Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Rosberg azt hiszi esküvőn van? Feldíszítette a kocsiját...
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Ha Ricciardo nyer,szétb..sz az ideg nem raktam 30-as oddsért,pedig nem szoktam kihagyni.
Minden futamban benne van,hogy rosbeg,és hami kinyírja egymást."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
giigz
veterán
200 Ft-tal meg akartam rakni Alo, Vet, Ric győzelmet csak poénból 6000 jött volna
-
szab.tam
nagyúr
válasz tigipuf #78405 üzenetére
én még tegnap 17-tel raktam.
meg a másik 2-t is. (alonso, vettel)
csak hát 2-es kami kötésben 3 másik eseménnyel.tehát így 3*3=9 überkami szelvényből a 3 ricciardo él.
úgyhogy 3 maradék idióta, nagyszorzós eseményből egynek még jönnie kéne a párzázszoros odd-sokért...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Na csak lementem raktam egy ilyen nem unatkozósat, de hogy ti is izguljatok kitakartam mire raktam mit...
+ ment egy puttó a számaimmal, de semmi...
-
tigipuf
senior tag
Gera
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
zolee5016
őstag
válasz B-L-A-C-K #78426 üzenetére
nekem az első 2 D ,V,
mellé Stutt V ,SJK D van 3/4-be
hja agymenéses kamim...........egy 15-ös szorzó összeakasztva egy 4,6-os V-vel......
ugyhogy Hajrá!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
cannibal
senior tag
Mit mentett a Mainz az utolsó utáni pillanatban.
-
yogibear
addikt
Horti Gábor a St Étienne meccsen az imént:
Hamouma óriási esőember a 16-oson belül, Franciaország Dombi Tiborja.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
skeli
tag
Stat alapján komoly egy mérkőzés lehet...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
rwin5
őstag
3 papír MB1-ben lehetetlen
-
szab.tam
nagyúr
a második az igen szép.
(#78436) barca0519951
na, még egy álmodozó b* horgász köztünk...***
a nyertes riciardó melletti 2 kötéses szelókból már 3 elment.
de egy maradt még....és a poén.van egy kis szelóm, valami 4k nyereménnyel.
de az csak azért jött, mert szintén riciardo van rajta, de a párosított kami kötéspár eseményt elírtam papírfomára.
úgyhogy az a szelvény csak azért lett nyerő, mert bandzsa voltam...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Amarth
aktív tag
Amennyiért fogadsz,annyit kapsz élőre is.
Man City v Liverpool élő fogadás ajánlat
Fogadás
Fogadás
A Man City augusztus 25-én, hétfőn a Liverpool csapatát fogadja a Premier Ligában, mi pedig egy fantasztikus élő fogadást kínálunk Önnek!Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a Man City v Liverpool mérkőzésre, és mi megajándékozzuk egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. A kockázatmentes élő fogadását a szokásos módon kell fizetnie és megtennie, és ha ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (max. 3.000 Ft*).
[ Szerkesztve ]
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Ace owner
addikt
Holnap rengeteg angol meccs lesz, esetleg azokból összelehetne hozni egy 5-ös szorzót a bónuszhoz??
Galaxy Fold 4
-
hacki87
senior tag
Nézi valaki a Monaco meccset?? mi volt az a 11-es után úristen! xD
-
Chereiose
addikt
Eltaláltam a leverkusent+ a lenset, kár, hogy külön-külön voltak, s más elvitte...
-
Prien
addikt
Nagyon jó ez a nap, srácok. Előbb tettem egy ezrest, hogy a Debrecen szerzi az első gólt... épphogy elfogadta a rendszer, 10 másodpercre rá gól is...jött 666 Ft
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest