Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
sziasztok
win7-es letttem megtudnátok mondani melyik virusirto progi a legjobb hozzá? -
Narancs
őstag
Hali!
Segítsetek plz!
Visszaolvastam a topikot, és bátran feltettem az AVG-t és a Virtual Clone Drive-ot, de egyik SEM indul el. AVG valami párhuzamos konfigurációs hibáról rinyál, VCD meg egész egyszerűen nem csinál semmit. Folyamatok közt megjelenik, de tálcaikon nem indul el, nem tudok mountolni meg semmit.Beauty is pain
-
nagyúr
Hmm érdekes. Le akartam menteni pár képet netről, de kiírta, hogy nincs jogosultságom, csak a rendszergazdának. Én meg rg. vagyok... Akkor kinek is szóljak?
És ezt file másolásánál is csinálja. Csak nálam vagy másnál is?!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az előzőhöz még annyit, hogy már nemtom hol kell visszaállítani
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ja és sikerült egy egyszerű WMP-vel előidézni a Kékhalált
-
Beowulf_78
addikt
válasz Beowulf_78 #20634 üzenetére
Rájöttem mi a hiba de nem tudom megoldani.
Silicon Image Sil 3132 SATALink Controller okozza a galibát, ami 7077 build alatt tökéletesen működött! 2db ilyen kártya van a gépben...
A tényállás az, hogy auto update-nél megakad a telepítés 50%-nál...ha kilépek és újraindítom a gépet, akkor utána az egyik kártyát telepíti és látja is a rákötött optikai meghajtókat. A másik SATA Controller-t viszont nem telepíti valamiért rendesen, holott u.a. a telepítő kell hozzá amit a másik kártyához már feltelepített. Újraindítás után isten tudja mitől, valamiért ott van mind a 2db SATA Controller, nem jelez hibát, a gond csak annyi, hogy a rádugott optikai eszköz felkiáltó jeles marad. Semmit se tudok csinálni innentől...a felkiáltó jeles optikai eszköznél nem választható az eltávolítás. Ha pedig a SATA kártyákat akarom eltávolítani, valamiért nem engedi egyiket sem...az eltávolítás valamiért itt is végtelenbe fordul. Ha letiltom az auto update-et, és manuálisan akarom telepíteni a SATA kártya driver-ét, dettó ez a helyzet. Az egyik kártyát telepíti, és használhatóak is a rákötött optikai eszközök. A másiknál kiírja lent a tálcán hogy eszköz telepítése (jó sokáig, legalább 3-4 percig írja) majd kiírja hogy nem sikerült telepíteni a másikat. A kártyák és optikai eszközök jók, Vista X64-re is úgy van telepítve, hogy az egyiknek megadom a drivert, felrakja, majd a másiknál csak megadom neki a keresést, és simán feltelepíti, a már telepített fájlokból és után tökéletesen működnek. Próbáltam 64bit 7100 RC-vel és 7127 PRE RC-vel is. Mindegyiknél u.a. a hiba. Nem értem ha a build 7077-tel feltelepedett akkor az újabbakban miért jelentkezik ez a hiba. Mert ez fatális bakinak tünik egyelőre.
Van valakinek ötlete, hogy lehetne feltelepíteni a 2. SATA kártyát?Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Draken
őstag
valami nagyon nem ok a jelenlegi nvidia drivernél, counter strikeban vettem észre pillanatra bevillanó fehér csíkokat. Melyikre váltsak?
-
addikt
válasz hackeeeee #21603 üzenetére
sata0 és sata1 de eddig ment először, szerintem valami szar a partíciós táblába...
Azt fogom tenni hogy pata-ra fölrakom majd ghost neki és visszatöltöm a raid tömbre!
Remélem menni fog, más már nem jut eszembe, és a durva az, hogy a vista is ezt csinálta !
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
breed30
tag
Hello olyan gondom van kaptam egy GF 7900 gtx vidkarit beraktam elindult tökéletes kép segmens hiba 0 ujrainditom a gépet kék halál.
Mi lehet a gondom?
A válaszokat elöre is köszönöm. -
bbchris
senior tag
Lehetséges a windows7-et dualban feltelepíteni hogy mellette legyen az XP ? Itt úgy értem hogy mikor indul a gép akkor legyen a boot menü és kiválasztanám hogy xp vagy win7 ?!
-
applause
aktív tag
Intel 915GV (GMA900)-as gépre érdemes-e feltelepítemi, van-e driver hozzá?
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
smoli
aktív tag
Sziasztok!
Most raktam össze 1 teljesen új rendszert, amire a Microsoft oldaláról letöltött Win 7 RC 64bit változatát szeretném felrakni operációs rendszernek.
A problémám az, hogy amikor elindul a telepítés és kiválasztom a vincsesztert (vadi új formázott WD 320Gb), ahová települjön a Windows, hiába kattintok rá a menüben a vicsire a "New" felírat nem aktiválódik továbbra is szürke marad és nem tudok továbblépni a telepítésben.
Valaki találkozott-e már hasonló problémával esetleg tud-e rá valaki valamilyen megoldást.
A configom a köv:
Alaplap: GIGABYTE GA-EX58-UD4
Proci: INTEL Core i7-920
Cooler: SCYTHE Mugen 2
RAM: OCZ 6144Mb DDR3 1866Mhz Platinum TRIKIT
VGA: SAPPHIRE HD4890
HDD: WD 320GB 7200rpm 16MB SATA
DVDRW: PIONEER DVR-216DBK SATA
Ház+táp: ANTEC Sonata III 500Hangsulyozom még soha semmilyen Oprendszer nem volt rajta.
-
Csabee.
nagyúr
válasz KaiotEch #21634 üzenetére
újratelepítetted a rendszert és továbbra is írásvédett problémád van? Akkor esetleg próbálj meg feltenni egy xp-t ha teheted vagy más oprenszert próbaként hogy ott is jelentkezik-e a dolog, de előfordulhat az is hogy a HDD-ddel van a gond. Mióta van ez? Nem tudod hogy mit csináltál vele ami miatt ezt csinálná a rendszer?
Üdv: Csabee.
-
haxy27
aktív tag
Van nekem egy P4 1700MHz, 512M DDR1 ram, 40G HDD, ATI 9550 VGA gépem. XP van rajta. A kérdésem az lenne hogy a Win 7 x86 az mene e rajta, vagy sem.
Ha igen, akkor mit várhatok tőle. Meg látom hogy a vga driver nincs hozzá de gondolom fel ismeri, csak az open gl az akkor gondolom nincs rajta mint a régebbi windowsokban sem volt.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Itt van a szépséges Windows 7 és bajom van vele, az hogy a PSC 2355 all in one nyomtató driver nem jó, legalábbis a telepítő rinyál hogy erre márpedig nem megy fel, mert ez nem Vista
-
BIZ0906
aktív tag
Ez nálam miért így van? Mi lehet a baj?
-
haxy27
aktív tag
válasz Csabee. #21644 üzenetére
Hát igazándiból internetezésre használnák a gyerekek a gép. egy P3 gépet váltana le. csak ugye XP alatt nem lehet semmit be állítani ami a korlátozásokat illeti. + egy két játék ami elment a P3 gépen is, PL Quake 3 Arena, meg estleg Wolfeinstein, UT2004.
Mondjuk nem tudom hogy a Q3A futna e rajta az OpenGL véget. Win által felismert driverekel egyik rendszeren sem futót még, csak ha fel volt rakva az eredeti driver.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest