Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz Воланд #18994 üzenetére
Máshogy írom. Updatelhetnék a rendszert a Symbianban elérhető összes hasznos funkcióval. Nem garfikusra gondolok, hanem olyanokra mint hangprofilok, normális csoportkezelés a telefonkönyvben, és még pár stb.
A videó csak azért lepett meg, mert a C6-om volt az utolsó symbiant futtató telefonom, és azon még nem ez a Smooth rendszer ment, hanem a tipikus érintek-nyomok-ütök-várok-túl sok volt-vissza gomb-várok rendszer. Meglepett a Belle sebessége.
Mellesleg síró-röhögő szmálylikat észrevenni kéretik
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
[ Módosította: mukibuci ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz daniel909 #18988 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy leszedtem a Spider mant kipróbálni, hogy megvegyem-e. Ossze vissza akadozott ezért inkabb letöröltem, es tádám! 1 GB-al nagyobb lett az other mappám, mint Mielőtt feltelepítettem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
daniel909
addikt
lehet oltári baromság de:
érzésem szerint a skydrive képfeltöltés (auto) is emészti a belső memóriat. azaz növeli az other-t. mióta ki van kapcsolva, nekem nem nő az other mappa, pedig sok progi van fenn... ez csak spekuláció.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
veterán
válasz MasterMark #18974 üzenetére
Ja, alapvetőnek vettem azt, hogy letölti a térképeket, akkor kicsit elnéztem a dolgot, bocsi ^^
Everybody lies.
-
pzstm
titán
-
nábob
tag
Halo halo,
Tudnatok ajanlani letisztult wp 7.8 feed reader appet? Tenyleg fontos lenne, hogy minel egyszerubb es hasznalhatobb legyen.
Koszi, udv
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
félisten
-
pushalias
addikt
válasz Plazmacucci #18964 üzenetére
Hogy ne lenne, Navigon valami 50 ajróé.
-
jeni
félisten
válasz berboo #18972 üzenetére
1.nem Samsung ATÍV készülékem van,így mint használhatóság szerint arról nem tudok mit írni,mivel nekem Nokiám van,tehát erre van próba verziós nem Nokia által gyúrt szoft.
2.ez mehet a Samsungra letöltve a fizetős verzió,természetesen ott mi lesz a végeredmény a használatát illetően azt nem tudom megmondani,de azért el lehet mondani,hogy a Samsung ATÍV nagyobb kijelzős 4,8 cool és a belső memória 8Gb helyett 16GB van és az is bővíthető,de elvileg csak 32Gb tud fogadni,ellenben egyesek szerint a Nokia meg 64Gb is tud kezelni de kisebb a kijelzője ami 4,3 coll és a belsőleg 8GB van.
az összes alkalmazás bele értve a játékokat azok kizárólag a a belső memóriára mennek ,bármely Windows Phone 8 készülékeknél,de a fényképek,a filmek,és a térképek azok lehet telepíteni az sd kártyára
ebből a szempontból a Samsung a jobb
de a Nokia Lumia 920 az 32GB tárhellyel rendelkezik,abból 25Gb áll a felhasználó rendelkezésére, de nem bővíthető.
a másik,hogy még nem kaptam egyértelmű megerősítést,hogy a Samsung ATIV az expansys.hu (mivel nem tudni,hogy a netes forgalmazó az expansys honnan is szerzi be a készülékeket? maga a gyártótól vagy más forrásból? - annyi van írva ott,hogy 1 év teljes körű és 1 év szavatosság) által az érvényes-e a Telemax márkaszervizbe? mert abból is több régiós van és nem minden Európában forgalmazott Samsung telók garanciáik érvényesek a magyarországi márkaszervizre.[ Szerkesztve ]
-
berboo
csendes tag
válasz MasterMark #18968 üzenetére
van acsak attol tartok hogy ha külföldön leszek , vagyok épp most is , akkor ha felnapra rékényszerülök a gps re akkor ne menjen le hatalmas összeg a net miatt
-
veterán
válasz MasterMark #18968 üzenetére
A net a telefonnak csak arra kell tudtommal, hogy letöltse a táblázatot, amiben benne vannak a műholdak koordinátái előre, így hamarabb talál műholdat. Vagy valami egyébre is kell neki ?
Everybody lies.
-
félisten
-
jeni
félisten
válasz berboo #18958 üzenetére
Nokia Lumia 820 telcsire leszedtem a GPS Voice Navigation prog próba verzióját.
offline módban, GPS módban, wifi nélkül is megy. a szövegek,a térképek magyarul vannak,az útvonal bemondása angolul történik és a menü is angol.
természetesen ,hogy más felé haladva egyéb országoknál mi a helyzet?az passz.
az tény,hogy a Nokia 620,820 és a 920 ahhoz korlátlan előre is letölthető világ térképet kapok tetszés szerinti választással,de.-.. érdekes,hogy a Japán térképet nem adja,mivel pont az nincs a listában![ Szerkesztve ]
-
berboo
csendes tag
válasz Psychonaut #18963 üzenetére
oo fiatalok addig dühit a kéréds majd hogy megerőszakolom a lelkem , megtépázom ruháimat és android lesz
-
félisten
válasz Psychonaut #18963 üzenetére
Ha nincs normális fizetős navi akkor tényleg elgondolkodtató. Tényleg nincs?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Psychonaut
veterán
Miről beszélsz? Nem a helymeghatározással van a gond, hanem azzal, hogy hogyan lesz térkép a koordináták alatt internet nélkül...
Vagy fizetős programok vannak, amik képesek offline navigációra (térképek letöltésével), vagy ingyenesek, amik képesek online navigációra (internetes térképekkel), de olyan ingyenesek, amik képesek offline navigációra, olyanok nincsenek. Kivéve Nokiákra ugye.
Plazmacucci: nem kérdés, de ha az ingyenes offline navigáció fontos, akkor az Ativ nem a legjobb választás...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Zaja2
senior tag
-
Psychonaut
veterán
-
Zaja2
senior tag
válasz berboo #18955 üzenetére
Pár éve,amikor kijött az 5800,azzal a marketing szöveggel adták ki,hogy "Ingyen Navi a modilodon,örökre!"
Nos,ez nem tudom,hogy más telóknál is így van-e,de nokiánál van offline mód. Legyen az Symbian,MeeGoo,WP7/WP8Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
berboo
csendes tag
válasz rgeorge #18954 üzenetére
hat szóval az a nagy helyzet hogy nem merek addig samsung wp mobilt venni amig nem tudom hogy tudok e gps el navigálni , olyan progit keresek amiért nem kell fizetni mert kézpénzben kapom a fizumat , és nem akarok senkit megkérni hogy rendelje le nekem a programot . igy ugy lenne egyzserű az életem ha a kicsi ativommal mindent ketten el tudnánk intézni
-
berboo
csendes tag
hali ha gps programokat nézek honnan tudhatom hogy a szolgáltatás működéséhez kell e internet vagy működik offline is ? köszi
-
berboo
csendes tag
válasz Psychonaut #18951 üzenetére
huha nem vagyok nagy szakértő , ez akkor működik siman gps- ről , köszi
-
félisten
-
Zaja2
senior tag
válasz Plazmacucci #18948 üzenetére
most nekem gépen se jó a viber. durva anyját!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
félisten
-
berboo
csendes tag
hali , offline navigáció van samsung ativra ? na jó lehet fizetős program de ugy 2 ezer forintig , köszi
-
Zaja2
senior tag
-
pzstm
titán
most bemutatják az EOS-t, szeptemberben meg a 920 utódját szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
Zaja2
senior tag
válasz Plazmacucci #18938 üzenetére
sz@rhoz meg me'g tobb
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
félisten
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
proxie
tag
-
Aakisan
senior tag
-
-
Воланд
titán
-
-
sifu91
aktív tag
Amúgy már rajta vagyunk az ügyön Lalll kollégával
Ad astra per aspera.
-
tatararpad
őstag
Köszönöm a gyors segítséget!!!
-
törölt tag
válasz tatararpad #18904 üzenetére
a kapcsolatok csempe alját ha felhúzod akkor van egy beállítások kapcsoló, ott tudsz szűrést megadni. ki tudod szedni a skype, fb, stb névjegyszinkront.
-
MasterMark
titán
válasz tatararpad #18904 üzenetére
Szűrésnél csak a Windows Live-okból engeded.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tatararpad
őstag
Üdv! Nyilvánvalóan borzasztó primitív kérdés lesz, de fel kell tennem. WP8-on hogy lehet olyan telefonkönyvet csinálni, mint amilyen bármelyik más nem okos telefonon van, vagyis hogy ne az összes Google-Twitter-Hotmail-Skype-Facebook ismerősöm lássam egy csomóban, mikor fel akarok hívni valakit, hanem csak azokat, akiket én mentettem el? Mert ez így elég káosz jelenleg.
-
Zaja2
senior tag
Toljátok!
Nagyon f@sza!Ha moslék lenne,a disznónak se adnám.
-
Blyan
félisten
NA, az első dolog, amiben jobb a Google Play, mint az Appstore. Itt nincs Le Mans app, ott meg több is.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest