Hirdetés
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
Tegnap este óta én is win7 használó vok!
1.:Megvok vele elégedve firefox,ess3 szépen fut!A gépemre teljes partíció törlés után tettem fel,kérdésem az lenne,hogy az alaplapi drivereket feltette?Mert találtam olyat a vezérlőpultban, ahol a rendszer elemeit jeleníti meg és ott nem volt semminél felkiálltójel és egyáltalán semmilyen jelzés,tehát mindent jónak lát!Vagy azért érdemes lenne feltenni?
2.:Más telepítéskor láttam upgrade pontot is!Nos a laptopomon viszont xp van és ott nem szeretnék teljes partíció törlést végezni, lehet használni hozza az upgrade-det?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
Kipróbáltátok a rezgéses ablak eltüntető módszert már? (Jó igaz sok értelme nincs) Mert nálam, ha eltüntetem és visszahozom ugyan azzal a mozdulattal a mögötte levő ablakokat, akkor elengedi az ablakot, pedig én nyomva tartom az egeret. Csak nálam bug vagy egy fícsör?
-
frisco
aktív tag
Köszi de nekem már nincs ilyen problémám, a többiek kérdéseire és válaszaira igyekeztem válaszolni.
Vagyis amikor telepítés közben a gép nem csinál semmit, kb-5-10 percig is "gondolkodik" majd aztán később persze megindul a telepítés de sok ember ezt nem tudja és megszakítja folyamatot.
Erre a megoldás a bios-ban a floppy meghajtót "disabled" státuszba helyezni a telepítés előtt.
Akkor is ha nincs ilyen meghajtó a gépen.
Nekem is ez segített, ekkor már folyamatos a telepítés. -
Morden24
nagyúr
válasz Sickboy25 #21501 üzenetére
1. Nyilván feltette, ha nincsen felkiáltójel. Futtass WinUpdate-et, hátha talál újabb dolgokat. Egyébként nem feltétlenül kell csesztetni. Ha valami nem jól működik, akkor lehet érdemes driverkeresésbe kezdeni.
2. Próbáld meg. Ha megadja a lehetőséget, akkor meg is fogja csinálni. Más kérdés, hogy a fent lévő programok ill. driverek függvényében én jópárat letakarítanék, mielőtt nekimegyek a dolognak.
Sectumsempra - For Enemies
-
Sickboy25
addikt
-
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Telepíteném a win 7-et x64 rc1 hivatalos microsoft oldalról szedtem le, és az első újraidítás után mókol, majd a második újraindítás után Verifiyng DMI Pool data ...................
és villog alatta a kurzor... nem tom mért, pedig erre a konfogra már egyszer ugyanezt sikerült föltennem....
Valakinek valami ötlet?!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
RootRulez
félisten
Nekem Május 13 óta nem ad frissítéseket, csak a 4 nyelvi csomagot másnál is így van? Nincs mostanában frissítés vagy csak nálam van gebasz???
═════════════════════════════════════════
-
Zirowe
nagyúr
Vki erre #21366 ?
Így van beállítva #21370, de mint írtam itt ( #21377 ) nem jó még mindig, az ikonok a tv-re rakva mindig balra rendeződnek.
A másik, hogy hogy lehet azt hülye win bejelentkező zenét kikapcsolni?
Mert a hang beállításoknál kikapcsoltam az adott hangokat, de az még mindig szól:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Sev!er
aktív tag
még mindig nincs valami normális fix punkbusterre cod2höz??
-
noxon
őstag
Hello! Két nvidia gt8600-ot szeretnék sli-vel össze kötni windows 7 alatt, de nem sikerül, milyen driver kell hozzá? Mert az alap nvidia driverrel nem látja.
We live in a simulated world...
-
nagyúr
Egyáltalán vmilyen játék elindul? Mert a Lineage II-t sehogy sem sikerül elindítani, nekem pedig csak az az 1 kéne.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Üdv! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy win 7 alatt a vlc fullscreen-es navigáló paneljára(alul) rákattintok akkor előjön a tálca! Erre van valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Cola111
aktív tag
-
Psychonaut
veterán
Valakinek van valami ötlete arra, hogy hogy lehet azoknak a programoknak az ikonjait eltüntetni innen, amiket már töröltem a gépről? Eléggé zavar, hogy a Windows nem képs erre magától
-
bpx
őstag
válasz Blood Mage #21527 üzenetére
gondolom a GRID-et nem telepítetted, csak ottmaradt egy korábbi install pl. másik partíción, és ezért az OpenAL-t hiányolja (amit egyébként telepítéskor magától felrakna)
-
nagyúr
válasz Psychonaut #21529 üzenetére
Hát szerintem azt onnan sehogy, xp-be se lehetett.
A háttered honnan van? Nagyon tetszik
-
Blood Mage
senior tag
pontosan, de utólag honnan telepíthetem az OpenAl-t?? vagy ez nem lehetséges?
Más játékokhoz meg kell a Physisx de azt majd leszedem. ( Ha magamnak töltöm le a NV oldaláról a drivert az tartalmazza a physixet, nem? de ha Windows Update-ról tölti le a drivert akkor nem szedi le) -
-
bpx
őstag
válasz Blood Mage #21534 üzenetére
google és letöltöd, fél megás cucc
de amúgy: [link]szerk: vagy akár a grid dvd-ről is lehet manuálisan telepíteni szerintem
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én most UT3-aztam neten, tökéletesen megy, ping tökéletes.
Véleményem szubjektív...
-
-
PuMbA
titán
válasz Cola111 #21526 üzenetére
Ez a lista eléggé sovány,továbbá még a 7000-res bétáról van szó,úgyhogy sokmindenre nem jó(pl WoW gyorsabban megy ,mint XP-n, itt meg úgy van írva ,hogy szar).Én vagy 2-3 játékról hallottam ami nem megy 7100-on,de a többi sokezer meg igen,amit lehetetlen felsorolni.
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz KaiotEch #21545 üzenetére
az a gameguard hibája
64 bit win7-en megy a gameguard rendesen, 32 bitesen nálam azonnali kékhalált okoz... (cabal online-nal játszok, nem lineage 2-vel, de ugye gameguard-ot használ mind2)gameguard-osok álláspontja meg állítólag az, hogy amíg nem lesz végleges win7, addig nem is foglalkoznak vele
-
Cola111
aktív tag
válasz Psychonaut #21539 üzenetére
kozbe talaltam ra megoldast a regeditbol kell torolni ket bejegyzest.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify
IconStreams és PastIconsStream <- ezeket.
utanna lodd ki az expoler.exe-t, inditsd el.
nalam jo lett[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest