Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #1537 üzenetére
Amugy, ez nem eg hordo, hanem egy paradicsomos konzerv
Lattam valahol a reklamjat egyszer itt a neten hat jol elcsodalkoztam Kesobb problatam rakeresni, de nem tlatam marAmugy, en osszekevertem a 8S a 8X-el. Engem a 8S erdekelne, az kezd olyan aron, hogy talan be tudnam szerezni valamikor tavasz fele
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #1556 üzenetére
disznek. mondom, az csak ajandek. vicces, hogy nem a vegleges rendszer van rajta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
csoki46
senior tag
válasz Plazmacucci #1556 üzenetére
Gondolom a sajtósoknak jár csak ez a faja kis doboz + külön kamera. Bár lehet, hogy divatba hozzák, hogy adnak csere alkatrészeket a telefonokhoz
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
catroot
veterán
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
Egy, szamomra meglepo pozitivum: Sunspiderben tekinteteben jobb, mint a Chrome+Note 2. Ettol meg persze lehet hasznalhatatlan.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
"EE will have the exclusive on the Nokia Lumia 920 for the time being and will offer it for £49 upfront on a £36 per month plan." [link]
-
Oppenheimer
nagyúr
Akkor még madár voltam mert droidot használtam De ez a WP8 eddig csalódás nekem. Semmit olyat nem mutattak be ami instant get érzést váltana ki, bezzeg a Nexus 4 300$ és igencsak elég jó cucc lett... Megingatott a hitemben és már lehet hogy nem vagyok WP fanboy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tybsen
addikt
válasz Alexios #1550 üzenetére
A 8s pont ezert nem johet szoba nalam sem (meg az LCD kijelzo meg a ketszinu design). Valahogy az osszes modellbol hianyzik valami A 820 lenne meg ertelmes valami, de annak meg olyan a hatulja, mint valami retro muanyag bútor designja... es a felbontas is lehetne jobb ennyi penzert (GG hianya a legkevesebb, egy folia megoldja).
Nem ertem, miert nem a 800 designjat vitte tovabb a nokia, ehelyett ez az izlestelen muanyag vacak 820 plusz a 185 grammos bovithetetlen feltegla (a joval nagyobb galaxy note-om is vekonyabb volt es csak 178 g). Persze eloben lehet, hogy jobbak lesznek.
Az viszont ketsegtelen, hogy az UI gyors es smooth, ez nagyon pozitiv, kivancsi vagyok az elso keszulekekre a MM-ban, alig varom, hogy megnyomkodjam oket
Az LG Nexus ara nagyon jol be lett love es ez elegge megneheziti a technikailag es arban nagyon rendben levo keszulek osszehasonlitasat a gyer wp-s felhozatallal. Viszont a nexusba LCD kijelzo kerult amit utalok, szoval megsem olyan egyszeru a dontes, hogy maradjak-e android-on vagy kiprobaljam a wp-t.
-
pushalias
addikt
Úristen, 7 grammal nehezebb! Az majdnem egy deka, vagyis szinte fél kiló, ami azért mégis csak kevés híján egy tonna! Le fog szakadni az emberek keze! Ha egy év múlva sok gerincsérült lesz a világon, nem is kell keresgélni az okokat!
Ráadásul ízléstelen műanyag vacak, ellentétben a tiszta aranyból, drágakő betétekkel készült Galaxy Note-tal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
negyedes
addikt
válasz Oppenheimer #1575 üzenetére
En mar egyszeruen nem tudok ranezni egy andorid feluletre. esetleg meg a bb, de halldoklo platform mar...
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Oppenheimer
nagyúr
-
tybsen
addikt
válasz pushalias #1580 üzenetére
Na ez a honap szovege... szeretem az ilyen humort, tenyleg elismerem, hogy kicsit tullottem a celon a hsz-ommal, ez vicces volt
Egyebkent azt szerettem volna erzekeltetni, hogy manapsag amikor mindenki a specifikaciokra gyur, a 185 g szerintem sok a 920 eseteben (a 112 g-hoz nem is merem hasonlitani, de az atlagnal mindenkeppen sulyosabb), cserebe karpotol a design. En tovabbra is szivesebben lattam volna egy 800-szeru hajlitott kijelzot, de ez egyeni problema. A 820 anyagat csillogo, csuszos muanyagnak gondolom a kepek alapjan, de meglatjuk eloben. A Note kezbe veve nem volt rossz egyaltalan, nagyon jol ossze volt rakva - mas dolog, hogy a krom resz meg a reces kek muanyag szinten nem egy design gyoztes valami, ezt alairom. Engem sem a design fogott meg annak idejen, hanem a kijelzo merete.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #1575 üzenetére
Nallam is az a helyzet...a droid 2 magon es JB-vel mar mar hozza a WP sebesseget. Azonkivul ugy ott vannak a pozitivumai: mass storeage, tobb app (real soccer 2012, instagram, yahoo messenger, stb), Chrome bongeszo (meg mas alternativak)..
Meg mar a Holo UI is annyit koppintot a Modern UI-rol, hogy eleg pofas lett..nem mint a TW meg tarsai..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
na, veglegesedtek a nevek.
metros alkalmazas --> windows store app
metro/modern ui --> microsoft design languageakit erdekel: How to watch Tuesday’s Build 2012 keynote
-
catroot
veterán
-
tailor
őstag
Gyerekek, én sem estem hasra ettől a 8-astól... Ahogy olvasgatom a hsz-eket, a bemutató sem volt valami nagy durranás Nekem még mindig egy nagy homály, hogy milyen is lesz pontosan, mikben változik a 7.5-höz képest. Azt hittem, hogy a bejelentés után egész nap WP8-as cikkeket fogok nyálcsorgatva olvasni - nos, ehhez képest most egy eléggé "lesz@rom" érzés van bennem...
-
Воланд
titán
válasz gzbotii #1589 üzenetére
jo, szerinted az atlagembert ez hol erdekli? szerintem is hulye nev (mondjuk azt legalabb megerositettek, hogy bizony a metro-t, mind ui-t nem hagyjak veszni), de hat ez van.
-
-
Rage47
veterán
Kezdett megtetszeni a HTC 8S, erre látom, hogy nincs előlapi kamerája.
Nem igaz, minden egyes WP8-as telefonnak van valami bakija
[ Szerkesztve ]
-
-
Rage47
veterán
válasz bull84ghia #1593 üzenetére
JB-vel is akad? Elvileg nem szabadna azzal.
-
Alexios
veterán
válasz bull84ghia #1593 üzenetére
Amúgy azt azért hozzáteszem, hogy én pl. wp-n is futottam már bele force close-ba
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs