Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz fatal` #45928 üzenetére
Akkor az eredeti driverével működhetne, amit gyárilag adtak hozzá. Olyan 4-5 éve lett vásárolva.
Vagy biztosabb lenne az, ha lefuttatnánk rajta a kompatibilitást ellenőrző progit?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz polonic #45922 üzenetére
Ha az aero nem fog menni vele, akkor nem mennek majd vele a játékok sem. Nem az enyém ez a kártya, haveromnak kérdezem.
Nekem nVidia FX5500-am van, driver gond nem volt, csak nem támogatja ez sem az aero-t, és a játékok sem indultak el vele.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
ATI RADEON 9550 AGP 256MB támogatja a Windows 7-et?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Ma felraktam én is a win7-et, miután összeomlott az XP-m. Egyetlen hiba van vele eddig.
Öcsém ugyanis nagy Landwirtschafts simulator 2009 őrölt. Xp-n hiba nélkül ment, itt viszont ezt a hibaüzenetet kapom:Error: Could not init 3D system.
Shader Model 2.0 is requiered.Please install the latest video drivers..
Ezzel csak annyi a gond, hogy a legutoljára kiadott driver van felrakva a kártyához, ami a 175.19-es. nVidia Geforce FX5500-am van.
Esélytelen elindítani rajta kártyacsere nélkül win7 alatt?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest