Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Szerintem elég alaposan le volt ez tesztelve, valószínűleg csak ugy mehet forgalomba, de azt nehéz kiszamitani, hogy mi érheti az usereknél a kártyákat. Ahogy Dota 2 kapcsán egy haverom mondta egyszer: Lehet jó egy patch, csak az a baj, hogy sok az animál a communityben és igy az egész játék egy cancer.
Egyébként nagyon sokszor aftermarket kábel miatt volt gond, redditen asszem legalább minden második posztban cablemods csatival volt baj. Azzal mit csinálsz, hogy az user ugy gondolja, hogy valami olcsó madzagot használ inkább, mert szép szines és olcsóbb is, mint rendelni egyet mondjuk a Seasonic-tól....
Amibe én bele tudnák kötni, az az, hogy volt ahol a hajlitas miatt volt gond, bár egyrészt ez is user error, egy sima ütvefuró is tönkremegy, ha mindig hajlitgatod és elcsavarva teszed el a kofferbe. Másrészt viszont szinte biztos vagyok abban, hogy tesztpadon tesztelgették a csatit, nem egy PC házban, ahol sokszor nincs hely és a kártya nagysága miatt is sokszor alig fér el, hajlitani kell. Szóval ahol hibazhattak az az, hogy valószínűleg nem valós, pc-vel teszteltek. De ezt csak tipp.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A távol-keleti országban ténykedő szekció három opciót publikált a helyzet elsimítására.
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- G skill Trident Z5 RGB 2x32GB CL32 DDR5
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB DDR4 2666MHz CL16 RAM memória modul
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Gigabyte B660M GAMING AC DDR4 alaplapok (használt) - 1 év garancia, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest