Hirdetés
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz fekeandras #22248 üzenetére
megy
-
Aslan
aktív tag
A BIOS-ban AUTO-ra van állítva a feszültség adás....
A gond még az, hogy a haver tőlem jóval messzebb lakik és sajnos internetünk sincs, és annyira nem is ért a gépekhez, hogy a BIOS-ban nyúlkáljon... szóval én most csak összeszedem a tanácsaitokat és mikor legközelebb megyek hozzá akkor kipróbálom!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
xabolcs
őstag
ahogy Tomate kollega is, en is memoria hibara gondolok.
akar BIOS-szal, akar rendes memoria tesztelo progival (akar a w7-be epitettel: a rendszervalaszto menuben jon be, valahol az F8 kornyeken ), de mindenkeppen teszteljetek le a gepben levo memoriakat.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Kukti
tag
nos ha nem ért a gépekhez akkor használja azt ami működött
egyébként meg szerintem ott a feszkókkal lesz galiba.
nállam a 4800+-os AM2-es +10% feszt kaphat bioszból
4*1Gb DDR2-es Kingmax pedig 1.8 helyett 2 feszt kapnállam így működik már 1 éve hibátlanul, és még egy rendszer sem panaszkodott rá.
-
Aslan
aktív tag
Okés...
Tehát eddigi javaslatok
- CMOS reset (bár ilyet még nem csináltam)
- Memória illetve CPU feszültségnövelés...
- Memória ellenörzés
- BIOS upgradeNa igen.... én is mondtam neki, hogy ROSSZ választás volt az Asrock!
Köszi srácok a segítséget, ha van még ötlet ... nyugodtan jöhet!!
Megjegyzés: Ez nekem is csak azért új szituáció, mert ilyen hibába/problémába eddig még nem futottam bele, pedig nem most kezdtem gépekkel foglalkozni! Mindig tanul az ember és jó is ez így!
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Akár laphiba is lehet.
Hizen eddig még nem volt élesben használva a cucc Valóban kihasználv a 4GB
memtest86.org ról lehet lekapni ram tesztelőt.
Igazság szerint egy 64 bites kellene.A lap topikjában azért is lenne érdemes kérdezni, mert lehet, hogy seriahiba, vagy valami t állítani kell a biosban, hogy menjen.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Aslan
aktív tag
Tomate köszi a választ!
Core2duo6600 igazából én is erre gondoltam (lapka szérial hiba esetleg valami BIOS beállítás) de úgy gondoltam megkérdezem azokat, akik nálam májerebbek eme témában!
-
nagyúr
A Microsoft közben hivatalosan is megerősítette, hogy a véglegesnek tekinthető RTM-ig további nyilvánosan letölthető "milestone" kiadást már nem terveznek.
Ezt nemrég olvastam vmelyik oldalon. Jól értelmezem, hogy ez most az jelenti, hogy 2010-ig a microsoft oldaláról nem tölthető le, majd az újabb buildek, csak az alap 7100?
-
Csabee.
nagyúr
Itt vagyok techneten, van itt valaki?
Üdv: Csabee.
-
Aslan
aktív tag
Nos én úgy tudom, hogy a hivatalos RC után (ami a 7100-as build ugyebár) már csak a nagyobb hibák, bugok javítása lesz RTM verzióig, ez így logikus... mivel ha nem így lenne nem lenne értelme a "KIADÁSRA JELÖLT VERZIÓ azaz RC" jelzőnek!
Ergo egetverően komoly újítások szvsz nem lesznek már a 7100-as buildhoz képest.
És a hivatalos RC amúgy is bőven elég már az RTM-ig!SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
RootRulez
félisten
-
g813
csendes tag
Udv mindenkinek,
Van egy kis problemam a rendszerrel. 64 bites 7100 build-et telepitettem egy Lenovo n500 notebookra, gond nelkul felment, a hardvert is felismerte. Ha viszont DVD filmet probalok nezni, kekhalal es ujraindul.
AVG-n kivul nem telepitettem semmit. Mi lehet a baj? Talalkozott valaki hasonloval?
-
Tomate
veterán
Letöltöttem mindkettőt. Feltelepítettem mindkettőt. Most hova tovább? Kaptam egy Virtual XP mappát Program Files-ba amiben van egy vhd fájl amit nem tud megnyitni a gép. Mit kell csinálni? 7100 x64 a rendszer.
-
zetecR
addikt
Sziasztok!
Az RC rátelepíthető egy korábbi bétára, vagy mindenképpen clean istall kell?
Köszi
-
MODERÁTOR
A második asrock lapomat nyúzom, és egyikkel sem volt még gondom, és a mai napig megy mindkettő..
Más:
Egy ideje olyan dolgokat játszik a win, hogy ha játszom, egyszer csak gondol egyet, aztán bedobja valamelyik éppen futó alkalmazásomra, hogy leállt.. Ezt eljátszotta már wmp, outlook, opera, ff-el is. Eközben persze tálcára teszi a játékot. Tudom, nem kell játék közben mást futtatni, de ez nem megoldás, mellesleg meg van, hogy a játékkal is eljátsza ugyan ezt. Változás nemnagyon volt a gépen mostanság.
Valaki tapasztalt már hasonlót?Everybody lies.
-
Narmiaren
tag
thx Elisha_ , a MatroskaSplitter tökéletesen megoldotta a problémám. ismét bebizonyosodot, hogy érdemes itt olvasgatni és ha nemtalál megoldást az ember akkor kérdezni. mégegyszer köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
HyP3b0y
senior tag
Helló!
(mielőtt megköveznéteknem tudok vissza nézni, örülök hogy idáig eljutottam olyan lassú a net ma...)Egy kérdés merült fel benne, miszerint én még eredeti microsoft forrásból a 7100as bulidet töltöttem le, de a 7127est is külön kell letölteni(és azt is már eredeti microsofttól?) vagy 7100ast windows update feldobja?
Köszi a választ.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Core2duo6600
veterán
válasz Barthezz2 #22286 üzenetére
Ram körül keresd a hibát, lehet, hogy csak nem megfelelően vannak az időzítések, nálam az alidőzítéseknél, az egyik helyen 11 helyett 10 volt, amikor reseteltem a biost, majd ezzel nem foglalkoztam, tehát visszaált a gyárira, és úgy maradt, csak a rendes időzítéseket állítottam be, onnantól kezdve nem volt kék halál, és még a resetet sem kellett egyszersem benyomni.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Morden24
nagyúr
válasz HyP3b0y #22298 üzenetére
Egyik sem.
Max. torrentről vagy egyéb ilyesmi helyről juthatsz hozzá, ugyanis ezek belső bulid-ek, nem hivatalos publikus verziók.
Ja, és természetesen a 7100 sem frissít rá. A 7100 marad 7100.
Nem is lesz már (minden valószínűség szerint) újabb public build, hanem majd év vége felé a boltbanSectumsempra - For Enemies
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest