Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GomezGTS #8832 üzenetére
Én elsőre ezzel próbálkoznék: [link]
A telepítést az alábbiak szerint végezd el
1. Telepítés idejére nem lehet csatlakoztatva a webcam (ha korábban csatlakoztattad, akkor indítsd el az eszközkezelőt és ha találsz ismeretlen eszközt, azt töröld ki onnan (ami valószínűleg a webcam lenne))
2. A telepítés indítsd el és várd meg, amíg befejeződik (csak akkor csatlakoztasd a webcam-ot, ha esetleg kérné a telepítő, egyébként ne)
3. Indítsd újra a gépet, majd ezt követően csatlakoztasd a webcam-otHa az MS és a Logitech, nomeg a Sonix is úgy akarja, akkor simán felismeri a webcam-ot és automatikusan telepít hozzá mindent.
-
-
geprombolo
őstag
válasz
GomezGTS #8755 üzenetére
Ha Tupacamaru ötlete nem jön be, akkor próbálj meg keresni olyan teszt hanganyagot (cd-t), amin 5.1-es hang van szétbontva és dugdosd szorgalmasan a fülest az éppen megfelelő lyukakba. Találtam AC3 teszt hangot, csak le kell töltsd. Ugyanez wma-ban
-
-
GomezGTS
tag
válasz
GomezGTS #8750 üzenetére
No, máris belefutottam egy kisebb de azért idegesítő dologba.
Van nekem egy Creative SB Audigy Player nevű hangkarim, aminek a driverei köszönik feltelpültek, hang van, minden jó lenne...ha a Surround mixer nevű program is működne, de nem így vanViszont ezen belül tudtam állítani sok sok dolgot, ami számomra fontos volt. A fő gondom az, hogy nem tudom tesztelni a hangokat 5.1 szerint, mert nincs ilyen fül, sehol, ez a progi pedig, mint mondtam, nem működik.
Így nézett ki anno XP alatt:
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
GomezGTS #8744 üzenetére
Standard CMOS featuresben tudod elméletileg a vinyókat állítgatni és az Integrated pheriperialsban tudod bekapcsolni a SATA módot. NC SATA Controller legyen enableden.
Itt a leírása a deszkádnak.
Mást nem tudsz állítani szóval nem lesz gond tedd fel a W7-et ahogy elkezdted.
-
-
-
válasz
GomezGTS #8740 üzenetére
W7-et ne telepíts IDE módban, mert az OS-nek, meg az adattárolóknak is az AHCI javasolt.
Ha az adatlapodon lévő deszkáról van szó, akkor a BIOS-ban az alábbi beállításokat eszközöldIntegrated Peripherals
OnChip SATA Controller-> Enabled
OnChip SATA Type->AHCI
OnChip SATA Port4/5 Type->As SATA Type
OnChip SATA RAID5 Support->Disabled
OnChip SATA3.0 Support->Ha nincs SATA3-as eszközöd, akkor tiltható, egyébként Enabled.
OnChip SATA Port as ESP-> Ezen belül minden Enabled -
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest