Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Valaki tudna adni streamot a real meccsre?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Speedhs
őstag
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Speedhs #77806 üzenetére
ez kellene elolvasniuk előbb, míg el nem kezdődik a BL szezon...
Aztán a cikkben is említett ezen linken keresgélni streamek után
Ahogy írod sopcast vagy acestream kell hozzá meg egy VLC Player, mert a sopcast sajátja elég satnya...
VLC full screenbe, aztán mehet is ki lapostv-re... és el fogják felejteni a 240-es 500kbps-es flash-eket.Most az RTVE spanyol streamjét nézem, a linkelt oldalon van a sopcastja...
Akadásmentes, hdtv-n semmivel sem rosszabb, mint a sporrtv-k bármely sd-je....De pl a hétvégi cszka-szpartak tűéles hd volt sopcaston...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
Bale ezzel az új hajjal meg hajráffal úgy néz ki mint egy kislánymajom....
-
Speedhs
őstag
Jó szar meccs.
-
Prien
addikt
Maribor-Celtic honapra... Maribor győzelem 3x odds, szép kövér és mennyire elgondolkodtató... Ugye a Celtic nem éppen a fénykorát éli, óriási mázlival jutottak tovább, a Maribor otthon elég jó szerintem.
Mit mondtok?
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
válasz Speedhs #77810 üzenetére
már egy 2mbps-est is simán ki lehet tenni lapostv-re... de általában minél magasabb a bitrate, annál jobb...
Acestreamet még nem próbáltam, hogy annál milyen lehet a sávszélesség, képminőség...Speedhs: nekem azért legyen nézhető lapos tv-n, mert a notim csak 1280-as felbontású, a moncsim meg 4:3-as és vagy 7 éves.
De eddig még egyik sopcast stream sem volt nézhetetlen... csak aki nem ismeri az oroszt, annak szoknia kell a szpíkert.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
én meg most látom, (nem néztem semmilyen stream-et), hogy jól befürödtem volna a 2/1-gyel 5+1 k-ért.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz Speedhs #77821 üzenetére
A lényeg az utolsó mondatodban van.
Az meg nem olyan könnyű.
Néztem az eredmények pont komon az állást, kiírta, hogy Chelsea gól, a stream meg késett két percet a buffer miatt.
Nem hiányzik annyira a magyar komment elvagyok az orosszal is.
A másik, hogy időben kell streamet szedni, mert pl amit most nézek spanyol RTVE-set, már rég nincs kint a listában...Esetleg kellene a gépre valami hangkésleltető és a magyart hozzá lehetne igazítani egy orosz streamhez, de annyira nem merültem bele.
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
válasz yogibear #77822 üzenetére
Azért gondoltam, mert nekem ez a hangsúlytalan orosz nagyon nem tetszik. (livefootball.ws streamek 80 %-a).
De valamit valamiért. Biztos van megoldás mondjuk egy broadsportos közvetítés alól késleltetve visszajátszani a hangot. majd kipróbálom, ha lesz szabadidőm. hajrá real.. kéne 1000-1945 ft-hoz az x/real. -
szab.tam
nagyúr
fel nem kelek reggel, így egy javasolt, kellemes 4*-es holnapra, nopara: ( )
[link]
(természetesen ez egy jó alap egy 3/4-re, egy esetleges hibára alapozva téthozóra.)****
de b+.
föl fogok kelni.
csak ki kell nyomoznom, melyik közeli benzinkúton van terminál...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Na 1:1... mondtam én hogy Casillast nem kéne már erőltetni... sok meccs fog elmenni rajta az idén...
El kellett volna küldeni a faxba és Lopezt megtartani...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #77827 üzenetére
Ez is egy vélemény.
Ott totyorgott ki-be az 5.ösön belül, ahelyett, hogy kijött volna a csatárra...
Mindegy, majd meglátod, igazam lesz.
Nem véletlenül írta több spanyol lap is, hogy míg a másik kettő (akkor még Lopez is ott volt), dolgozik az edzéseken, addig ő csak lézeng... meg is látszik...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #77827 üzenetére
bakker.
engem most az idegesít, hogy a csalogány sztríti markecing brigád képtelen a vazallus hálózatát is belevenni a keresési listába.
tehát. holnap a törvény miatt az összes, (listában lévő saját), fiók zárva.
de a többit a rendszer még véletlenül sem dobja ki találatként.
kersem a kutak irányából, de úgy meg nem jön a találat.azért ez így elég viccces...
egyszerűen nem tudom, hogy a 200m-re lévő, szomszéd omv kúton van-e terminál.
elég poén...***
ilyenkor nem tudom eldönteni, ki a sz*
az omv, a csalogány u, az internet, a billentyűzetem, a gugli, a chrome, vagy a cwack&jég&sok minden....
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Én nyertem. 4 eseményt telibe. Mi van itt.
Tamás:
Ezt, mind;
Besiktas - Arsenal Hendikep 0:1 Arsenal 1,14 Nyertes
FC Köbenhavn - Leverkusen Hendikep 0:1 Leverkusen 1,16 Nyertes
Napoli - Ath. Bilbao Hendikep 0:2 Ath. Bilbao 1,30 Nyertes
Real Madrid - Atl. Madrid Hendikep 1:0 Real Madrid 1,12 Nyertes[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz szab.tam #77830 üzenetére
Nem szimpi a netes fogadás? Szerintem néha praktikus, pl.nincs kedvem/időm elmenni szelvényt feladni vagy este szeretnék gyorsba valamit megtenni...
Más: Játszik valaki Fifa 2014 játékkal, akár androidon, ps4-en vagy x-boxon? Mennyire hasonlítana vajon egy demo meccs eredménye a játékban az élőhöz?
A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #77832 üzenetére
első ránézésre nem volt egyszerű együttállás. még a "hatalmas" szorzók ellenére sem.
(ezt azért holnap újraveszem...)***
B-L-A-C-K
kaja.
édesanyámtól elkommunizáltam egy használaton kívüli grillsütőt, (alsó + felső + kis tepsi), és minden este 20 perc alatt elkészült pizzát eszem.
alap: 180 ft / 2db-os cba tészta.
2 perc alatt összerakom a feltétet, fillérekből, mindennap másmilyet, és, nagyon finomat.
a sok dobozos háttal szaladgáló mikiegér meg mind backup6ja...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #77836 üzenetére
B-L-A-C-K:
kaja update.szomszéd fogta, aszonykája kisütötte.
ponty szezámmagos panírban.
brutál finom volt a kostoló.***
saját pizza.
képek: sütő, kivéve, darabolva.
cba piizatészta alap, bords eve alul + felül megkenve
pirosparikás, borsos, sós tejföl
nyers, füstölt tarja vékony szeletekben,
szeletelt gomba
szeletelt, füstölt eidami.
(ízlés szerint tejfölbe oregano, sütés után a tetejére ketchup.)kb 3 perc meló, majd 20 perc sütés. (kevés a watt.)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz yogibear #77829 üzenetére
A labda lefelé csapódott a tömeg mögött, úgy hogy Raul Garcia-t tök üresen hagyták és elé pattant, ezt más kapus se nagyon tudta volna védeni (szerintem). Nem vagyok egy Casillas fan, voltak meccsen amin hatalmasan nagyokat hibázott, de most már szerencsétlen bármit csinál egyből fikázzák...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz janos1988 #77843 üzenetére
én most konkrétan ezt raknám meg, ha tudnám, hogy az omv kutnál van-e terminál.
de felhívni őket nem lehet, a neten meg nincs kiírva...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
janos1988
addikt
válasz szab.tam #77845 üzenetére
BP-n azért csak van egy olyan kút vagy magánlottózó a közeledben (15-20 perc bringával) ahol fel tudod adni.
Na giiiiiiiiiiiiiiiiiigz indulnék, ébredj már fel! Remélem nem ütötte ki magát nagyon.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #77847 üzenetére
köszi, oda biztosan nem.
engem csak a közelben lévő omv kút érdekelt volna, de ha tudom, hogy omv-knél nincs terminál, el sem indulok.
távolabbi nem izgat.de ez a kozma domnik gyerek elbizonytalanított.
3. lett az elődöntőben.
vagy 2. vagy 4. lesz.a magyarok nem fogják 9,5+-szal megalázni a házigazdákat, máik 2 sima ügy.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest