Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Helyet szeretnék felszabadítani a routeren, ezért eltávolítanék néhány számomra felesleges app-ot. (hogy feltudjam úgy telepíteni az mjpeg-streamert és a kmod-video kernelt, hogy ne kelljen a vinyó ext partícióját használni)
A routeren a transmissiont a miniDLNA-t a Samba-t a vsftpd-t használom ezeket természetesen kívülről is elérem ezért használom a dinamikus dns-t is. Illetve a későbbiekben szeretném használni webkamerám stream-elésére.
Az appok amiket törölnék:
-hd-idle
-p910nd_nyomtatószerver
-UPNP
-FTP backup
Ezeket biztonsággal törölhetem úgy, hogy a fent említett modulok továbbra is működőképesek maradjanak?
Fel fog annyi helyem szabadulni, hogy feltegyem rá a luci-app-mjpeg-streamert és a kmod-video kernelt?Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
válasz vargalex #37873 üzenetére
Akkor ezzel megvolnánk:
-feltettem a legújabb 1.1.7-es Firmware-t
-feltelepítettem rá az általam választott webcam "kmod-video-gspca" driverét
-feltelepítettem a luci-app-mjpeg-streamer-tVan még valami teendőm mielőtt rádugnám a kamerát és beállítanám a mjpeg streamert?
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
válasz SteveBeard #37861 üzenetére
Ok! Ha kiválasztottam a megfelelő drivert akkor azt, hogy telepitem?
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem részletesen, hogy hogyan tudok egy webkamerát beüzemelni egy egy WDR3600-ason.
Jelenleg még kamerám sincs, ajánlotok hozzá egy lehető legolcsóbbat.
Sajna nem vagyok egy linux guru. Jelenleg ott tartok, hogy a router gyári fw-je alól feltelepítettem a vargalex féle 1.1.6-os Openwrt-t azt bekonfigoltam. Működik a Transmission, ftp, Minidlna, ezeket kívülről is elérem.
Visszaolvastam elég sokat de ez nekem kicsit magas. Tudom, hogy telepítenem egy mjpeg-streamer-t meg valami k-mod video-t dehogy ezeket miként az már nem nagyon megy.
Egy szájbarágós részletes leírást valaki csinálna nekem?Előre is köszönöm!
He-NikeHa 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen (1043ND) routerem Vargalex féle openwrt firmware-el. Bajom az vele hogy elég megbízhatatlanul működik. Ezért le szeretném cserélni egy olyan routerre amin biztonsággal tudom futtatni a Transmission-t akár 20-30 torrenttel is, Megtudjam osztani hálózaton, Tudjam használni benne a DLNA funkciót is akár 15-20 gigás FullHD (3d) filmet nézve, ja és felmenjen rá a Vargalex-es openwrt. Terveim szerint egy 1TB os vinyót kötnék rá. Tudtok valamit ajánlani helyette? Mert mindezektől a 1043-as összesz@rja magát, újraindulgat, beállításokat elfelejt stb.
előre is kösz a segítséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest