Hirdetés
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz (Doki) #25750 üzenetére
Gondolom XP alatt személyessé tetted a fájlokat. Vedd saját tulajdonba az egész partíciót. Jobb klikk a vinyón -> Properties -> Security -> Advanced -> Owner fül -> Edit -> add hozzá magad -> Replace owner on subcontainers and objects pipa be -> Apply. Ha nem megy akkor csináld meg azon amit nem érsz el. Ha nem megy akkor nincs ötletem.
-
s7evcsenko
addikt
Hi all.
Van már olyan magyarított x64-es verzió, ami stabil és fut rajta többnyire minden?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Fricc
tag
Én is elgondolkodtam azon hogy felrakom a win7-et, szerintetek melyik verziót érdemes? A microsoft honlapjáról csak a 7100-as buildet engedi leszedni, ehez van is már magyar nyelvi csomag. Sokan viszont írják h a 7201-es build a legjobb:
-Ezt honnan lehet letölteni? (nem vírusos torrent verzió)
-Felmenne rá a 7100/7127-es build magyarítása, vagy van már ehez is?Köszi !!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes ez a ram használat, fura hogy ennyivel kevesebbet eszik futás közben a 7201. Mondjuk egyenlőre nem zavar, mert nem vagyok ramszűkében, de kiváncsi lennék, hogy mégis mi zabál ennyivel többet, mert lehet hogy egy napon majd már ez is döntő lesz. Viszont ameddig nem muszáj, nem akarom lecserélni a 7100-át mert eddig nagyon elégedett vagyok vele, és nem akarok hetente mindent újratelepíteni a gépemen, helyette inkább használnám.
Szóval, a Superfetch kikapcsolása semennyire nincs hatással a ram-használatra. A rendszer felállása után a feladatkezelőben összeszámoltam az összes processz ram-használatát, de a 400 megát sem érték el együttesen mind a 44-en, a processzorhasználatuk meg szinte mindnek 0%, úgyhogy a teljesítménybe nagyon nem nyúlnak bele. Az avast, a sidebar (minialkalmazások), a DWM (desktop window manager) és az egyik scvhost folyamat szemezget csak kicsiket a prociból, de az órajelet nem ugrasztják meg ezek sem.
Viszont a feladatkezelő Performance fülén látok a Physical Memory részen egy olyan tételt hogy Cached: 1173. Íme: [link] 7100 64bitem van.
Volna kedve valakinek megnézni akinek 4 giga ramja van és 7201 64bit-et használ, hogy mennyi a ram használat, úgy ahogy én mutatom a képen? Rendszerindítás után, úgy hogy csak a feladatkezelő fut, és nagyjából azok a cuccok a háttérben amik nálam láthatók az értesítési területen. (nem kell hogy ugyanezek a programok legyenek, csak jellegre, pl egy vírusirtó, egy-két letöltőkliens, az plusz minusz 10-20 mega eltérés lehet) Hátha ki tudnánk deríteni, hogy kb hová nyúltak bele a fejlesztés alatt.Ui.: Nálam a ram-ból most átmenetileg lecsíp 256 megát az int. VGA is, (éppen VGA csere közben vagyok), szóval azt hozzá kell gondolni a free-hez.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz promisz #25714 üzenetére
Jó teszt gratula! A lényeget leírtad! Én is 7137-et nyúzok, lehet felteszem a 7201-et én is az angol RTM-ig.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz hackeeeee #25654 üzenetére
"Előttem szóló kérdése jogos, tuning van?
..."Tuning nincs!
Érdekes hogy alaplapi vga-ra nem is gondoltam hogy azzal nyúzzam de meglesz!
thx Barthezz2hackeeeee: Próbálkoztam a win7 sajáttal, a gyárival, + a legújabbal is , sőt legújabb vistással is, de előjön a hiba, úgyhogy tuti nem driver gond.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
Előjött egy új jelenség is, azt el is felejtettem:
beröccen a hang úgy 100millisecre loopolva és ahogy mozgattam az egeret úgy barnult be a kép. Vihetem a vga-t gariba?
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #25764 üzenetére
Nekem eddig bevált, viszont a 7201-et még nem próbáltam ki. Többen azt mondják, hogy gyorsabb a 7201, de van olyan is aki szerint ugyanolyan gyors volt, nem vett észre különbséget. Egyik csoport véleménye valószínűleg illúzió lesz Tudni kell, hogy build-tól függetlenül mindegyik csupán béta cucc, a problémák velük eltérőek lehetnek, és valószínűleg lesznek is. Lehet, hogy olyan probléma merül fel a 7201-el ami a 7100-án nem volt, de fordítva is így van, a 7201-ben már javíthattak dolgokat amik a 7100 alatt még bajosabbak voltak. Kérdés, hogy ki melyik részét használná ki jobban az oprendszernek, illetve milyen programokat telepít magának, valamint a használt hardverek is erősen befolyásolhatják a szórást (drivertámogatási és kompatibilitási problémák, programkompatibilitási gondok, stb).
Én a magyar nyelvet sem tettem fel, elvégre az sem hivatalos cucc, jó nekem angolul is, amire használom, azt megértem így is. Láttam screenshot-on gyönyörű krix-kraxokat ettől, az inkább nem kell. Megvárom míg kijön a frissítés az update-ről, igaz hogy már a létező szinte összes európai nyelv kijött a magyart kivéve de no problem Várunk...
Az utolsó hivatalos stabil verzió még mindig a 7100, de lassan már tényszerűvé látszik válni a közölt számok alapján, hogy a 7201 valóban kevesebb memóriát használ futás közben, ergo ilyen téren jobban optimalizált. Örülnék pár nyers számadatnak a játékok sebességéről is, de erről egyenlőre még csak benyomásokat olvastam itt. Bár olyan sok a hsz, úgy pörög ez a topik, hogy elképzelhető hogy akár valaki már számokat is közölt ezt illetően, csak én átcsúsztam rajta[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
-
bim
veterán
A 7100 64 bit frissülni fog annyira hogy elérje a 7127 szintjét vagy érdemesebb letölteni azt?
Mennyivel jobb az újabb verzió?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Comodo tűzfalat használja valaki 64bit-en? A legutóbb linkelt komp.listában nincsen benne a program.
-
_ak_
addikt
Bár nem hiszem, h konkrétan w7 probléma lenne, mert vista alatt is találkoztam ezzel, igaz sokkal ritkábban. A jelenség nem olyan régóta van meg és először akkor jött be, amikor elindítottam egy 1080p-s filmet a kmplayerrel és az addig szórta a hibaüzenetet magából amíg ki nem lőttem valahogy.
Azóta ilyen szétesésekkel találkozok. tipp? Bár winupdate előtt nem jött elő, de szerintem ez csak a véletlen műve.
szerk.: leghamarabb a böngészők esnek így szét, ha csak winen belül navigálok akkor ritkább
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Clemi
veterán
Csak egy rövid tapasztalat a 7201-es buildról. A 7137-esnél vettem észre először, hogy film nézés közben időről időre megakadt a lejátszás sokszor akár 1-2 mp-re is. Ezt a 7201-nél nem tapasztaltam eddig. (Ugyanaz a codec pack, és ugyanúgy a media centerrel nézek filmet).
Néhány napja írtam azokról rejtélyes gép felébredésekről... Szombaton tettem fel a 7201-et, és azóta nem ébredt fel magától a gép, és szinte valamennyi program ott csücsül az oprendszeren ami a korábi build alatt.
Szerintetek lenne rá mód, hogy a 7022-es buildból átmentsem a Windows Media Center fájljait? Azért lenne ez jó, mert abban a verzióban még nem akadt össze a directvobsub a távirányító néhány funkciójával.
-
promisz
aktív tag
-
promisz
aktív tag
Ilyennel már találkoztam én is. Nekem azt írták, hogy GEforce-os videókártya driver hiba.
Nem tudom neked milyen a videókártyád de ha NVIDIA-s akkor lehet hogy a driver miatt, ha pedig nem, akkor WIN7 bug.
Szerencsére még a 7201-esen nem jött elő ez a probléma.[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz promisz #25776 üzenetére
Pont azon filóztam én is, h nem kizárt, h vistában csak egyszerűen beszart volna vmi, míg w7ben tényleg a driverrel van gond. Ami vga-t illeti az egy intel gma x4500MHD. a drivere a win updaten keresztül települt, méghozzá, ha jól tippelem akkor a chipset driverrel együtt.
Let's begin, de gozaimasu!
-
premete
veterán
válasz promisz #25778 üzenetére
Nincs hálózatom, laptop és a legközelebbi számítógép 3 kilóméterre van ide. Itt nincs sem lan, sem wlan, sőt mindkettő ki van kapcsolva;. a 7100-as csak eldobálta a mobilinternetet, a 7201-es még ezt hozzáírja néha.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz promisz #25781 üzenetére
letöltöttem a GT cuccot, simán feltelepítettem, 3 napig ment hibátlanul, tegnap este óta csinálja csak, semmit nem telepítettem, a laptopot meg sem mozdítottam, az USB stick egyébként is kültéren van 3 méteres usb-hosszabbítóval.
ha van net, a sebesség rendben van:[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Amarth #25766 üzenetére
Az 1.04.0077-es driver felmegy Vista kompatibilitási módban indítva a telepítőt, aztán felmegy a Win7 bétához kiadott 1.04.0090-es is, de mindkettő után sárga felkiáltójeles marad az Eszközkezelőben. Valami "A Windowa nem tudta betölteni a drivert" hibaüzenet van a tulajdonságainál. (Egészen pontosan: "Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)")
A legjobb aláírás a héten
-
premete
veterán
válasz Csabee. #25783 üzenetére
Felhívtam a T-Mobile-t és adtak egy direkt linket az Option oldalára, ott meg kellet adnom a cucc serialját és letöltötte a Globetrotter Connect x32/x64 msi-t, azt simán feltette a w7 és ment. letöltöttem ugyanonnan egy superfire exe fájlt, azzal előtte frissítettem a firmware-t is.
-
premete
veterán
válasz Skynet258 #25786 üzenetére
érdekes, sem linux, sem xp_sp3 alatt nem csinálja.ű
Hardware Test
Card name: GlobeTrotter HSDPA Modem
Driver version: 4.0.3.2
Application port: COM3
Card serial number: DR2984E4EG
Firmware version: 2.5.6Hd (Date: Dec 21 2007, Time: 13:59:02)
Hardware version: 2.0
IMEI number:
ICCID number:
Phone number(s)
Operational Test
PIN code status: Ready
Network name: T-Mobile H
Network selection mode: Automatic
Signal strength: 10,0
Network Settings
CS network registration: Registered
PS network registration: Registered
PS network attachment: Attached
APN(s): internetEl tudnád küldeni a spb MS 3.01 hungarian txt-t?
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Erről valakinek valami tapasztalata?
-
MODERÁTOR
válasz premete #25785 üzenetére
Milyen stick? Én egy vodás Huawei e220-at csináltam meg úgy, hogy nem a vodafonos firm van rajt, hanem a gyári, és ezzel tökéletesen megy.
De akár azt is lehetne(bár a T-nél nemtudom hogy megy ez), hogy első indítás után, mikor már megvan a winben a hálózati kapcsolat, letiltod a stick progiját, és a winnel csatlakozol. Én is így szoktam, és semmi gondom vele(azon kívül, hogy a hsdpa térereje a béka segge alatt van ). Mondjuk mondom, nekem vodafone van.Illetve még az nem lehet, hogy a 3m kábel okozza? Nekem is ekkora kábelen lóg, de ehhez adtak gyárilag egy olyat, hogy a gépbe 2 usb megy, a jobb energiaellátás miatt. Rövid szakaszon elég az egy, de így 3 méteren már 2x3m-t kell vinnem, mert ha csak egy van, folyton eldobálja a win az eszközt.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Amarth
aktív tag
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Sziasztok!
Ma reggelre eltűnt az aero. Hol tudnám megnézni, hogy mi gátolhatja a futását?
Aktív témák
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest