Új hozzászólás Aktív témák

  • kymco

    veterán

    válasz D1Rect #20254 üzenetére

    Nem szeretném szapulni az egyházadat, mert nem azért vagyok itt a fórumon, de mivel nagyon bántó és provokáló módon fogalmaztál az írásodban, régi olvasott emlékeim és látott filmélményeim jelentek meg a szavaid kapcsán. Mindenki abból merít, az ugrik be elsőre, ami körülveszi. Nem akarlak ezzel személyedben bántani, de bennem összekötődött az, hogy te egy teljesen más jelentésű mondatomból arra következtettél, hogy zsarolás kategória, pedig pont NEM a zsarolás kategória volt.
    Persze, mondhatod, hogy azt a mondatomat magyaráztad nekem, amit én írtam, és muszáj volt megmagyaráznod nekem, hogy mit írtam körül, de lehet más áthallása is a mondatodnak...
    Tehát, amint ezt olvastam tőled eszembe jutott, hogy pere van Belgiumban a szcientológiai egyháznak, ahol az egyik vád a zsarolás, hogy betiltották Görögországban, hogy Péterfalvi Attilát idézi a wikipédia a szcientológia szócikknél, ahol szintén előjön a zsarolás lehetősége.
    Hogy nemrég láttam egy német filmet, amit titokban készítetek, olyan emberek beszámolója alapján, akik azt állítják többek között, hogy zsarolta őket a szcientológiai egyház.
    Azért nem fogalmaztam az inkriminált helyen pontosabban, mert nem szándékozom vizsgálni a belga ügyészség állításainak valóságtartamát, a német filmet ihlető személyek vallomásainak valóságtartamát, csak épp összekötődött bennem két dolog a te szavaid által.

    Egyébként, HA tényleg nem volt semmiféle vád a szavaidban, ha valóban NEM minősíteni akartad a történetem a zsarolás szóval, akkor elnézést kérek személyeskedő szavaimért.

    www.refujvaros.hu

Új hozzászólás Aktív témák