Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koxkids #8336 üzenetére
Nekem az 1.6 szívó 1ZR motornál konkrétan nincs előírt "rövid" periódus. 15 ezer km vagy egy év az első kötelező olajcsere.
Hovatovább a Toyota Mayernél akárkinek próbáltam mondani, hogy én 5000km-nél szeretnék egy olajcserét, furcsán néztek rám, hogy mit is szeretnék és miért. Szerintük felesleges....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest