Hirdetés
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
lejárt a szerkesztési időm ..
a sajátgép tulajdonságoknál meg ennyi: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
pzstm
titán
válasz Csabee. #22201 üzenetére
AVG vagy vmi hasonló 3rd party application van fent?
2.típusú kép még 6801 alatt illetve 6956 alatt jött elő olyan emberkéknél, akik Crack-el próbálták meg aktiválni. Ez ugyanis kiiktatja az aktiválásért felelős dolgokat........nem akart tuti "okoskodni" haver?
Amúgy nekem esetleg nem tudnál foglalni helyet? Priviben lebezsélhetnénk részleteket
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Csabee.
nagyúr
válasz Core2duo6600 #22205 üzenetére
ezt a hibaüzenetet kapod! akármit csinálsz...
pzstm: én msot megyek aludni, nem tudom mikor érek oda.. , reggel még egy notebookot kikell dobnom..
de amúgy én oda lehet elsem viszem a notimat, ugyanis a moziba honnan szednék áramot? akksim meg csak egy van az két órát bírja és szevasz .. bár fene se tudja, hnapig kigondolom[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #22207 üzenetére
start menu gombjára katt...bepötyög winver szócska, Enter megnyom...
(Amúgy 2010.03.02)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Csabee.
nagyúr
válasz Core2duo6600 #22207 üzenetére
MS honlapjáról nem hiszem hogy kókányolt jött volna le neki, de ezt írtam pár posttal lejjebb hogy onnan szedte le.... mind1 hnap megkérdezem lehet a techneten
nah mára ennyi jóéjt nektek
-
pzstm
titán
válasz FRENK1988 #22212 üzenetére
az...amúgy lehet nem a "legjobb" virágboltba jársz ilyenekért.....
7127.0.090507-1820_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVDIlyennek kéne lennie a 64bitesnek...állítólag.....ismerősök ezt mondják
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Ezzel a módszerrel menne a parancsikon nyilak eltávolítása vajon? [link]
-
pzstm
titán
válasz #31757056 #22214 üzenetére
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ShellIconOverlayIdentifiers
Windows7 7100ban ilyet találok csak...
(elképzelhető, hogy a Shell Icons kulcsot létre kell hozni)
ezt most olvastam csak......
akkor próba cseresznye
-
-
törölt tag
Sikerült, én voltam a madár, az értéket a névnek adtam meg véletlenül. Ez lehet a jó módszer a parancsikon nyilak eltüntetésére inkább mint törölni az IsShortcut-ot.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Csabee. #22210 üzenetére
Akkor ezen átsiklottam, de mindenesetre, ha onnan jött , akkor azonnal kellene tudni aktiválni.
Más :
A Ncore on fent lévő, 7127 -es
7127.0.090507-1820_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.isoTiszta, mármint féreg és egyébtől mentes ?
Mennyiben jobb, mint a 7100 as ?
Megéri cserélni a rendszert ?Amúgy a Win 7 hez egy negativ kritika is, az pedig az MCE beálító felülete, nekem pillanatnyilag a vistáé sokkal áttekinthetőbb.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #22219 üzenetére
Megéri cserélni a rendszert ?
Egyértelműen NEM!.
Atomstabil a 7100-as. RTM-ig simán elég.....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Narmiaren
tag
Feltettem a Win7 re néhány videolejátszó programot de le is szedtem öket mivel egyiksem jelenitette meg olyan jól a képet mint a Windows Media Player. csakhogy...
van olyan filmem amin van Angol nyelv is meg magyar is. és az a gubanc hogy mindkettö szól és nem találtam hogy hol birnám elhalgattatni az angolt...
Találtam olyat hogy Hang és szinkron nyelvek de azt hiába teszem magyarra. gondolom azért (bár nem értek hozzá) mert a hangok nak nem "magyar" és "angol" a megnevezése hanem Audio1 és Audió 2
Valaki hozzáértö... van megoldás erre?[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
A megjelent nyelvi csomagok között nincs magyar, vagy csak én vagyok vaksi?
Vagy esetleg azért nincs ott, mert már használjuk a magyar mui-t, és úgy látja az update, hoy magyar a rendszer?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
Nem erről van szó.... meg amúgyis aki akart, az hozzájuthatott innen-onnan
Amúgy emlékezzetek vissza, hogy Vista Ultimaate esetén mikor jelent meg update-en a magyar nyelvi csomag....
[ Szerkesztve ]
-
haxy27
aktív tag
ma reggel a frissítésnél látom hogy egy rahedli nyelvi fájl került fel az updatera, de magyar az nincs köztük. Bár már magyar az enyém egy ideje de akkor is.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
-
D@ni88
addikt
mikor kerül már fel a 7140?
-
derossi
aktív tag
Haha kint van már egy csomó nyelv RCre (többek között Román,Ukrán stb.) de magyar az nincsen .Ennyire csórók lennénk hogy semmibe vesznek minket?????
-
Móci
addikt
Na a mai update után egész win98-as élményem volt, ugyanis sikerült összefosnia magát a kasperskynek is, így 4-5 restart simán megvolt...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
fekeandras
őstag
Skype 4.0 hibátlanul megy mindenkinél?
-
Core2duo6600
veterán
-
Aslan
aktív tag
Üdv!
Beleütköztem egy "számomra" érdekes problémába egy barátom gépe kapcsán, mely miatt a TI segítségeteket szeretném kérni!
Szólt, hogy próbáljam már meg én feltelepíteni a gépére a W7 RC-t, mivel neki egyszerűen nem megy fel. Természetesen igent mondtam a kérésére és elmentem hozzá, hogy felvarázsoljuk a W7-et a gépre.
Aztán a telepítést követően már fel is tűnt az első probléma:
64bites W7 RC-t próbáltunk feltenni, mert a gépében lévő memória mennyisége ezt megkövetelte. (4GB)
A telepítés befejezése és a desktop felállása előtt egyszerűen lefagy az OS és nem csinál semmit.
Az érdekesség az volt, hogy kipróbáltuk úgy is, hogy 1GB, 2GB majd 3GB RAM-ot hagytunk a gépben és mindhárom esetben működött a cuccos, 4GB esetében egyszerűen NEM töltődött be a 64bites W7 RC. Viszont szintén 4GB RAM esetében a 32bites W7 godnd nélkül működött (de természetesen itt nem kezeli le mind a 4GB RAM-ot..... de a rendszer 32biten működött 4GB rammal.) Az én gépemben is 4GB RAM van és mindenféle gond nélkül fut a 64bites W7 RC... szóval nemértem.
Haverom gépében próbáltunk BIOS beállításokat keresni, mely ezzel kapcsolatos lehet de nem találtunk semmi ilyesmit.... amit lehet mi néztünk el nem kizárt...
Alaplapja: Asrock AliveXfire-eSATA2 R3.0
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+
RAM: 2x 2GB DDR2 667MHz (illetve van még egy 1Gigás DDR2-es RAM modul elfekvőben)
VGA: nVIDIA GeForce 9600GTA testvére gépéből is kivettünk 2 DB 2Gigás RAM modult, amit betettünk a haverom gépébe... így tulajdonképpen az alaplap maximális kapacitását, 8GB RAM-ot értük el, amit a BIOS természetesen érzékelt, de a 64bites W7 nem (aztán kiderült utólag, hogy a 64bites Vista is ugyan ezt csinálja). Szól már 4 giga ramnál is kiakad és nem tölti be a 64bites OS-t!!!
Szóval tanácstalanok vagyunk, akinek van ötlete vagy tapasztalt már ilyet de megoldódott nos legyen szíves ossza meg ezt velünk is!
Előre is KÖSZÖNJÜK!!!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs