Hirdetés
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Írjátok már le még1x, hogy mit kell beírni a futtatásba, hogy kiírja meddig érvényes a win? . Ígérem most már elmentem mert úgy látszik nem tudom megjegyezni.
Alister from Hell
-
front3r
őstag
Build 7201: Külföldi fórumon azt olvastam hogy szinte semmi változás nincs a felületen, bár a sebességről nem beszéltek még. Van valami 7225-ös build is a cnbeta megszerezte, de elvileg az sokkal bugosabb mint a 7100.
Update: 7201 képek és vélemény[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Cola111
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
{Zodiac}
senior tag
Olvasgattam visszafelé, de nem találtam útmutatást, hogy hogyan tudnám a Vista Ultimate 64-ről upgradelni Win7-re. Mivel a magyar nyelvi résznél elakad.
Valami furfang van erre?Öntörvényű Sünmalac
-
nagyúr
Ebben az új paintben lehet úgy átméretezni, hogy megtartsa az arányokat?
Morden24: Az úgy nem fog menni. Kipróbáltam másik gépen Csak Clear telepítéssel. Ami amúgy is ajánlottabb.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz KaiotEch #24658 üzenetére
Az úgy nem fog menni.
Miért nem? Ha a teljes oprendszert átrakja magyarról angol nyevi pack-ra, akkor miért ne menne?
Én is update-eltem Vistát W7-re, gond nélkül meg is történt.Egyébként ez az "amúgy is ajánlottabb" persze igaz, csak szimpla weasel word kezd lenni. Nekem semmi bajom nem lett attól, amikor update-eltem. Lehet, hogy 2mp-vel hosszabb lesz a bootidőm, de ettől nem érzem, hogy csökkenne a farkam mérete.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
{Zodiac}
senior tag
Köszi az infókat, próbálkozom!
Öntörvényű Sünmalac
-
Bermi
aktív tag
sziasztok,
el kezdtem letölteni a microsoft oldaláról, regisztráltam előtte, meg minden.
ha jól látom onnan csak a 7100-es jön le.
érdemes máshonnan egy újabbat leszednem? mert olvastam, hogy néha lehet gond a sorozatszámmal, így én szívesebben maradnék ennél, amihez adta az ms.
gondolom update formájában ez is frissül, így rosszabbul nem járok. jól gondolom?F1.....
-
Morden24
nagyúr
gondolom update formájában ez is frissül, így rosszabbul nem járok. jól gondolom?
Rosszul gondolod, a build szám (ami ugye pl. a 7100-as) nem frissül a Windows Update-ről (feltéve, ha erre gondoltál).
Update-elni magát az OS-t persze lehet (tehát letöltöd a későbbi build-számmal rendelkező telepítőt, és nem friss telepítést, hanem update-elést választasz), de igazság szerint az interim build-ekkel sokat nem veszítesz, ha a hivatalos megfelelően működik.Szóval én azt ajánlanám, hogy tedd fel a 7100-ast, és ha elégedett vagy vele, hiba nélkül működik, akkor maradjon (egészen a legközelebbi hivatalos kiadásig).
Ha valami megoldhatatlan gond lenne, amit mindenképpen ki kell küszöbölni, akkor érdemes esetleg a magasabb verziószámú interim build-ekkel próbálkozni (persze í]y sem garantált semmiféle siker).Sectumsempra - For Enemies
-
Kukti
tag
válasz Csabee. #24633 üzenetére
nos jó reggelt mindenkinek.
srácok lehet hogy én vagyok még csipás meg figyelmetlen (még csak most jön a kávé!!)
de nekem ez a 7201 semmiben sem tűnik másnak mint a régi 7100 vagy 7127tehát amit beírtál változásoknak azok közül nem sokat tapasztaltam meg.
1. saját Show Desktop iconomat még mindíg nem tudom belehúzni a tálcába csak az általam kreált tálca 2-be
2. jó az ikonok miniképe azonnal felugrig, de ez volt eddig is
3.a rendszer menüt nem érzem mert nekem sosem volt bonyolult
4.hát a testreszabásban tuti nem lehet login screent váltani
5. a jobb klikkes mini menü totál nem areo-s, kattinthatok én bárhova.
6. milyen icont változtattak meg a régebbire?
7. na ezt sem értem (van értelme?)
8. ezt lehet valahol be kell kapcsolni külön de én még nem bíbelődtem vele (alapból nem látszik a funkció )
9. lehet de ez érdekel a legkevésbé
10. háááááááááááát. ezt majd idővelna megyek kávé cigi aztán lehet lesz egy clean install. de nekem kicsit furinak tűnik ez a build
esetleg egy szándékos szivatás lenne? mert télleg nem látni változást így elsőre.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csatlakozom az előttem szólókhoz. 7100 a biztos, főként így, hogy az MS oldaláról töltöd.
A Microsoft is tiszta telepítést ajánl, windows updateről tölt le frissítéseket, amik szükségesek, de magát a build-et nem tudod frissíteni, csak ha letöltöd, és rátelepíted.
Véleményem szubjektív...
-
ToBeY
nagyúr
A Win7-hez elég olyan config mint a Vistához vagy kéne fejlesztenem valamit?
-
akaido
addikt
válasz hackeeeee #24588 üzenetére
A VGA drivert az ati.amd-ről frissítettem 9.5-re kifejezetten win7-hez illőt, és így egyenlőre nem jött elő a problem. Az Atheros L1 LAN zsuga driverét is frissítettem, meert erre való utalást olvastam az egyik fórumban.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
pzstm
titán
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz antikomcsi #24672 üzenetére
Akkor megnyugodtam,hogy nem kell ezért fejleztgetni.
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #24674 üzenetére
nem akarok kötekedni de nem programról van szó..... (operációs rendszer....kicsit több azért )
Mondjuk ismerős Photoshop CS4 miatt igenis fejlesztett....akinek kell a munkájához
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Core2duo6600
veterán
7201 es ami az Ncore on van az rendben van ?
Mert addig nem szedném le.
No nem mintha a 7100 assal gondom lenne, igaz még be sem állítottam, csak feltettem.
A vistát használom jelenleg.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #24676 üzenetére
rendben van....állítólag...legalábbis szomszéd gyerek szerint
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Kukti
tag
válasz Core2duo6600 #24676 üzenetére
egyenlőre semmi extrát nem találtam a 7201-ben szóval maradhatsz nyugodtan a 7100-nál az a biztos. a vista-ról pedig nyugodtan áttérhetsz rá sokkal kellemesebb.
-
Kukti
tag
válasz Csabee. #24682 üzenetére
semmi újat nem látok, az ablakok animált tálcárahelyezése és vissza illesztésén kívűl.
most már nagyon kíváncsi vagyok más véleményére is, mert vagy egy nagyon ügyes ruszki virágot szaglászok éppen, vagy az MS nem csinált látható változást. (nem utolsó esetben én nem veszem észre a dolgokat )
(ja és tiszta telepítést csinálj, mert az sem kizárt, hogy valami az upgrade-ben nem jó)
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Hali.
A jobb kattintás menünél miért nincs Keresés funkció se a Windowsban se a Total Commanderben.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék majd win 7-et telepíteni, és megszeretném kérdezni, hogy melyiket érdemes feltenni? 7100, 7137, vagy 7201-et?[ Szerkesztve ]
-
Nowi
tag
Hello!!
Lehet hogy hülye láma kérdés de nekem valahogy most nem egyértelmű ebben a win-ben.
Hogy tudom azt megoldani hogy a régebbi (már a telepités előtt a winyón lévő) könyvtáraimat ne kelljen egyesével saját tulajdonba venni..??
Mert vannak könyvtárak amiket egyszerűen nem enged megnyitni csak ha saját tul-ba veszem és van olyan amit még akkor sem..
Egy felhasználó van a gépen aki ugye rendszergazda is, és mégis Admin jogosultásgot kér pl ezekhez..
Hol , vagy hogy lehet pl a felhasználót az ADmin csoportba belerakni??előre is köszi
-
Kukti
tag
7100 a javasolt, mert az a biztos. ezen kívűl szabadon lehet kísérletezni, de tudni kell, hogy a többi fejlesztői interim build, tehát nem 100% hogy stabil, hibátlan.
Nowi : ha nem az UAC miatt csinálja, akkor egyszerűbb ha az egész vinyót veszed full control alá, mert így az alkönyvtárak is a tieid lesznek. (szerintem)
-
Kukti
tag
-
Pubszon
veterán
A Hibernálás hol kapcsolható ki?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Kukti
tag
ha csak egy felhasználó van telepítve, akkor alapértelmezésben ő az admin.
ezek a könyvtár nyitás, írás, olvasás, tilása, csupán az új védelmi mechanizmusnak a része, amivel a tapasztalatlan felhasználót védik.
viszont ezt nem értem, mert nekem soha nem volt írási problémám, ha kikapcsoltam az UAC-t.
-
pzstm
titán
MÁS:
"Update: az új build is hibás, kérésre sem jegyzi meg a betárcsázós (ADSL) kapcsolatok jelszavát. Mivel ez a változat az SP ág része, ezért könnyen lehet, hogy későbbi (>7225) buildekre nem lehet majd upgradelni róla. "[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs