Hirdetés
Aktív témák
-
pincehely
addikt
Nekem az RC azt játszotta, hogy sleep módból való visszatérés után, már nem ment a net.
Csak korlátozott kapcsolat épült fel.
Vajon a win hibája, vagy esetleg a Routeré?http://kefetemap.deviantart.com/
-
Clemi
veterán
Mivel lehetne a Win7x64Components_v122.exe fájlba belenézni? Mert ez telepít valamit a gépre, amitől ugyan lesz felirat a windows media centerben, de elqrja a távirányítót.
-
fatal`
titán
Nah felraktam a 7201es buildet az asztali gépre is. Sok különbséget nem látok, de mintha valamennyivel gyorsabb lenne.
-
pincehely
addikt
Én is kicsit gyorsabbnak érzem az Rc-hez képest, de szerintem még javuln fog sebességben.
Legalábbis nálam az Rc-nek kelltt egy kis idő, mire úgymond kiforrta magát sebességbenhttp://kefetemap.deviantart.com/
-
Clemi
veterán
válasz Neil Watts #26107 üzenetére
Ezzel bele lehet nézni, csak éppen azt nem látni, hogy mit telepít, illetve mit piszkál el a program. Szerintem csak az exe fejlécét olvassa be vagy mit.
-
gamerkiller
senior tag
Na, holnap délután próbát teszek a 7201-es verzióval. Nagyon remélem hogy jó már a 75Hz-es támogatás.. Ha nem, jövök hozzátok!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
MODERÁTOR
válasz gamerkiller #26116 üzenetére
És akkor majd mi beleírjuk a win kódjába, hogy támogassa? És meglesz a windows 7 build 7300 Ph! edition
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
pincehely
addikt
válasz gamerkiller #26116 üzenetére
Szerintem ebben sem jó.
Nekem nem jött összehttp://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
ÓÓ határozott javulás
3. restart után:start:17 sec
login: 5 sechttp://kefetemap.deviantart.com/
-
SFU
tag
Sziasztok!
Lehet hogy már volt szó róla, én ebben a topicban nem találtam, két gépem van, mindkettő Win7, a server 64 bit, a cliens 32 bites. A server Homegroupban van, a másik publicban. (hogy miért, azt ne kérdezzétek, fogalmam sincs) Nah, mármost, a második gépen sehogy sem tudok internet kapcsolatot létrehozni, előzőleg egy Xp, majd Vista volt, egyiknél se tudtam létrehozni semmit, így - végső ötletként - került rá ez az oprendszer, "hátha szeretik egymást" címszóval, de nem.
A megosztást úgy szeretném létrehozni, hogy a server gépben két hálókártya van, az egyik alaplapi, a másik PCI-s.
Ha egetrengetően hülyeséget kérdezek, ne kövezzetek meg, de véleményem szerint - ha van erre megoldás - helye lenne a mit ne kérdezzünk meg 1200X első hozzászólásában. Az is probléma, hogy a server gep Homegroupban, míg a kliens publicban van és nem tudom sehol állítani ezt.teszek be kepet is, ha sikerul a beallitasokrol.
SFU
[ Szerkesztve ]
„A játszma végén a Király és a Gyalog ugyanabba a dobozba kerül”
-
Clemi
veterán
Nektek hogy a fenébe ilyen gyors a bootolás?
Nekem a boot választó menütől, amíg mindent betölt 1 perc 6 mp.
Ami utólag telepített, és betöltődik a windows-al:
- Realtek HD audio manager
- Eset Smart Security 4.0
- CCC
- Winfast Wizard
- Power IsoVagy egyáltalán melyik az a pont amikor megáll a boot idő mérés?
-
Chosen
addikt
csáó , ha már a multkor ugy kioktatott mindenki , akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy miért van az , hogy a steames játékaimon kívül semmi sem indul el, azonnal hibát észlelnek dupla klikk után. thx
-
t72killer
titán
válasz promisz #26128 üzenetére
Nálam a bootidő vége inkább azt jelenti, mikortól használható a rendszer. Sajna, ezt sokkal nehezebb megítélni (pl már böngészhetsz, de még töltöget valamit az OS - például "delayed start" módban)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
SFU
tag
Ahogy már írtam:
"Az a baj - ahogy irtam - hogy nem tudok valtoztatni a publicon, raadasul a bridgelés sem megy, mondván, hogy két olyan kapcsolatot lehet összekapcsolni ami nincs hasznalatban. "
SFU
[ Szerkesztve ]
„A játszma végén a Király és a Gyalog ugyanabba a dobozba kerül”
-
SpZ
senior tag
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en-hu
ebből kitud vki vmit következtetni?
Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest