Hirdetés
Aktív témák
-
-
senior tag
hali!
7068-as buildem van és egyszerüen nem bírja felismerni a kingston mini slim pendriveomat.
Volt már valakinek hasonló problémája? Más usbs kütyüket mint pl mp4 lejátszót simán felismer nemtom mi lehet vele.Youth hides the key to salvation
-
polonic
félisten
Esetleg PFC-n is fennt vagy? Vagy ott is te kérdeztél a virtual xp módról? Hidd el lehet, hogy még a GP-vel egyszerűbb is közvetlen win7-ről. Külön modem driver sem kell, amit leszed a windows, azzal menni fog. Találsz leírást a pfc-n a cikkek között mit hogy kell. Annyi a különbség, hogy GP-nek az 1.6.4-es vistásat használd.
Bocs az offért![ Szerkesztve ]
-
A múltkor beszéltünk az ahci-ről.
Szóval, nekem úgy megy, és nincs kint az ikon alul az eltávolításhoz.
Egyébként van valakinek új infója a hibrid power/sli-ről?
-
-
etnies
senior tag
Sziasztok!
Windows 7-en mennyire futnak a játékok? Frissítenék, de csak akkor, ha nem kell lemondani a játékaimról!
"önmagam hite vagyok magamban"
-
dashed
senior tag
-
FRENK1988
veterán
válasz antikomcsi #23627 üzenetére
neked DT100 (full fekete) van? Nekem eddig egy buildel sem volt gondom 6086-tól 7127-ig
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Edween
őstag
válasz antikomcsi #23627 üzenetére
dt 100ból van, 2 és 8GB-is, és döccenés nélkül mennek bármely buildon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz antikomcsi #23625 üzenetére
Hát, ha az ICH9 helyett ICH9R drivert adok neki, akkor nekem sincs. De hivatalosan az én lapom ICH9 chipkészletű. De ugyanúgy megy az ICH9R AHCI driverével is, ami gondolom a DS3R chipkészlete, bár ezt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
etnies
senior tag
válasz Morden24 #23632 üzenetére
Szia!
Pl. Neverwinter nights 2, Settlers 2, Bioshock, Half-Life 2, Counter-strike, Dead Space, Enemy Territory Quake Wars, Fear 2, Fallout 3, Mass Effect.
Dashed: köszi
Még egy pár láma kérdés: A telepítők simán felmennek, vagy bokszolni kell velük?
Friss install legyen vagy update?
C2D E4500, 2G Geil ram, Asus P5K, GF9600 elegendő a normális futtatáshoz?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
pzstm
titán
hát nekem most esett le hogy a bing kereső esetében nem árt magyarra állítani a tartózkodási helyet, különben az oldalsó részen nem jelennek meg a kategóriák
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fPApi
őstag
válasz polonic #23624 üzenetére
Na igen, lebuktam....
De az teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki meg akar oldani egy problémát, függetlenül attól, hogy azt meg lehet kerülni? Az már OK, hogy a ROM frissítést meg tudom máshogy is oldani, de engem az érdekel, hogy miért nem tudom az XP módra telepíteni az AS-t, mivel ha már van egy XP mód, akkor szeretném használni is. -
pzstm
titán
válasz Edween #23636 üzenetére
mármint maga a telepítés? ha jól rémlik nagyjából annyi volt mint DVd-ről...legalábbis nem érzékeltem szignifkáns különbséget
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Edween #23639 üzenetére
Nekem nincs ilyen 100mb-s partícióm, de ezt már írtam régebben is. ,
De ezt most beszéljük ismivel, azt csak akkor csinál, ha win7 telepítővel partícionálod a vinyód, nekem ez kimaradt, csak formáztam.
@pzstm: Ezt nekem alaphelyzetben megtette telepítés után, mármint a tartózkodási helyet alapból magyarra rakta.
Szal nekem ott írja is, hogy "Csak a következő helyről: Magyarország"
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
akaido
addikt
Beléptem én is a "a win7 pártba" , ugyanis már a magyar mui csomaggal megspékelt win 7100 op.rendszer felhasználó lettem.
Egy afd.sys kék halállal küzdöttem eddig, de az ati vga zsugám vistás driverének felpakolása után megszűnt a hiba.
Ezen kívül a 3d flip ablak kezelés szivatott, de némi gugli segített:[How To: Get Back Flip 3D shortcut In Windows 7 Taskbar][ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #23643 üzenetére
hülyeséget írtam.....nem it jár az agyam...nem árt magyarról USA-ra átrakni
Bal oldali részen menüpontok nekem csak úgy jelennek meg...iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
akaido
addikt
válasz hackeeeee #23647 üzenetére
Az egészben az volt a legérdekesebb, hogy az első feltelepítés után simán működött Catalyst Contol Center nélkül is! a dolog, de a az ati vga driver és a magyar mui pack install után kellett a link alapján "buherálnom" egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest