Hirdetés
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz WonderCSabo #22931 üzenetére
Próbálj valami hasonló típust keresni a win update-el és azt feltelepíteni.
Ezzel sem megy?Régebbi egyszerű nyomtatónál nekem működik.
Csabee.
Lásd az aláírását?
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
haxy27
aktív tag
Hát nem értem eddig tökéletesen működött minden most meg hirtelen nem megy az Aero ha elindítom az Ashamoo burning studio 8 at de ha felteszem a hetet az megy rendessen. nem értem nem és nem.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
HyP3b0y
senior tag
Sziasztok!
Nekem volna egy(máris kettő...) olyan problémám, hogy a fantasztikus Asus P5KC alaplaponom lévő hangkártya használhatatlan és borzalmas hangokat ad ki(az xp-hez képest).
Kezdve azzal, hogy a windows media player csak 2 csatornán osztja ki a hangot és a vistás driverrel kell szétosztani mindre, amivel hatalmas nagy káosz hangok jönnek ki a gépből(megint csak xp-hez képest, itt beállítás nélkül szétosztotta és nem ilyen ronda, szar minőségben!!!).
2. problémám, hogy ugye 5.1et dugok rá az foglal 3 dugeszt+a fejhallgatóm 1 dugesz. Xpben, amikor bele dugtam vmit megkérdezte mi is az, de win7 úgy dönt majd ő megmondja a tutit és beállítja nekem 7.1re közben köze sincs hozzá...
Az xp mode driverrel vhogy nem tud segíteni?
ps.:Már volt ezen vista is és ugyanez volt, mivel ez vista driver...
nagyon kéne, mert fatal error-n vagyok
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
toldy
őstag
hali
Segítség pls, haverom felrakta a win7-t és letiltaja a c-n kívüli partíciókat, és nem engedi a hozzáférést, nagynehezen sikerül beállítani a hozzáférést de minden fájl írásvédet és nem enged másolni se , valamint minden fájl le van tiltva és nem engedi futtatni őket ( még képet se enged megnyitni ). Ha vistát telepítek akkor is le vannak tiltva.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Clemi
veterán
válasz Csabee. #22950 üzenetére
Hát erőműnek nem nevezném (ott van az aláírásomban a konfig), de kb 15 perc alatt készen állt az első használatra, bár bevallom nem mértem. Egy a tuti, eddig semmi hiba, legfeljebb annyi, hogy a TSRider nem találja a digitális csatornák jeleit, de ez most lényegtelen.
-
-
smoli
aktív tag
válasz WonderCSabo #22931 üzenetére
Köcsög HP!
Még csak Vistás drivert sem adott ki a régi cuccaihoz.
Én egy HP Scanjet 4470c szkennerrel nem tudok zöld ágra vergődni mert nincs hozzá driver.Valakitől valami okos megoldás esetleg?
-
-
toldy
őstag
Telepítés után 2-3 napig semmi baja nem volt mindent lehetet használni ( szerintem utána el állított alamit csak nem tudja mit) azóta már volt fent vista meg most megint a win 7 mennyi az esély hogy xp alatt jó lesz ? ( mert meg unta és most elkezdett xp-t telepíteni, nem hallgatot rám )
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
MODERÁTOR
ntdll.dll
Ez hova/mihez való?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #22981 üzenetére
The ntdll.dll file is a file created by Microsoft that has a description of "NT Layer DLL" and is the file that contains NT kernel functions.
This file is located in the c:\windows\system32 or c:\winnt\system32 directory and can also be found in the c:\i386 directory.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni töletek a Windows 7 RC telepítésével kapcsolatban. Egy teljesen üres formázott vinyóra szeretném feletelepíteni, de az adatok betöltése után amikor bejön egy színes képernyő és a kurzor, már nem csinál semmit, nincs semmi felirat csak a háttér és nem folytatódik a telepítés.Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Sickboy25
addikt
valakinek van synaptics touchpadja a laptopon?mert nem tudok win7 rc-re drivert tenni rá és nem működik a csúszkája!
a vista nem megy rá!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
pzstm
titán
válasz Sickboy25 #22990 üzenetére
driver nélkül is megy errefelé a csúszka... (Asus F8VA notebook)
amúgy anno fel volt rakva és 64biten is kiválóan ment, sőt Vistán is használtam
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pincehely
addikt
Ha valakinek még mindig gondja van az 5.1-el win 7 és Vista alatt:
Valaki linkelte a realtek drivert.
Ami szép és jó, de a mélyet sehogy nem sikerült előcsalogatnom belőle.
Ami nem a windows hibája. Csak itt már mindegyik hangcsatorna azt a jelet kapja, amit el is küld neki az aktuális program.
A Vistás diverek mellett már volt olyan funkció, hogy bass redirection.
Ami ebből hiányzik.
Ettől még az 5.1 es hangsávval rendelkező filmek szépn dübörögnek.
Zenénél jön elő a gond!
Erre ezt a megoldást találtam:WINAMP+[link]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
twollah
nagyúr
Kijott a Win7codecs uj verzioja (v1.1.6).
Ez a kodek kifejezetten Windows 7-re keszul.
Letoltes a szokasos helyrol. -
HyP3b0y
senior tag
válasz pincehely #22994 üzenetére
Ezt az 5.1es kiosztást vhogy finomítottam és elég jó lett, viszont a jackek funkcionalitását még mindíg a gép adja meg önkényese,n meg se kérdi tényleg az van amit ő érez...ráadásul a driver fejhallgatónak a front panelen lévő zöldet írja, amivel nem lenne gond, ha mondjuk nem egy idióta f@$* (elrontott...)rajz lenne a használati utasításban, amivel semmire nem megyek az összedugdosásnál...nincs olyan orvosság, hogy az úgynevezett xp mode-s akármivel az xp drivert varázsolom ide?
(ez kb. egyenlő a lehetetlennel, de a remény hal meg utoljára...vagyis tévedtem, a matek tanárom )
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Sickboy25
addikt
válasz Morden24 #22993 üzenetére
albacomp és nekem is vista volt aztan az 1 giga memó kevésnek bizonyult és ezért lett xp majd win7rc
de semmilyen drivert nem tok rádobni"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
pincehely
addikt
Miben jobb ez a win7 codec mondjuk a K-lite codec packtól?
Mert ha mondjuk mindent alapból kitolna szépen 5.1-re és nem kellene minden beállogatni filetípusonként, akkor cserélném rá a mostanit.
Tehát miben tér el asz ffd showtól, ac3-tól....
Annyira nem vagyok szaki, ezért kérdezemhttp://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest