Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
penene
őstag
Hi! Kiprobalnam a Zone Alarmot, honnan lehet letolteni a szerintetek legjobb verziot ??
Gondolom utana frissiteni is kene, stb...
koszi.
Ha lassulast erzek az ADSLben, azonnal irok nektek :) -
HiperG
addikt
Nekem csak egy teljesen purítán cucc kéne amivel az egyetlen nyitva lévő 135-ös portot lezárhatom és beálílthatom, hogy ICMP-re ne válaszoljon..
-
Atlantis
veterán
válasz
adriankoooo #40 üzenetére
Jó kérdés.
-
Atlantis
veterán
Én ZoneAlarm Pro-t használok.Nekem nem lassul tőle az ADSL, wigwamon keresztüli önmegtámadások során sorra láthatatlannak bizonyult a net felől a gép.
Meg vagyok vele elégedve, nem fogja a gépet, szvsz jól dolgozik. -
dtz
tag
Hali!
A ZA-mot használtam és azt vettem észre, hogy egyre lassul az ADSL-es elérésem sebessége. Kikapcsoltam és csodák csodája újra visszaállt a normális szintre. Nektek nem produkált ilyet? -
adriankoooo
senior tag
ZoneAlarm Pro: hol tudom blokkolni az eggyes portokat?
-
WN31RD
addikt
Ha már a tűzfalaknál tartunk...
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy Linux alatt hogyan lehet megoldani a programonkénti szűrését a netes forgalomnak? Milyen eszközök vannak erre, hogyan használhatóak, milyen tapasztalatok vannak vele, stb.
Akár néhány linket is szívesen fogadnék, ahol utánanézhetek ennek.
Köszi. :) -
WN31RD
addikt
Én pl. Norton Internet Security-t használok Windows alatt, elsősorban a kimenő irányú kapcsolódások programonkénti szűrésére. Erre nagyon jó a NIS. A gépem pedig egy Debian GNU/Linuxot futtató NAT (tehát a belső gépem kintről nem látható) tűzfal mögött van, amin az iptables-el a befelé menő kapcsolódásokat szűröm (azaz tiltom le gyakorlatilag teljesen).
Ezeknek a beállítgatásához kell némi (nem vészesen sok) szakértelem, de kis gyakorlással és utánaolvasással elsajátítható, és ilyen módon elég jó védelmet lehet összehozni. -
[w]
őstag
hey!
en Sygate-et hasznalok es tokeletesen elegedett vagyok vele. elismerem, hogy _jol_ beconfigolni nem egyszeru, de ha mar tulvan rajta az ember, akkor jobb, mint a ZA, ezutobbi imho nagyon gagyi.
[w] -
Jazzy
tag
Hali,
Én az otthoni gépemen black ice-t használok, igaz sajna ez sem ingyenes, viszont nagyon jónak tartom!!!! szerintem hogy nem ingyenes az nem akkora gáz... -
Egon
nagyúr
Ez sokmindentől függ...:)
Leírom a tapasztalataimat.
Sygate: nekem valamiért nem ment (bőven elképzelhető, hogy én voltam a béna).
ZoneAlarm: ha nem osztod a netet, elmegy (könnyű konfigurálni; hogy mennyire véd az más tészta, nagy előnye, hogy nem lassítja a netet).
Kerio: amikor ezt felraktam, letöltéskor baromira lelassult a ''szerver'' gép (amelyikben 2 hálókártya van) + a letöltés sebessége is kb. a felére esett vissza (valszeg gépspecifikus; a régi ''szerver'' egy 233 MMX volt...).
Amúgy a Windows-ba (98SE-től fölfelé) beépített netmegosztás is beválhat ''tűzfalnak'' - legalábbis lezárja a portokat (a wigwam.sztaki.hu-ról kértem támadást magam ellen, és jó lett a teszt...). -
mzj
tag
Sziasztok!
Bekötötték végre a kábeles netet, így lemondhattam a vodagprst.
Ehhez felraktam a Kerio-t, hogy legyen tűzfalam is.
Azóta folyamatosan írogatja, hogy innen-onnan Echo Request, meg ICMP csomagot akarnak küldeni.
A kérdésem az, hogy ezek micsodák? Van köztük értelmes? Vagy ezek támadások? Szval csukjam ki mindet vagy ? :F -
yogibear
addikt
Kerio 2.1.5 és magyar leirás:
http://www.rettesoft.hu/szoftver/kerio_pf_det.shtml -
salazol
őstag
Na megcsináltad? Addig egy kis mese.
A ZA egyfolytában jelezget, hogy jönni akarnak be.
A többiek sokkal ritkábban.
Átlaguser: sokkal jobb a ZA, több betörési kisérletet fog meg.
A valóság: a többi tűzfal az összes portodat kivülről láthatalanná teszi (kivéve amit te megnyitsz rajta), ezért jóval kevesebben próbálkoznak nálad, mert nem tudják, hogy azon az ip-n van valaki.
Ennyi.
Szerintem inkább kevesebben próbálkozzanak, mint büszkén mondhassam, hogy na megint megakadályoztam egy betörést. -
salazol
őstag
csinálj a wigwamon egy tűzfaltesztet, úgy hogy csak a za legyen bekapcsolva, az XP tűzfal ne. Rögtön rájössz. Azonkívül a za van amit kienged a tudtod nélkül. Pl. W98 alatt a kernel32.dll minden felcsatlakozáskor elküld egy microsoftos ip-re néhányszor 10 bájtot. A ZA ezt kiengedi. A többiek nem.
-
Jano
senior tag
Kerio personal firewall.
-
Jester.c
aktív tag
Látom senki nem ajájja a Panda Platinumot.
Nem jó? -
X-COM
nagyúr
tcp/ip filtering
ipsec
:) -
Lobonc
tag
norton internet security prof!
-
nmy
csendes tag
ki milyen tüzfalat ajánl amit használ és bevált .. és hogyan lehet beállítani hogy engem védjen...
Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest