Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
Jól látom kulcskérés még mindig nem megy...sztem gyanús hogy rájöttek turpisságra
vagy mindenki megrohanta volna őket ennyire?iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nfsu17
veterán
Hello.
Az a gondom, hogy van egy noname logitech bill-em. A tetején play/pause, mute stb gombokkal.
És nem működnek a gombok. -
whitehand
senior tag
az órát hogy lehet kirakni az asztalra?
milyen netlimiterhez hasonló progit tudtok ajánlani win7 alá?[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz nfsu17 #24402 üzenetére
Milyen az a noname logitech?
Amúgy gondolom driver kellen hozzá, amit a gyártó oldalán találsz, ha van már, bár noname lévén nem tudom hogy hol keresd......whitehand: jobb klikk az asztalon, aztán gadgets(ha jól emlékszem)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
nfsu17
veterán
Hát hogy nincs márkája.
Viccet félre, sima fekete log., de nincs altípusa..legalábbis nem feltűnő helyen. XP-hez nem kellett semmi, úgy vettem észre, hogy működik a mute, hogy véletlenül megnyomtam és nem volt hang.
Frissítettem drivert device managerben, de nem talált újabb gyári drivert.Megnézem a bill. hátulján, hátha van neve.
Na, ez az.
Szabolcs.
Nézem.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz virkir #24405 üzenetére
"Alert - Error
Duration (GMT-8): Wednesday, June 03, 2009 7:37:35 AM To (GMT-8): Unknown
Last Updated (GMT-8): Wednesday, June 03, 2009 7:38:41 AM
Benefit or Service: Impact:
Product key access
System slowness or access is being investigatedUser Action:
We are working to get this issue resolved. Thank you for your patience.
"iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #24414 üzenetére
nem értem kérdésed...mondjuk végleges Ultimate-hez kapsz kulcsot, mintha megvetted volna dobozban...véglegeshez való kulcs jár itten Neked...vagy mi másra gondolsz?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Remix
csendes tag
Sziasztok!
Most jött el az az idő amikor én is szívesen kipróbálnám a Windows 7 oprendszert!
Az asztali gépemen Xp Sp3 van a Laptopomon pedig Vista Business most az asztalin kipróbálnám a Windows 7-et.Előre is elnézés mindenkitől de nincs időm vissza olvasgatni a fórumban!
Kérdéseim :
1. Honnan tudom, hogy elmenne-e a gépemen a Windows 7 ? (1 magos 3,2 proci, 1Gb ram Geforce 6600 Gt vidókártya + 80 gb winyó)
2. Létezik már magyarul is ez az oprendszer vagy csak magyarosítani lehet?
3. Milyen változás van a vistához képest ?
4. Honnan tudom letölteni a driverek hozzá? ( Mert nekem csak az xp-hez van gyárilag amit adtak )
5. Érdemes használni vagy maradjak az xp-nél ? ( netre, torrent, filmnézésre kellene)
Előre is köszönöm
-
pzstm
titán
1. [link]
2. Gulyáslevél és pacalpörkölt kíséretében magyarosítható, persze innen-onnan beszerezhető a nyelvi csomag amivel MAGYARÍTANI is lehet
3. Sok...legjobb ha kipróbálod és megtapasztalod
4. Legtöbb eszközt felismeri...driver nem nagyon kell...rengeteg mindent le tud szedni Windows Update-ról, persze ha minden kötél szakad, akkor XP-s drivert is képes megenni (legalábbis láttam már ilyet....)
5. Igen, mindenképpen érdemes (7100-as buildet... )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Remix
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat
1.Akkor most elfut rajtva vagy nem ?
Advisor : [link]
2.Régebbi játékok mennyire mennek rajta ? pl :. diablo 2, Stronghold crusader, need for speed carbon ? (vagy ennyi rammal nem ?)
3.Akkor csak töltsem le írjam ki egy dvd-re tegyem fel aktiváljam magyarosítsam és magától letölt minden drivert a windows updat-ről ?
Remélem ez nem lesz bukó mert nekem a netet is driverről ismeri fel az xp de lehet a windwos 7 már alapből felismeri.
köszi
-
whitehand
senior tag
Na megvan az óra köszi a segitséget
más... netem jelszókérős pppoe
XP alatt lehet ikont kiteni az asztalra itt viszont nem találom
lehetséges valahogy automatán elinditani?
Xp alatt betéve a parancsikont az inditopultba és pár beállitást átállitva automatán bejentkezik -
pzstm
titán
1. El.
2. Igen
3. igen, de ne magyarosítsál már...... nem hiszem hogy a pacalt vagy a gulyást bírni fogja billentyűzeted..
[ Szerkesztve ]
-
-
fireproof
őstag
Sziasztok lenne pár amatőr kérdésem:
1. Az eszközkezelőben ezek a hálózati és multimédiavezrlő mit jelent?kép2. Ezt nem lehet valahogy elhallgatatni hogy ne írja ki mindig? kép
3. Amikor megpróbálom elindítani a spayware programot akkor ezt írja ki: 1.kép utána nyomok egy OK ot és ezt írja ki: 2. kép Wz miért van?
4. Van egy Edimax EW-7128g-s vevő adapterem a gépben és egy D-Link 524 es rooterem.A gép nem veszi a jelet a rooterről.Ez miért lehet?
Előre is köszi. (7137 es buildem van)
-
fireproof
őstag
Sziasztok lenne pár amatőr kérdésem:
1. Az eszközkezelőben ezek a hálózati és multimédiavezrlő mit jelent?kép2. Ezt nem lehet valahogy elhallgatatni hogy ne írja ki mindig? kép
3. Amikor megpróbálom elindítani a spayware programot akkor ezt írja ki: 1.kép utána nyomok egy OK ot és ezt írja ki: 2. kép Wz miért van?
4. Van egy Edimax EW-7128g-s vevő adapterem a gépben és egy D-Link 524 es rooterem.A gép nem veszi a jelet a rooterről.Ez miért lehet?
Előre is köszi. (7137 es buildem van)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolondrum #24433 üzenetére
Lejebb már írták, ha US-kén pl megcsinálod a reg-et, a LiveID-d (msn-hez használt emailcímed) segítségével,akkor elvileg lehet tölteni, tudsz kérni ott kulcsot is, többen linkeltek már itt képet is. Én megrendeltem már ~24€-ért a 64bites Vista HP telepítőm, szal nekem már mindegy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Remix
csendes tag
Jól van MAGYARÍT
Ezt szeretném feltenni :
Windows 7 Build 7137 x86 ( úgy tudom ez a legújabb)
Windows 7 HUN mui pack 7137 x86 hez1.+ aktiválom és rendben is lesz minden? ezt a verziót használjam?
2.Ha kijön egy újabb Build akkor frissíti magát majd arra?thx
-
MODERÁTOR
Fiuk, ezt is olvastátok technetre regeléskor?
This is the address where your Welcome letter, including Subscription Identification card, will be sent. Access to your online subscription benefits is granted when your payment is processed.
Lesznek meglepetések amerika szerte
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Barthezz2 #24440 üzenetére
Végülis, ja... Én megpróbáltam, kiírt a végén, hogy nem tudják feldolgozni az adatot, aztán rá is hagytam a fenébe. Pont tegnap rendeltem meg a 64bites alternatív Vista telepítőt, szal tökmindegy. Nem mérgelődök rajta.
Arra leszek kíváncsi, hogy fel fog e kerülni ez időben az RTM a Win7-ből....
Mer hivatalosan vmi július 2x körül jön az RTM, és októberben végén kerül a boltokba.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
fireproof
őstag
válasz hackeeeee #24434 üzenetére
wifi kártyám van.ez a típus:wifi kártyám
-
polonic
félisten
válasz hackeeeee #24432 üzenetére
Ebben az esetben értelmetlen szó a magyarosítás, mert egy szöveg nem magyaros lesz, hanem magyar, ezért magyarítás.
(#24437) Barthezz2
Meg az is oda volt írva, ha valami probléma van a szállítással, a megadott telefonszámon fognak keresni. Én valami londoni telefonszámot kiválasztottam és átírtam pár számot belőle. De lehet, hogy létezik az a szám, majd meglepődik az, akit felhívnak.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Tényleg ilyen nehezet kérdeztem hogy senki sem tud segíteni?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
fireproof
őstag
Ja és ezekre valaki? : (#24431) kicsit feljebb? köszi
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest