Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Szép eredmény!
De még mindig azt tudom mondani, hogy már egy jó ideje gusztustalan a silver jutalmazás. Amikor elkezdtem játszani, simán nőttek a milliók, volt hogy 10 misim volt. És most se azért nem gyűlik, mert nagy tierben játszom és drága a javítás + lőszer, (általában BR 4-5 környéke), hanem mert egyszerűen nem ad annyit a játék mint régen. Anno ha AB repcsizés közben lőttem 3-4 gépet, bombáztam pár tankot, netalán még foglaltam is, volt hogy prémmel 70-80k is jött. Most nagy nehezen ugyanilyen mutatvánnyal kb. 50k .
RB repkedést is ezért hanyagolom. Amennyi időm van játszani, az pont arra elég, hogy kicsit farmoljak meg fejlesszek. Tank RB, SB is nevetséges, múltkor jó köreim voltak, RB-ben 4-5 killek, és 30-40k körül kaptam. Pedig ott aztán nagyon a szerencsén is múlik, hogy milyen az ember köre, nem úgy mint AB-ban.
Hiába boostolták az RP jutalmat, ha közben meg nincs pénz új gépet vásárolni. A maradék 6 millámon úgy ülök mint tyúk a halott tojáson, nem fogom elkölteni, inkább játszogatok kisebb tierben.
Persze repkedhetnék, meg csapathatnék prém járművekkel, mert van egy pár, de azzal a meglévő gépeimen modulfejlesztései nem haladnak. Na mind1, hagyom is a témát.panaszkönyvünket olvashatták....
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! Lenovo Thinkpad T470S laptop (14FHD/i5-G6/8GB/256SSD)
- Új állapotú ThinkBook,FullHD IPS, játékra is,i3 1115g4(4 4,1Ghz),8-32GB DDR4 RAM,SSD
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- AMD Ryzen 7 9800X3D / GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER WINDFORCE MAX OC / GIGABYTE X670E AORUS PRO X
- XBOX 360 & XBOX Classic Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest