Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Akkor hajrá MU
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Sickboy25
addikt
Nah tegnap 500 -ból 4400 HUF ezt már szeretem...(Tromsö győzelem, és Tallinn döntetlen) Meg volt egy szombaton 500-ból 1700... (Kosice zakó, Los Angeles győzelem...)
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
zolynet
veterán
tegnap nekem is jött egy kis apro 300->865
Brest - Clermont 2-1
Istra - Rijeka 0-1ennek örömére lehet ma dobok egy
077 Innsbruck - Liefering V 2.4x[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
szab.tam
nagyúr
a hétfői, és ahétfő - keddi vegyes szelvényen az időbelileg első 6 eseményt nem találtam el.
viszont átlagban a 2/3-át el szoktam találni, meglepikkel együtt.
ebből matematikailag az következik, hogy ma kéne legyen 2 telibevert szelóm...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
duronx
senior tag
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
yogibear
addikt
Hamarosan EuroJackpottal is lehet nyerni
Október 4-től már a hazai lottózókban is lehet majd találkozni a nemzetközi játék szelvényeivel. Drágább lesz a lottónál, de többet is lehet vele nyerni.
A lap úgy értesült, hogy az alapjáték 640 forint körül lesz, de ez az euró árfolyamával együtt változhat.walaqi2014-08-05 11:29:29
Veszek egyet, és ha nem nyerek, beperelem őket, hogy nem hívták fel a figyelmemet, hogy veszíteni is lehet rajta, csak a nagy nyereménnyel kecsegtettek, mint a devizahiteleseket a bankok.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #76709 üzenetére
köszönjük!
elmentettük ezen hozzászólását, amit majd felhasználunk a bíróságon, hogy igazoljuk, miszerint minden információt megkapott.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
königarjen
tag
Az EuroJackpot számait két sorsológömbből húzzuk ki: az egyikben 1 és 50 között megszámozott golyók, a másikban pedig 1 és 8 között megszámozott Euró-golyók találhatók. Így a lottószámok megadásakor 5 normál számot kell kiválasztania 1 és 50 között, továbbá 2 Euro-számot 1 és 8 között. A cél az, hogy minél több számot eltaláljon: a főnyereményhez mind a 7 számot el kell találnia, a kisebb nyeremények a 11 további nyertes kombinációért járnak.
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz königarjen #76713 üzenetére
Akkor végül is hasonló mint a puttó csak hárdabb verzióba....
-
csib41
aktív tag
válasz königarjen #76713 üzenetére
14238067200:1, nem is olyan veszélyes.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #76714 üzenetére
Aha, ez is csak hetente egyszer van, de az elv hasonló a puttóéhoz:
Euro-Jackpot„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
csib41
aktív tag
válasz yogibear #76720 üzenetére
Én a lehetséges szelvények számát írtam le, feltételezve, hogy egy ember egy szelvényt játszik. Vezessék le nekem képletben, hogy mi alapján adták meg azt a számot. Mert nincs limit, hogy egy ember hány szelvényt játszhat, hány ember játszik, nem tudod, hogy hányszor töltötték ki ugyanazt a szelvényt...stb.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
válasz yogibear #76720 üzenetére
akkor ez még esélytelenebb mint a lottó Én valahogy nem szeretek lottózni, egyszerűen nem érzem hogy van benne esélyem ..(nem tudom miért )
szerk: De az első sorsolásra teszek.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
-
pohár
félisten
meg kéne rakni, de kurvára nincs kedvem biciklire ülni... még bent is izzadnak a golyóim, nemhogy kint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz csib41 #76722 üzenetére
14238067200:1, nem is olyan veszélyes.
Én a lehetséges szelvények számát írtam le, feltételezve, hogy egy ember egy szelvényt játszik.
És ezt mi alapján számoltad?
Mert a megtehető maximum lehetséges szelvények száma, egy ember/egy szelvénnyel számolva annyi, amennyi a résztvevő országok felnőtt, 18 évet elért lakosainak össz létszáma, ami valami 270 millió körülbelül... Vagyis ha minden felnőtt játszana 1 szelvénnyel, akkor ennyi szelvény futna be...Vezessék le nekem képletben, hogy mi alapján adták meg azt a számot.
Hogy mi alapján? Kombinatorikának hívják a lelkemet.
Arról szól a dolog, hogy hányféle kombinációja lehet egy adott halmaznak. Most az ismétlődés itt ugye kiesik, vagyis amit kihúznak, nem dobják vissza: Ha ismétlődés is lenne, másképp kellene számolni, de lottónál ugye nincs ismétlődő szám, vagyis nem húzhatnak ki olyat, hogy például: 11, 15, 11, 17, 11.
Remélem érthető.Lássuk a magyar 5-ös lottót:
(90*89*88*87*86) / (1*2*3*4*5) = 43 949 268 féle variáció lehetséges.Vagyis 90 számból 5 különbözőt húznak ki.
Ugyanez 6-os lottónál:
(45*44*43*42*41*40) / (1*2*3*4*5*6) = 8 145 060Vagyis 45 számból 6 különbözőt húznak ki.
Az Eurojackpotnál:
((50*49*48*47*46) / (1*2*3*4*5)) * ((8*7)/1*2)) = 59 325 280Itt ugye két számcsoportból húznak: egyszer 1-50-ig 5 számot és egyszer 1-8-ig 2 számot...
Na így jön ki .
Ps.: hasonló elven számolhatod a kenót is, ott ugye 80 számból húznak 20-at:
A végeredmény: 3 535 316 142 212 174 329 féle 20 számos variáció lehetséges.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ted_mosby
senior tag
Mai napra egyenlőre ez ment:
Standard Liege - nem @ 1.28
Debreceni VSC jut tovább @ 1.57Odds: 2.02 1k --> 2k
Remélem a Kondás összeszedi a csapatot, és lehozzák továbbjutásra A Pana gólnak meg illene jönnie.
[ Szerkesztve ]
-
-
sz_abika
addikt
Most lesz egy Giraldo - Kyrgios összecsapás.
Giraldo egész jó keménypályás szezont tud maga mögött, a görögausztrál pedig Wimbledon óta pihent. Szerintem ez egész szoros összecsapás lesz, kár hogy csak most vettem észre. Valamiért Giraldot érzem mára...egy ilyen 2-1es sikert 5-6-7es oddson 500forintot megért volna
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
-
yogibear
addikt
Mint a megye 2-ben: hamis sportorvosi egy NB I.-es klubnál
Az, hogy a negyed-ötöd osztályban megbukik egy csapat hamis sportorvosival, nem nagy szám, az NB I.-ben ezért büntetést kapni annál ritkább, az utóbbi években nem is nagyon volt erre példa.
Pedig a magyar futball első osztályában újonc Dunaújváros ezért kapott büntetést, nem is keveset, félmillió forintot, közölte honlapján a futballszövetség a keddi fegyelmi bizottsági ülés után.
A FEB a Dunaújvárost hamisított sportorvosi engedély felhasználásának kísérlete miatt 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.A testület a Nyíregyházát 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta, többek között a jegyárakra vonatkozó szabályok be nem tartása miatt, az ugyanolyan kategóriájú, hasonló szektorba szóló hazai és vendégjegyek ára ugyanis nem lehet különböző. Emellett a csapat szimpatizánsainak megbotránkoztató bekiabálásai és egy hazai szurkoló pályára rohanása is beleszámított a büntetési tétel megállapításába.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
csib41
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #76739 üzenetére
A pocsék névmemóriámból adódóan már azt feltételeztem, hogy ismét tévedek. (Egy matematikai alaptételbeli osztásmulasztás után ennyi még beleférhet így ~4 óra alvással az elmúlt két napban, hiába van 130körüli intelligenciahányadosom.)Hogy on is legyek, Betclic-en 1.50 az Debrecen oddsa, valamit sejthetnek?
stream ha kell valakinek[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
csak azért szólok, mert majdnem benéztem:
dunán már megy a debrecen meccs...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #76744 üzenetére
ha azt mondanám tudom, valszeg gyanúsan néznél az asszonyra....
7-es. mindenki oda rakja....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ted_mosby
senior tag
Nehogy összeomoljanak 😔 Ez a Semil Bouadla (bocs ha nem helyes ) is mi a francért csúszik oda hátulról egy sárgával..
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #76748 üzenetére
3 szelómon van a meccs:
bate h
gg
3.5g+
érik mindegyik.
kár, hogy kötésben nem ment...****
(#76749) ted_mosby
mert ezt a honi bajnokságban így szokás.
elcsámpázod a labdát, utánamész, felrúgod...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest