Hirdetés
Aktív témák
-
Kukti
tag
ha csak egy felhasználó van telepítve, akkor alapértelmezésben ő az admin.
ezek a könyvtár nyitás, írás, olvasás, tilása, csupán az új védelmi mechanizmusnak a része, amivel a tapasztalatlan felhasználót védik.
viszont ezt nem értem, mert nekem soha nem volt írási problémám, ha kikapcsoltam az UAC-t.
-
pzstm
titán
Vista óta egy felhasználó sem admin/rendszergazda istenigazából....(akkor sem ha felhasználói fiókoknál te azt látod...az jelenik meg.) Azért van, hogy ész nélkül ne tudjon mindenki mindent admin szinten futtatni...és ha már baj történik, akkor kisebb baj történjen illetve megakadályozza a baj bekövetkeztét....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
de nem lehet ő az admin ha egyszer admin jogosultságot kér a könyvtárhoz!!
Gyorstalpaló: a Vista óta az admin felhasználó azt jelenti, hogy élhet az admin jogkörrel, de nem alkalmazza amazt automatikusan.
Ezzel egyszerűen és intelligensen kikerülték azt, hogy a sok nem hozzáértő júzer hibás beállítás vagy oda nem figyelés miatt automatikusan mindent admin jogkörrel ruházzon fel, beleértve a jófajta malware-eket is.Sectumsempra - For Enemies
-
RootRulez
félisten
Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t ! új infó/
mod: Majdnem elkezdtem leírni (megint)
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.