Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6355 üzenetére
Ezért kérdeztem, mert akkor eleve nem érdekel a bónusz... Bet365be szinte minden van Olasz A is, de most én sem látom tényleg, lehet elfelejtették kirakni...
Amúgy mesélhetnél kicsit magadról, milyen szisztémába nyomod, legnagyobb nyerő/bukó. Mióta játszol milyen profitod van...Ne ijedj meg ezeket mindenkitől megkérdezem aki új itt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6361 üzenetére
Aha, akkor az előző 300-500 eurós tétek csak poén volt! Akkor csak jó neked a bónusz, Betclic-en mondom 11 ezret befizetsz, és ha elmegy visszakapod, le is utalhatod, hülye aki nem használja ki.
-
adrian360
őstag
válasz fatallerror #6355 üzenetére
Megnyugodhatsz van Serie A bet365, de mivel a következő forduló vasárnap lesz, még nincs fent az ajánlati lista. 2-3 nappal korábban jönnek majd oddsok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6365 üzenetére
Nem küldöm én nagyba (vagyis van aki több százezrekkel fogad) 200Ft-50 ezres tétekkel fogadok, de az 50 ezer ritka, inkább 5-20 az átlagos tét, de ne úgy nézd minden nap rakok, van hogy 1 hónapban rakok 2 db 5 ezrest és annyi, ez változó. Ha huzamosabb ideig nem megy nem éröltetem, mert erre gyakran volt már példa. Pl idén Január-február vagy 100 mínusz, utána jött a március +200, április minimális mínusz. Most meg alig raktam még ebben a hónapban normális téttel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6371 üzenetére
Öreg vagyok már közelebb a 30 hoz mint a 20 hoz, csaj is van de ebbe nincs beleszólása mivel nem a családi kasszából megy...
giigz: Raktam én párat de nem jöttek, MU év ajándéka? Ja éppen hogy nyertek lefújás előtt pár perccel, hatalmas ajándék volt, gondolom le is izzadtál....
Viszont most le is megyek dobok egy spontán kamit.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6375 üzenetére
Neten ritkán fogadok mert ott tiltre vágom magam hamar, azaz lebukom, így úgy szoktam beutalok, ha aznap elérek egy kitűzött összeget utalom is le, vagy ugye lebukom ha nem érem el. Tippmixen fogadok leggyakrabban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6385 üzenetére
Az jó ha van, ha nekem is lenne pókerből megélnék neten, ezt már többen is mondták, de sajnos agyban ilyen téren gyenge vagyok...
-
föccer
nagyúr
válasz fatallerror #6396 üzenetére
Már egy jó ideje 5k val kezdtem el játszani kb 1 hónapja. Eddig kitart a pénzem, már nagy bajom nem lehet
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fatallerror #6420 üzenetére
Én a pénzre megyek, hiszen ha nem arra mennék akkor csak 200 ft-okért játszanék...
-
rwin5
őstag
válasz fatallerror #6420 üzenetére
akkor totózz
-
sdavic01
tag
válasz fatallerror #21740 üzenetére
pihi van :3
-
plus44
veterán
válasz fatallerror #88505 üzenetére
Működni működik, a kínálat sem vészes, bár néha furcsálom, hogy lehet fogadni uruguay-i századosztályra, de pl. teniszmeccsek elvétve, ha vannak. Illetve a papíros és online meccsek nem mindig fedik egymást (online sakk?!). Végeredményben szerintem el lehet vele bohóckodni. Aki ügyes, itt is tud nyerni.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
pohár
félisten
válasz fatallerror #88512 üzenetére
szerintem jobb, ha bet365-re mész, fosprón az oddsok is ganék, plusz élőben alig van valami... napi 10 meccs kb, aztán csókolom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz fatallerror #166062 üzenetére
Nem megy reggel óta. Remélem azért, mert fejlesztik a szerverparkot...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
yogibear
addikt
válasz fatallerror #166295 üzenetére
Ticketpro
Amúgy meg bachatod a kétlépéses belépést, ha utána nem vagy az oldalon 5 percig és kidob a pichába...
utána megint kétlépésesezzek, ha valamire fogadni akarok? el is megy az ajánlat mire újra így is nem egyszer jár így az ember...
Másrészt viszont nem tudom hogy gondolják, hogy majd a biodroidok nézegetik az adataidat, felírogatják a nevedet címedet szigszámodat, satöbbi, aztán majd rád tör a TEK mert valahol a te adataiddal valaki visszaél, vagy kapsz egy ordas számlát valahonnan... vicc.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingatlanos topic!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...