát is cserélni).
-
jano_77
nagyúr
válasz
notika77 #179528 üzenetére
Értem...tehát szerinted vki annyira pro, hogy buckán átbillenve is pontosan ugyan oda tud lőni másodszor is!?
Mintha céllövészeten vki a lukba lőne! Lehet, hogy van ilyen ember a világon mondjuk EGY, de az nem zöld stattal rendelkezne a WOT-ban az egészen biztos!
Amúgy azért nem tudtam személyesen Tőle megkérdezni, mert chatbanon vagyok holnap vmeddig.
Valszeg ha nem lettem volna, akkor azután, amit a gyereknek írtam volna biztosan azon lennék. -
PitLee
őstag
válasz
jano_77 #179527 üzenetére
Olyan régóta nyomod, hogy már lehet az a baj.
A WoT és a kétszer oda lőttem . . . max oda céloztam,de hogy a skuló hova megy, azt a WoT bácsi dönti el már régóta.Réges-régen tán igaz sem volt amikor a Karelia térképen a spoter tankok szinte berepültek félpályáig és kezdőhelyről lőttük egymást, a kis StuG-al a menetben lévőket tudtam lőni és eltalálni, a térkép másik felén.
Aztán jött a szöveg, hogy a frissítési rátát visszább veszik, mert a szervereknek túl sok meló, aztán a látótáv nyirbálás, szóráskép módosítás...ect,Nemrég jó pár év után játszottam egy keveset, de a térképek is sokat változtak, volt hogy percig csak azt néztem hol vagyok, pedig régen letoltam rajta párcsatát, aztán amikor Proharovkán a gerincen fel-felbukkanó spoter tankokat sem tudtam eltalálni sokadjára, kiöregedtem, rég játszottam..., de hogy a csapatból se tudta senki eltalálni őket, gondolom nem épp a visszatérők vs gépben élők nyomták egy rangadót és én ebbe csöppentem bele.
Régen ilyen azért nem volt, a spoter tank párszor elkerekezett a gerincen akkor is de megvoltak számolva a percei és ment a levesbe.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #179526 üzenetére
Ha évek tapasztalatával csak arra tudsz gondolni, hogy csalt, akkor kérdezd meg tőle! Még arra sem foghatod, hogy miért nem hozzá fordultál, hogy nem tudsz angolul, mert rettenthetetlen94 valószínűleg tud magyarul.
Itt a fórumon pontos választ úgysem kapsz, mert akik mindenre csalást kiáltanak nem értenek a játékhoz, a kisebbik rész meg tudja, hogy ilyen csalás nincs.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ooloo #179522 üzenetére
SOSE akarj olyan lenni mint ez a nyomorék tetves gyökér! Lehet, hogy vette az acc-ot, mert hiába kék a nyomorult, sokadik sorból snipe-ol top heavyként, majd mikor pingelek a gyökérnek, hogy esetleg full HP-n csinálhatna vmit, akkor hátulról kilő - mert hogy én egy lövésnyi HP-al mentem előre - majd megkérdezi a tetű, hogy most jobb?!? Jaaaa....és természetesen hazánk fia.
-
joergie
őstag
Jól értem ezt az 5ös küldetést ebr küldik közt, hogy passzívnak kell lenni, vesztésre kell játszani, és hogy a csapattársaim minél kevesebb dmg-et tudjanak csinálni, én pedig minél többet?
Tehát a feladat: érd el a csapatod sebzésének a 20%-át. ugye ez kb egy high caliber, ha úgy nyer a csapat, hogy minden tankot kilövünk.Conway témához. azért nem mindegy, hogy a nem túl combos páncélzatot 400dmg-ért kell kirakni, vagy 600ér(nagy számok törvénye alapján nem túl gyakori az 1v1)t. pl egy 500hp-s tanknál. az meg hogy jön a rape is alacsonyabb a dpm...nem kell rape helyzetbe kerülni. ha meg nem tudod kivédeni, már úgyis mindegy. de ez tényleg annyira alap vita. ha sokat játszottál, akkor tudod, hogy a magasabb alpha előny. nagyobb mint a párszáz dpm.
-
hyperst74
csendes tag
El tudnád magyarázni pár szoban hogy miért lenne kevés ha most maxon 100+fps van.. Jo lehet a kártyának jobb lenne a WFHD kisebb kompromisszumokkal mint a UWQHD, ez igaz.. Ez az én laikuskénti véleményem..
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #179511 üzenetére
Csak kiválósági jel mod-ot és battle hits mod-ot használok néha, de jelenleg ezeket sem és teljesen vanilla játékkal játszom.
A képeken kérem szépen a wg által fejlesztett ingame napi stat látható amiről már többször is írtam, mint pl itt: (#163190)"Hírességek csarnoka" - "Értékelés járművek alapján" - "Időszak"
Mindig az aznapi statisztikát lehet megnézni, hajnal 4kor nullázódik. Aránylag folyamatosan frissül a csaták után, ritkán előfordul pár perces késés. -
3 top 10 XP csatánként tier8 prémmel 10k XP és hasonló jóság alsóbb tierben is. 35x-ös free XP váltás.
-
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro #179501 üzenetére
40 csatával teljesítettem az első 3 szintet.
Nagyon nem áll kézre a 9-es wz heavy. Indokolatlanul sok 0-ás csatám volt vele amikor nem lettem top 10 sem.Ennyivel jobb tank a lengyel 9-es vagy én vagyok ennyire béna a wz-hez? Szerintem inkább az utóbbi a válasz. 2100 az nagyon gyenge átlagsebzés, mostanában 8-as tankokkal szoktam 2k körül hozni.
-
Imilenni
addikt
Azért durva hogy 20k a kerekes szörnyeteg..
-
kchryss
veterán
50TP ász. A végén nem tudom hová mentek a lövéseim, szerencsére a csata első felében oda lőttem ahova céloztam.
-
jano_77
nagyúr
R0mmel79 (GSZV)
Ismeri vki? -
peterson79
őstag
válasz
Jokerdapro #179501 üzenetére
Sehogy sem állok vele. Felbaszott 10 perc után, mert 3-ból 3-szor lőttem meg úgy ellenfél tanknak az oldalát, hogy arról lepattant...olyan negatív RNG hullámban vagyok, hogy szerintem sosem jövök ki belőle...
-
bb68
tag
válasz
Antonius1978 #179502 üzenetére
Én azért nem nevezném annyira jól kereső tanknak.Masszívan játszom mostanában vele.Tényleg egy jó prémiumtank.Nem vagyok egy jó játékos, 1900 a WN8-am ezzel a géppel.Ami a bevételnek keresztbetesz hogy elég sűrűn kapok ellenfélnek fajsúlyosabb tier 8 tankokat.Defender és társai.Bizony kell tölteni a goldot,hogy eredményes legyek azért.Így a minuszos körök is előfordulnak,főleg ha vereség a vége.De mondjuk engem nem is nagyon érdekel a bevétel,inkább szórakozni használom ezt a tankot.Arra nekem teljesen megfelel.
-
Jokerdapro
senior tag
Ejj ejj estére annyira cancer lett a wot elég is volt mára...
Azért búcsúzóul lett egy ilyen:
Sajna pár másodpercen múlt és meglett volna, csak eleminálni kellett a pokolcicát, meg persze ha nem misselem el az arty-t akkor ugye nem foglal be...@más: Ki hogy áll a maratonnal ? Én a negyedik szint elejét ostromlom.
Érzésre kicsit előrébb lennék már csak sokáig erőltettem a 3,5k dammot amiről rendszerint 20-30-40 ponttal maradtam le....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest