Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
néztem a kérdésedet cska nem értettem....utorrentet felraktam, .torrent fájlt ő nyissa meg megadtam neki....torrent fájl letöltésnél megnyitást választottam és betölti utorrentet.....szóval valamit vagy nagyn félre értek vagy nem igazán tudom mi lehet a baj
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kukti
tag
szóval.
ha az UAC be van kapcsolva akkor az uTorrent nem tud írni vinyóra.
ezért csináltam neki egy külön indító filet a Task Scheduler-ben (UAC tanítása)ezek után az uTorrent simán fut és ír a vinyóra, de a hozzárendelés már nem működik
mert a futtatási paraméterek megváltoztak. (ha a futó progiból nyitom meg a letöltött file-okat akkor igen, de ha csak símán megnyitom netről akkor nem! )szóval most a progi indításának prompt-ja így néz ki :
C:\Windows\System32\schtasks.exe /run /tn "uTorrent"
és persze így már nem engedi hozzárendelni.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz pincehely #22449 üzenetére
Esetleg ERRE gondoltál??
ha ilyen re gondolsz, akkor az mostmár szerintem online változatban érhető el ITT
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Csabee. #22438 üzenetére
Igen, félreérted
Van mondjuk egy hátterem, ami nem tölti ki teljesen a képernyőt (tudom, be lehet állítani, hogy kitöltse, de nem akarom). A kép körül a háttérszín fekete. Én ezt meg akarom változtatni mondjuk hupikékre, vagy akármire. Annak mi a módja?pete_21: Nem tudom már, nem jegyeztem meg. Bár még a Beta-n próbáltam, ez igaz.
Más: Rainlendar-t használ valaki? Nekem csak akkor hajlandó elindulni automatikusan windowsal együtt, ha az UAC-t teljesen kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
dashed
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #22459 üzenetére
jobb klikk a desktopon majd ,
personalise -> window color -> item alatt pedig a desktop -
pzstm
titán
Amikor kiválasztod a háttérkép pozícióját, akkor alatta lesz egy link (Change background color")
persze csak akkor jelenik meg, ha olyan nézetet választasz ki, mikor előre kiszámolja neked, hogy a kép körül lesz üres helyiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kukti
tag
[ Szerkesztve ]
-
honyike
aktív tag
Hello!
Van egy 4-5 éves Acer LCD monitorom. Sima VGA kábelle tökéletesen működik, ám amikor S-video-RCA kábellel próbálom működtetni, akkor a képe összemegy, minden irányban van legalább 3cm üres rész a monitor széléig, zavaros, és valami nagyon kicsi, nagyon rossz felbontásba vált... Amikor visszacserélem sima VGA kábelre, minden visszaáll 1280X1024-esbe!
Mitől van ez? Hogyan lehetne orvosolni?
Szeretném, ha S-Video--RCA kábelen is tudna működni, mert elég sokszor van az, hogy leveszem az asztalomról, és a PCtől 2-3méterre teszem rá egy kisasztalra, hogy az ágyból lehessen filmet nézni, és a VGA kábelem nincs ilyen hosszú és ilyenkor az egész gépet arrébb kell rakni. S-Video -- RCA kábelemből viszont van 3m-es...
Remélem érthető volt! Ha nem akkor szóltok, és teszek fel képet!
Üdv: Gábor
-
virkir
veterán
Control Panel\All Control Panel Items\Personalization\Window Color and Appearance
Advanced appearance settings-nél mindennek át tudod állítani a színétNa én meg a körülményesebb módszert tudom azért voltam lassú.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
RootRulez
félisten
BL döntő vége, mit kellene csinálni, felteszem már a CoD5-öt (Wim7-re is)
Elindítanám, erre ez a hibaüzenet fogad, ez mi lenne?mod: azért bepróbáltam XP SP3 és Vista SP1 kompatibilis módban, ugyanezt dobja
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Na ez az, most letöröltem és felteszem megint, hátha...
Mert ugyanoda telepítettem,a honnan XPből indítottam, tehát a Meglévő CoD5 mappába megint beletelepítettem, csak épp win7 rendszerből, hátha az a galiba, uninstal, teljes cod5 mappa törlés és reinstal. Remélem csak ennyi volt a baj...
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz honyike #22464 üzenetére
Mitől van ez? Hogyan lehetne orvosolni?
SVideo nem monitor meghajtasara van, hanem TV kimenet.
Videokartya fuggoen 800x600 vagy 1024x768 a maximalis felbontasa.
De hogy minek ekkora, az jo kerdes, elvileg 768x576-nal nagyobb felbontast nem tudtak az oldschool TVk, mar a 800x600 is nehezen olvashato...Vegyel inkabb egy _jo minosegu_ hosszu VGA kabelt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
RootRulez
félisten
válasz honyike #22464 üzenetére
VGA kábel hosszabbító
Gondolom van máshol is (akár apróhirdetések között, csak most hitelen ezt találtam...═════════════════════════════════════════
-
Core2duo6600
veterán
válasz Ice_Man22 #22363 üzenetére
A 47 et vedd figyelembe, az még elmegy.
Fogd meg a bordát, ha nem tuzforró, akkor rendben van.
Amióta biost frissitettem, totál mást mutat mint elötte.
Nálam 100 % terhelésnél, magok 48, cpu 53, ami ugye lehetetlen, mert a magoknak kell melegebbnek lenniük, hiszen azok termelik a hőt.(#22422) virkir
Akkor használd a Virtual Clone drive ot.(#22450) xabolcs
A windows Calendarra gondolt.(#22455) Kukti
Mi lenne ha rendesen beállítanád a jogosultásgokat, és nem barkácsolnál ?(#22464) honyike
Az S video RCA, asszem nem képes ilyen nagy felbontás átvitelére, mert nem a monitor meghajtásra, hanem vhs, kamera, esetleg dvd player képének az átvitelére lett kitalálva.
HA filmet nézel, akkor elég lehet, vga tv outját használni, de akkor kb olyan lesz a kép, mintha VHS -t néznél.(#22470) nyunyu
Ahogy mondod
Vagy ha dvd zel, akkor asztali playert.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
RootRulez
félisten
Lassan egy hónapja nyúzom a jó kis 7100ast és ami azt illeti tetszik... És egyre inkább, egyre több minden működik rajta. Vagy ha nem működne, van rá más alternatíva...
mod: csak ne kellene neki ennyi tárhely, már megint patricionálhatom a vinyót, mert megint kihízta, amit adtam neki
Egyre inkább úgy fest, ha 100 gigát adnék neki, az se oldaná meg ezt, csak késleltetné. Illetve a kihúzná-e addig újra telepítés nélkül...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz RootRulez #22477 üzenetére
csak ne kellene neki ennyi tárhely, már megint patricionálhatom a vinyót, mert megint kihízta, amit adtam neki
Mekkora helyről beszélünk? Meg mi az hogy kihízza magát ha 100gigát adsz neki akkor is?
-
RootRulez
félisten
-
Xero
nagyúr
2 hónap huzamosabb teszt után azt kell mondjam, végre látom a pislákoló fényt az alagút végén a MS mozdonyáról.
Rövid történet: van nekünk szép egyetemünk rajta csodálatos info tanszék és ottan MS csókos T.Úr. Lévén ő megkért minket, legyünk olyan bűbájok és teszteljük dokumentáljuk a dolgokat, így nekifogtunk páran.
Én virtuális gépen műveltem mindezt már a franc se tudja hanyas build-től kezdve. Már az elején szembe ötlő volt számomra az optimálisabb erőforrás kihasználás. Lévén virtuális környezet, így szimulálható volt mindenféle extrém eshetőség. Iszonyatosan lefogott rendszer paraméterek mellett XP települt indult, Vista meg se nyikkant, Win7 nem volt hajlandó települni, viszont a telepített rendszert "levéve" elindult és HASZNÁLHATÓ volt. Ez számomra nagyon nagy meglepetés volt.
Most ott tartok, hogy az eddig egyetemi feladatokra/munkára fenntartott Vista-t lepusztítottam a picsába és beült a 40 gigájára az RC1.
Mondjuk sok innen-onnan ollózott megoldással találkoztunk mind UI megoldásokban, mind pedig "belső" szintjén is, de a jobbtól nem szégyen tanulni, legyen az bármi. Legalább látni a fantázia morzsáit imitt-amott, ami engem örömmel töltött el.Gondoltam ezt így megírom mint habzó szájú Apple buzi.
-
ux1
addikt
Kikerült a Build 7137 x32 & x64.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Csabee.
nagyúr
válasz RootRulez #22477 üzenetére
ha 100gb-ot adsz neki akkor nem fogja elfoglalni a 100gb-helyet.. ez nagy hülyeség én 30gb-al bőven elvagyok úgy, hogy még van 12gb szabad helyem. ez 32bit-es rendszer. Nem értem hogy nektek mért hízza ki, biztos rápakoltok minden felesleges dolgot nekem tökéletesen jó ha 64bites rendszerem lene akkor meg 40gb-ot adnék neki és még az is elég lenne neki!
Üdv: Csabee.
-
hackeeeee
Jómunkásember
EP35-DS3 lapom van, a kérdés annyi lenne, hogy ehhez a laphoz, kell telepíteni vmi drivert AHCI-hez? Mert egyet leszedtem az Intel honlapjáról, és közölte a telepítőt, hogy a rendszerem nem felel meg a követelményeknek..
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
-
-
válasz hackeeeee #22488 üzenetére
Nekem ugyan asus lapom van otthon, és mivel nem találtam mást, a vistás AHCI drivert tallóztam be a win7-nek telepítéskor, és teljesen jó hozzá.
Szerintem próbáld meg Te is az alaplaphoz kapott lemezen lévő AHCI vistás driverrel.
Driver pedig kell szerintem, mert különben csak ide módban lehet használni rendesen. És a legjobb, ha még az op rendszer telepítése előtt adod meg neki, amikor meghajtót választhatsz.
Minden más esetben nekem nem működött, a legtöbb annyi volt, hogy a tölltőképernyőnél jött a kékhalál. Telepített windowsra, és utólag átálitva a vinyót IDE-ről AHCI-re nem ment.
(#22489) Lenry
Van neki sajátja?
Na, ezt nem is tudtam, akkor legközelebb nem is kel pöcsölni vele telepítéskor?
Sajátja van, vagy előre bele van integrálva, mint ahogy anno beletettük az xp-be is a sata silicon, meg egyéb meghajtókat?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
sziasztok!olyan kérdésem lenne: xp alatt GTA4 szépen fut win7 alatt is,csak amikor space-t nyomok, vagyF-et, vagy hirtelen lükibe rakom az autot akkor egy pillanatra megáll a kép
amúgy meg 35-45 FPS van valaki tudna erre megoldást dx-et frissítettem 9.5-öt újra raktam
előre is köszi[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz antikomcsi #22494 üzenetére
Kékhalál nincs, átírtam a regeditet, és az műxik. Csak attól függetlenül, azt írja a vinyókra, hogy ATA Device, közben az AHCI eszköz ott van az eszközök között. Akkor ez normális dolog?
Intel® Matrix Storage Manager-ből a legutolsó. Vagy nem ez kell? Ezt dobta ki a gugli.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kisza25 #22498 üzenetére
És nem csipog közben? Bár ha nincs speeker nem fog. Hát az a bill. sara lesz, hogyha 1szerre 3 gombot nyomsz. Sokmindent nem fogsz tudni tenni ellene, max billt cserélsz. De ez lutris. Vagy jó lesz, vagy nem. Nekem a microsoft billem nem csipog. De volt 1 vezetéknélküli microsoft, az csipogott, akadt.
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #22497 üzenetére
Nem akarok butaságot mondani, de nekem olyasmit ír ki, hogy második generációs sata ezköz. ATA-t ide módban írt ki, ahhoz képest, most biztos másképpen van.
És ugye most van még plusz két sata portom, ami ide módban nem volt, mert 5-6 csak ahci-ben megy nállam.
(#22498) kisza25
Szerintem is megkéne próbálni egy másik bilivel. Olyannal ahol legalább 5 gombot nyomhatsz egyszerre. Nekem régen ugye a shift-el volt problémém, mert az állt jól kézre a guggoláshoz, de a beragadó gombok piszkálása megoldotta a problémám.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest