-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz vlevi #122637 üzenetére
Értem, tudom, hogy én vagyok az aki nem érti, mégis…, illetve tudom, hogy hol írták azt, hogy nincs teendő, de az téves.
Egyébként ebbe a hibába estem bele én is, ugyanis ezt olvastam és nem foglalkoztam vele, illetve egy rossz dátumot jegyeztem meg, mert most lett volna 1-2 banki módosításom és itt elkéstem a módosítással, de én már adtam új megbízást. Amúgy én egyáltalán nem parázok, biztos nem hibáztam, viszont az azonosító módosítása és új megbízás indítása teljesen egyszerű és logikus lépés egy új azonosító esetében, de ha a Voda valóban úgy oldaná meg, hogy a régi és az új azonosító "egyesíti", akkor oké, de tény, hogy ha az össz tájékoztatást nézzük, akkor zavar kelthet, külön-külön, a mondatok egyértelműek.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Viccrovat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
- Fehér Asus Intel N2840,IntelHD VGA,8GB RAM,SSD,jó állapot,W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest