Hirdetés
Aktív témák
-
-
Clemi
veterán
Keresek valakit, akinek van MCE kompatibilis távirányítója, és már feltette a 7137-et. Privi pls.
-
zodo
nagyúr
Arra gondoltam, hogy eddig ( xp ,vista ) akármilyen ikonok is voltak az akámekkorára állított start menü listában akkor is a legtöbbet használt progik ikonja kerültek oda automatikussan, tehát felülíródottak az ikonok.
Szerk: Nekem véletlenül sem került oda egy sem a használtak közül.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz hunlaci #23403 üzenetére
Az intelt tudnia kell kezelni, nekemis pont olyan van... Akkor a pendriveos telepítést ajánlom, hátha "csak" a dvd-olvasóval van gond...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Clemi
veterán
Szvsz eddig nem bántam meg az x64-et és a memória bővítést. Eddig minden progi hibátlanul megy. Ashampoo Nurning Studio, Winamp, GomPlayer, KMPLayer, Opera 10, Firefox, Thunderbird, Daemon Tools Lite, Nokia PcSuite, ACDSee9, Office2007, COD4, FarCry2.
Sokkal gyorsabb mint az x86 volt, és amiben ezt legfőképp érezni lehet, pl a letöltött x darabban lévő film kicsomagolása, ami most kb 3x gyorsabb mint eddig volt, nem is beszélve a telepítésekről, ami néha olyan gyors, hogy alig tudom követni a folyamatjelzőt (kivéve persze a játékok telepítését, amit DVD-ről indítok).Szóval eddig minden okés, és semmi de semmi hiba, attól a beakadt frissítésről, amiről korábban írtam, de a rendszer visszaállítás, és a frissítés újra telepítésével az is megoldódott.
Már csak azt várom, mikor oldják meg a távirányító kompatibilitást, ami a 7022-ben még tökéletes volt, de azóta egyik buildban sem működik az FFWD és a REW gomb.
-
nagyúr
Hol tudok új net-kapcsolatot létrehozni?
-
Morden24
nagyúr
Azt hittem a fonts mappából egyedül is menni fog...
Szóval, belépsz a fonts mappába, a bal oldalán a font settings-re kattintasz, majd bepipálod az installation settings-ben azt az egy vacak boxot, amit be lehet.
Ezek után fogod magad, és rákattintasz arra a fontra, amit installálni akarsz (de asszem az eszköztárban is felajánlja a lehetőséget), és csókolom.
Sectumsempra - For Enemies
-
promisz
aktív tag
válasz premete #23351 üzenetére
A 7137-es magyar nyelvű fordítással kapcsolatban:
A rendszer védelem opciónál a két hibából egyet már javítottak:
Katt ide a kép megnézéséhez!Az Internet Explorer-nél is ugyanez a felállás:
Viszont ennél a figyelmeztetésnél a fordítás még mindig hibás:
Ha találtok vagy tudtok még ezeken kívűl fordítási hibákról, akkor rakjátok fel ide.
Köszi!Szerk: a sárgás képekért bocs, még nem állítottam be a színkezelést.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Üdv!
Van a billentyűzetemen egy power, sleep és wake gomb. persze a legszarabb helyen így elég gyakran rányomok és mindig leállítja a gépem. A legutóbb az történt, hogy játék közben tenyereltem rá és leállt a gép. OK. Kapcsolnám vissza erre megkattan gépem. Elindúl kb. 1 sec-ig malyd újraindúl, majd megint ez megint és megint, nem működött se a reset se a bekapcs gomb, csak össze vissza villogot a LED világítás meg elindúl és leállt az össze s venti. Levágtam róla az áramot majd vissza és az sem segített. 5perc szenvedés után elindult végre.
Nem tudom miért volt annyira nem is érdekel, de az annál inkább, hogy tudnám kiiktatni ezt a három gombot. Épp nézelődöm a vezérlőpultban,de eddíg semmit sem találtam Ha nincs megoldás akkor csavarhúzóval kitépem őket onnan, nem érdekel, de mostmár tényleg tele a tököm![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Blood Mage #23413 üzenetére
Energiagazdálkodási beállításoknál az éppen aktív séma beállításai között elvileg ott kell lennie, hogy melyik gombra mit csináljon..
Everybody lies.
-
Morden24
nagyúr
válasz Blood Mage #23416 üzenetére
Ha nincsen egy, a billentyűzethez tartozó szoftvered, ami lehetőséget ad az állításra, akkor a dedikált gombokkal nem sok esélyed lesz, és szó szerint marad a szétkapás.
-
Blood Mage
senior tag
válasz Morden24 #23417 üzenetére
se az egérhez se a bill-hez kétlem hogy meglenne a szoftver amit mellékeltek, már jó 3évesek. Meg amúgy is azokat szerintem egyből ki is dobtam. Mi a fene van azon a lemezen? a vga-hoz vagy alaplaphoz megértem hogy adnak egy lemezt tele driverekkel meg programokkal,de egy billentyűzethez?
-
pzstm
titán
válasz Blood Mage #23418 üzenetére
normál billhez nem is adnak, ami cska alapfunkciókat tud kezelni...tied viszont extra fícsörökkel van megáldva...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz Blood Mage #23418 üzenetére
Hát ha valami noname vagy olcsó akármi, akkor nem is volt mit kidobnod, de normálisabb cuccokhoz általában vannak control progik, amik a driverekkel együtt települnek, és vezérelni képesek a cucc extra funkcióit (ld. gombok ugyebár).
Ha volt ilyened, akkor tökmiindegy, hogy kidobtad, mert a gyártó honlapján nyilván fent van, és letölthető. De inkább érzem valószínűnek, hogy nem volt. Főleg azért, mert egy normális cuccnak akármilyen idegesen sem állnál neki késsel, hogy kikapard a gombokat[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
XD, azért nem egy csodamasina ez! van rajta kemény 3+ gomb, ami az agyamra megy. Meg amúgy sem egy nagy dolog egy kb. 2000FT-os Genius bill...
MOD: (#23420) Morden24 " egy normális cuccnak akármilyen idegesen sem állnál neki késsel, hogy kikapard a gombokat " .... Vészhelyzet van
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy gyors kérdés, valahogy meg lehet csinálni, hogy P35ös ICH9-es lapnál, ne ATA módban mennyenek a SATA-s vinyók? Mert megcsináltam az AHCI-t, de ugyanúgy ATA channel-ek vannak eszközkezelőben, megpróbáltam, hogy az ich9ide-ből betallóztam a sata illesztőprogramot, de utána nem indult a win, legutóbbi helyes működéssel indult el, ötlet?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
-
copperhead
aktív tag
Window 7-t ha rátelepítem az XP-re, lesz boot menü, vagy a XP törlődik és csak a Windows 7 fog elindulni?
-
Morden24
nagyúr
válasz copperhead #23430 üzenetére
Hát ha rátelepíted, akkr baszhatod az XP-t.
Külön partícióra telepítsd, akkor okés lesz.Sectumsempra - For Enemies
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz Blood Mage #23413 üzenetére
Semmit nem tudsz csinálni vele, nem véletlen használnak a servereknél olyan tasztaturát ahol nincs ilyen gomb.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
nyunyu
félisten
válasz hunlaci #23403 üzenetére
Intel(R) ICH9M-E/M SATA AHCI Controller - ez a vezerlo, valoszinuleg ezt nem tudja kezelni Win7?
Vista x64 driver
Kicsomagolod pendrive-ra, aztan megeteted a W7 telepitovel?[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #65675776 #23440 üzenetére
Mondjuk Vista alatt nem használtam AHCI-t, de ha ott felraktam a chipset drivert, amit ugye win7 alatt nem tudok megtenni, akkor sata controller lett az ATA controllerekből. Ezért érdeklődök, hogy most mi van, hogy van.
Ha a 2009-es AHCI drivert odaadom neki, ami nem sima ICH9 hanem ICH9R, akkor csak 2 ata controller marad, de viszont akkor a leválasztás rész eltűnik.
Meg mondjuk magát az
Intel(R) Matrix Storage Manager-t sem tudom telepíteni, mert közli velem hogy a rendszer nem felel meg a követelményeknek. Van benne egy StorageUtility, az közli velem, hogy The Serial-ATA plugin failed to load because the driver not installed correctly...[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogy lehet a windowsban tetszőleges kiterjesztéssel fájlt létrehozni? Ugye a new menüben csak a szokásos vackok vannak, aztán a kiterjesztésüket nem lehet variálni...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem, és már ezt is akartam kérdezni, hogy miért rejti el a kiterjesztéseket. Mint a szemüveg a Galaxis útikalauzban, ami a baj első jelére elsötétül, megóvva ezzel viselőjét az élménytől...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
TokLac
senior tag
Build: 7100
[link]Symbian modding: www.smartphonepro.hu
Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest