Új hozzászólás Aktív témák

  • FighterDron

    újonc

    Nah sziasztok, kiszámoltam az enyém és a gyáriak leadó feluletét, ( megjegyezném én azért csak enyi bordát raktam bele mert nincs kisseb marónk 2mm esnél) Az enyémnek 42cm2 a gyárinak nem tudtam pontosat számolni, csak becslést, 100 cm2 körul lehet ez:

    Amugy adtatok jo pár ötletet, ugyhogy jön a 2.0 verzió :) Nem kel nagyra lenni a 0,3 microfinekel, az enyémben 0.2 es lesz XD egymástol 0,3 ra :) Amugy igy ezzel a megoldással a gyártok sokat sporolnak, mint ahogy én is.
    Volt aki itt a fizikával jött, hát nem nagyképűségböl de én matematika versenyt is nyertem anno, és a fizika kémia a hobbim. Persze ez nam azt jelenti hogy nem tévedek.
    Ha a hővzetést nézük akkor a víz szinte szigetelőnek számit, ezért kell ugymond állat modjára kerinhetni. De ehez kell áteresztőképeség is, cső,blok stb. Azért nem tartom jó dolognak a jeteket, mert igazából eröltetik a szivatyukat is(csökenhet az élettartalmuk), kevesebb viz áramlik adott idő alatt a bordákra( Az adott hő vezető a víz kevesebbet vehet fel). Ezért nem fogom leszűkiteni a beáramló ágat, hanem telibe a magra kuldöm az öseset. Du. ra meg lesz az új terv, meglátjuk mit szolnak majd hozzá a itteni szakik. :)

Új hozzászólás Aktív témák