Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ted_mosby
senior tag
Mattersburg ma jó lehet, szerintem én megküldöm valamennyivel.. Elkezdem figyelni ezt a bajnokságot mivel elég jó oddsok vannak bár gondolom nem véletlenül. meglátjuk
szerk: Utánanéztem egy kicsit és ez a csapat eléggé egyszintű volt tavaly a bajnokságban , és mindkettő meccsük dönci lett.. ez kicsit elbizonytalanított, viszont úgyérzem hogy ezt valamiért rakni kell.. max elúszik párszáz forint és akkor azt felfogom tanulópénznek..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
zolee5016
őstag
első tippmixpro-s fogadásom.......
Puskás Akadémia - Pécs
Gólszám
2014.08.01. 19:00 2-3 1,94
MTK - Debrecen
Gólszám 2,5
2014.08.01. 20:30 Több, mint 2,5 1,75
Rubin Kazany - Szpartak Moszkva
Gólszám 2,5
2014.08.01. 18:00 Több, mint 2,5 2,00
Zavrc - Domzale
Gólszám 2,5
2014.08.01. 18:00 Kevesebb, mint 2,5 1,60
Ajaccio GFC - Valenciennes
Gólszám 2,5
2014.08.01. 20:00 Több, mint 2,5 2,15Tét összesen
555 FtVárható nyeremény
12 963 FtHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
yogibear
addikt
válasz ted_mosby #76452 üzenetére
sógorkettővel óvatosan, ott még sokszor a fordítottja sem igaz, csodákra képesek.
és nem feltétlenül mert jön a szingapúri fogadómuffia, hanem mert dolgoznak saját zsebre is és szerintem sokszor csak úgy hobbiból is.
Ha ez segít, íme a tavalyi összesítés:HT/FT
1/1 51 28%
X/1 28 16%
2/1 3 2%
1/X 6 3%
X/X 25 14%
2/X 11 6%
1/2 5 3%
X/2 23 13%
2/2 28 16%végeredmény
1 82 46%
X 42 23%
2 56 31%félidő
1 62 34%
X 76 42%
2 42 23%[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
megrakva, puttóból mondom veszek 3 mezőt 1 húzásra, a legjobb találatom 4+0 volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Nagyon felbaszta most az agyam....
Auchan hétvégi bevásárlás, mondom rakok egy lottót, töltöm ki, nagy volt a sor megint, mondom egy ezres puttót is feladok akkor. A húzásig még volt 1 perc, mondom ebbe akkor még beleférek, már csak 1 ember volt előttem, fizetne erre gondolt egyet még vesz két sorsjegyet, mondom fasza...Sorra kerülök pont akkor váltott 15-re, mondom tuti nyertem volna az előzővel....Hát persze, ha 10 másodperccel hamarabb letudom húzatni 6+1, 24 ezer, így meg lett egy 4+1. Hogy verjem bele....
Mondjuk ha hamarabb adom fel és megint 6+1 azt már meg úgyse hittétek volna el...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #76456 üzenetére
azon gondolkoztam én is már párszor, hogy lehet nem pontosan 5 percenként zárul, hanem lehet előtte kicsivel, olyan 5-10mp-cel
nekem meg elment a puttóm, szóval elhallgassál
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #76456 üzenetére
Ilyenkor kicsit bunkónak kell lenni és megkérni, hogy had add fel előtte, mert rögtön húzzák. Közben pedig tolakodsz előrefelé, persze kivéve ha nincs nagy sor.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
janos1988, giigz: Jó így utólag hogy tudom 24 ezer jött volna biztos megmondom, de mi van ha pont úgy nyertem volna hogy feltartott a pali? Na meg az ilyet pofátlanság megcsinálni, hiszen nem viccből várt ő sem a sorba...
Mondjuk az ilyen utólagos nagy megmondásokat imádom...
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
"mi van ha pont úgy nyertem volna hogy feltartott a pali"
Ott a pont.
Jól van na, nem lehet mindig nyerni.
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #76461 üzenetére
"Mondjuk az ilyen utólagos nagy megmondásokat imádom..."
Én meg utálom, de én már leszoktam róla, ezt nem utólagos megmondásként szántam. Én is voltam már ilyen helyzetben, hogy 1-2 perc volt a feladásig, szóltam az előttem lévőnek, feladtam, megköszöntem, és kész, a pofátlanság nem itt kezdődik. Ha neki is 1 perc van hátra akkor meg fogja mondani, hogy sorry nekem is 1 perc van, ha pedig neki ráér, akkor az értelmes emberek nem szoktak problémázni + félpercen. Szóval szerintem nem pofátlanság, legalábbis én nem érzem problémának, én is engedtem már magam elé valakit, engem is engedtek már. A puttónál viszont a múltkor amikor elsőnek raktam szelót, úgy volt, mint nálad, hogy vagy a végét csípem el, vagy az új húzást kapom, és akkor megfogadtam, hogy bármikor puttót rakok, mindig arra fogok törekedni, hogy a lehető leghamarabbi sorsolásra legyen megrakva...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
de ha az ő cuccai vannak a kasszában, akkor nem tud hirtelen átváltani egy másik vevőre a pénztáros sem, hogy gyorsan feladja amit szeretne
-
ted_mosby
senior tag
válasz yogibear #76454 üzenetére
Köszi az elemzéseket! Tavaly is volt pár érdekes meccs, de addig jó lesz vele fogadni míg nincsenek TOP bajnokságok.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
max úgy, ha hozzászámolja a csókáéhoz, aki előtte áll (ha ő is belemegy)
-
csib41
aktív tag
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem nem lenne arcszerkezetem egy csoport ember elé befurakodni, hogy boccccsmá' csak feladnám. Nem kizárt, hogy függőnek skatulyáznának. Viszont, ha egy 8+1-ről lenne szó, lehet megborítanám az egyensúlyt.
-
janos1988
addikt
válasz csib41 #76472 üzenetére
Én még sose láttam olyan embert aki megharagudott volna arra, aki elé furakodik, hogy időben feltudja adni az akármilyen szelvényét. Sőt, volt már olyan is, hogy valaki beesett épp időben és előrekérte magát, hogy le ne késsen a 6-os feladásáról, aztán hosszú sorból még előre rohant pár ember és nyomta a kezelő kezébe a szelvényt, hogy ők is fel tudják adni időben a 6-ost, mert elnézték az időt vagy elbambultak és most kapcsoltak. A többiek meg vártak és nem mérgelődtek. A puttó meg gyors játék, oké, cselekedjen időben az ember, de azért előfordul, hogy vmilyen okból mégis prioritást kell élvezzen. Amúgy meg nem egy vadidegen csajnak szólsz be vmi pikánsat, hogy pofa kelljen hozzá...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #76473 üzenetére
De a puttó nem olyan mint egy tippmixes meccs hogy lejár az időd feladásig, itt 5 percenként van húzás, lehet hogy pont azért fogsz nyerni mert nem tudtad feladni abban az 5 perces időintervallumban, így értelmetlen pofátlankodnod...Persze ha utólag tudod hogy 6+1-ed vagy akármid lesz akkor igen, de nem tudod, épp ezért értelmetlen erre alapozni hogy minél hamarabb feladd...
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #76474 üzenetére
Tök mindegy mit tudsz meg utólag. Ha neked fontos, hogy időben feladd és nem akarsz mérgelődni, akkor bizony előre kell menni. De elmehet úgy is az a 4 perc, hogy bent van a sorban 2 sorsjegy válogatós vén csaj, egy 10 szelvényt leellenőrizni akaró ürge, egy telefonfeltöltős fiatal picsa, meg egy tippmix szelvényt kitölteni nem tudó idegesítő faszbarom, aki nem figyel a határidőkre, a kötéstiltásra, a min. köthető számra, a várható nyereményre és akkor még van két szelvény a kezébe, miközben azt mormogja, hogy akkor ezek sem lesznek jók... Na viszont az utolsó típust rühellem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #76475 üzenetére
Jó, nem veszekedek ezen, én nem ezen az elven vagyok mert semmi értelmét nem látom, vagyis legalább puttónál.... Ha van egy mixed és lejár az időd feladásig akkor azt mondom pofátlankodjunk, de puttónál csak a szerencse számít, nem az hogy mikor tudod feladni....
Téma részemről lezárva...
-
sz_abika
addikt
De utálom az ilyet.
Ha 2,5 overt teszek, akkor játszanak 2 szettet amiben a game over jön.
Ha gamekre teszek, játszanak 3db 6-1et. Szakadjanak meg.PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
nekem az tetszene az ilyen gyökérnél, hogy kiírná: "nagy nyeremény".
majd kint jól lecsavarná a szelóért egy rövidtávú gondolkodó bajnok...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Románoknál gyors gólváltás.
maradhatna is így a félidőig...[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
csináltam 2 szelvényt 1k-ért. 4-5 meccsel, mind X
még nem akarok 1 meccs 10k-t játszani -
giigz
veterán
Osztrákok be vannak oltva gól ellen, vagy mi van?
-
yogibear
addikt
éssss egyenlít a pécs...
giigz: csak a szokásos... ha nincs kedvük futkorászni, majdnem mind 0:0-s félidő lesz... ha meg épp olyanjuk van, lődözik a gólokat össze-vissza ész nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Mattersburgról végül lecsúsztam ,lehet online még megnyomom...majd irom hogy mik a fejlemények . Nem igazán érzem úgy hogy emiatt töltenem kéne fel pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Holnapra a Vidi hendi szerintem kihagyhatatlan.
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
Ma is jobban jártam volna, ha nem rakok. -400 Ft...
-
zolee5016
őstag
Ez már csak nem megy el.
Skonto Riga - Daugavpils Daugava 1X2 Skonto Riga 1,65 Nyertes
Daugava Riga - Metta/Lu 1X2 Daugava Riga 1,40 Nyertes
Dortmund - Chievo 1X2 Dortmund 1,45 Nyertes
Tours - Creteil 1X2 Tours 1,95 Nyitott
Slavia Praha - Ostrava 1X2 Slavia Praha 2,10 Nyitott
Drogheda Utd. - UC Dublin 1X2 Drogheda Utd. 1,65 NyitottEz meg majdnem telibe...............5/4-es
Auxerre - Le Havre 1X2 Döntetlen 2,95 Vesztes
Nimes - Angers 1X2 Nimes 2,05 Nyertes
Arles - Ajaccio 1X2 Döntetlen 2,90 Nyertes
Laval - Niort 1X2 Döntetlen 2,90 Nyertes
Tours - Creteil 1X2 Tours 2,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
giigz
veterán
Online fogadóknak:
Anderlecht @ 1,12
Düsseldorf @ 1,11
St. Patricks @ 1,20@ 1,49
Virtuális 30k-val megy, 45k jöhet
-
Ace owner
addikt
Valahogy éreztem hogy Németország lehozza, épp hátrányban voltak. Sikerült is elcsípni egy 2-es szorzót vele. Debrecen döntetlent is megakartam rakni ahogy láttam hogy itt is a döntetlenre tippelnek páran, de elfelejtettem
Galaxy Fold 4
-
yogibear
addikt
És ott az Anderlecht hendi a 93. percben.
-
szab.tam
nagyúr
csodálatos volt a mai napom, de legalább nem bosszant.
az összes eseményből, több szelón megrakva, (és volt néhány megint), 2-t találtam el.
mindkettő 2.5g+
volt olyan 5/6 szelvényem, amin semmit nem találtam el....***
de elre föladtam a szombatit, és a vasárnapit is.
direkt az esemény idejét figyelembe véve, napi szeparáltan.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest