Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #23751 üzenetére
csávókánk felkészíti gondolom a népet, hogy a 7200-at akkor fogja kiszivárogtatni.....
Kalózkikötőbe elég sok build köthető a "nevéhez"
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
CHIPman
nagyúr
Na akkor senki nem tud 7137 ftp vagy http linket adni priviben?
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
nagyúr
Na felraktam újra a 32bit-et új cFos, ESET Smarty Security 4.0 és még mindig gáz van a nettel. Lemér 5,5Mbit-et a speedtest(6 szokott lenni), de max 300 fölé nem megy a letöltés... én eztt nem értem.
-
pethYeti
addikt
Egy olyan kérdésem lenne ha nekem most win 7 RC van fönt amibe ugye az ie8 angol. Na valahogy a progit magyarrá tudom varázsolni?
-
etnies
senior tag
3 giga ramhoz elég a 32 bites verzió ugye?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
bucilali
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Kb. 1 hónapja nyúzom a win 7-et, de most lett gondom vele. Nem nyitja meg a routerem admin felületét. Beírom az ip címét, azt nagy fehér képernyő és kiírja, hogy kész. Eddíg sem xp sem vista alatt nem volt ilyen gondom. Mi lehet a gebasz?
Köszi és üdv: bucilali
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
veterán
-
bucilali
aktív tag
válasz szabogabor10 #23768 üzenetére
rókával is meg ie-vel is.. egyikkel sem megy
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
etnies
senior tag
Ilyenkor mi a teendő?
[link]Legfrissebb nvidia driver van fent.
[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Clemi
veterán
Azért vannak itt "nagyon kedves" fórumtársak. Direkt megkérdeztem valakit privátban, hogy nézze meg, működik-e már a 7137-es buildban az MCE távirányító FFWD és REW gombja, ami ugyebár utoljára a 7022-ben működött. Azt válaszolta persze működik, és természetesen nem működik.
Kérdem én mire jó, ha félrevezetünk valakit? Nagyobb lett a e penise? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FRENK1988 #23789 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, hogy nem kompatibilis visszafelé, idézet a hírből.. :
"Amennyiben DirectX 11 kompatibilis grafikus processzor dolgozik a rendszerben, akkor az erőforrás teljesen megfelel az igényeknek, így a programkód tökéletesen lefut. DirectX 10 és 10.1-es hardver esetében már megkötéssel kell számolni, mivel a kód egyes részei nem értelmezhetők a rendszer számára. Ez természetesen a program futása szempontjából áthidalható probléma, azonban a kritikus részek egyáltalán nem, vagy – csúnyán fogalmazva – nem megfelelően fognak lefutni."
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
GodHeart
senior tag
egyik virágboltban kapható a 7137 magyar csokorral
persze lehet nem mondtam újjat..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg kell h. mondjam, nem vagyok megelégedve a 7100 sebességével.
Valahogy a mindenféle munka, böngészés során elég lomha. Vinyót is folyton tekeri, pedig csak van bent 2G ram. A 7067-et, meg a korábbi 6xyz buildeket jóval fürgébbnek éreztem. Nem tudom ezzel ki hogy van.
Majd dugok be megint egy redyboostos pent, hátha segít a helyzeten...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zsolti1126
csendes tag
Én most windows 7-et használok de semmi baj nics vele a vitaától sokkal gyorsabb és kevésbé foglya le a gépet.Nincs lefagyás,kék halál stb.Ajánlom mindenkinek.
-
RootRulez
félisten
1 hónapos a rendszer (7100) statisztikám: 2 kékhalál és rengeteg kellemes perc
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest