Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Ez a szerencsétlen banda a 2014-es megjelenés óta nem volt képes a visszapillantó-tükröket megoldani.
Grafikát kicsit kipofozták, de ugyanaz a buta gagyi engine van alatta ami az első 2 résznél is volt."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
mepet
addikt
A TDU-t imadtam. A TDU2-t megjobban. A Crew valamivel gagyibb volt. A 2 a videok alapjan meg szarabb volt, igy nem vettem meg. Ez meg a lila neon izek kozott suhanos resszel kivagta nalam a biztositekot, ez is kimarad, az tuti...
-
rdt89
addikt
válasz Felesbandi #8 üzenetére
Nekem a FH3 most az 5 után minden téren sokkal gyengébb (személyes vélemény). Látszik, hogy az FH 5 mennyit és hova fejlődött grafikailag, fizikában és hangba pláne!
-
.LnB
titán
válasz TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Az Ubisoftnál nem nehéz gyökerekhez nyúlni. Szerintem ott mindig van kéznél egy.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az, hogy az FH5 után kevés az az egyik része. De a Forza Motorsport elé?!
Amerika térképe tette egyedivé az előző részeket. Erről ennyit.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem lenne ezzel gond, de hogy az ellenfelek feketelyukakat szállítanak, az eléggé idegesítő, már csak azért is, mert nemigen törekszik az AI a tiszta versenyre, úgy mennek az NPC-k, mintha te ott se lennél. Előznél 2 autót, a hátsó úgy dönt, hogy most ő is előz, rád húzza a kormányt, és mintha te polákkal lennél, ő meg megrakott nyergessel, lelök a pályárol megingás nélkül...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
Autós versenyjáték rajongók véleményére vagyok kíváncsi. Ez így egy FH5 után kevés szerintem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest