Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
...and today's Nav-Blocking Award goes to... LSbet
Felkészül: Betfair, WH, Niké, Redkings
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
cannibal
senior tag
Szerintem én meggurítom ezt. Meg most kivételesen egy ötös, meg egy hatoslottót is.
-
adrian94
őstag
Atletico - Real meccsen az első 10 percben lesz szerintetek 5.5 bedobásnál több ? 5.5 alá 2.00 odds-ot ad
-
pohár
félisten
válasz adrian94 #78161 üzenetére
csak a bet365 zárhatja be az oldalt... de már kismilliószor le lett írva, hogy még akkor is el lehet érni kb 4 módon, ha blokkolják megint
a SB-nek megint van új linkje
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cannibal
senior tag
Gondolkodtam egy kicsit, hogy vasárnapra is kellene tenni egy kamit. Mit gondoltok érdemes ezt bevállalni, vagy inkább vegyek egy fagyit?
-
szab.tam
nagyúr
tegnap valahol érintőlegesen szóbakerült a siófok vasas h.
0:5-nél tartunk.
még jó, hogy v-re rettem....(csak hát ugye a szokásos papíros kötelező 5-ös kötés...)
csak nem fogom kibírni, be klell másznom a pro-ba.
napnál világosabb 2.54* volt...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #78170 üzenetére
neeeem.
egy egy 5/7-es szeló, semmi über kami.
3 körüli szorzókkal.
komolyan vehetőkkel.
5-ös kötésszámnál nem is lehet nagy szorzókat beletenni, mert még 100as alaptétnél is kiszad az ember világgá 400 fölé kötésenként...nagyszorzós kamikat inkább 3/6-ban szeretem.
persze olyanokkal, amiben nincs 5-ös kötelező úgye.és 2-es kötésben persze...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78172 üzenetére
napi élményeket néha megosztok, konkrét általános számokat, nyilvánosan soha.
(magunktól nem sajnálom az infót, de az only read-esektől igen. gondolom, tecccik érteni.)
****egyébként az ilyen kombis kamikkal el lehet napi 1-2k-t bohóckodni, és ritkán bejön valami kötés belőlük.
de ha 1x telibeveri, akkor kasza.
meg amikor 2-es kami kötés, 400-500 ft, eredőből kifolyólag pedig 50-150k.
most is van 4 ilyen vasárnapi szelóm.
a héten ilyen 2-esekből az egyik felét többször is eltaláltam.
asszem pl. dukla praha bukó 10*, vizilabda dönci valami 9*.
ha 1-2* párosodnak ugye...de ez a részleg egyértelműen bukó.8idáig...)
és asszem elég egyértelmű, hogy sűrűn húzogatni csak a 2-3-as kötésekkel, az 1.4-1,9 odds és 2,2-4,5 eredő tartományban lehet.
csak hát ott 3 megtett szelóból 2-nek illene jönni, különben igen gyorsan kellemetlen tud lenni.***
a tegnap példa adott volt.
7k* 33k.
ma élből 7k bukó.
2 vizilabda papír hozott volna valami 17.9-et, de az 1. bedöncizett.
pedig még dühöngtem is elindulás előtt, mert az esti 2.68 eredőről leesettt valami 2.29-re.
majdnem el sem indultam. de mivel a 2.2 eredő határ fölött volt, így megtettem...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #78173 üzenetére
milyen hatalmas, top secret infót kell sajnálni azoktól, akik csak olvasnak? gondolom sokat tanulnak utólag abból, hogy nyertél pár ezret...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Mai kami:
Honvéd - Puskás Akadémia
Teplice - Liberec
St. Pauli - Sandhausen
Guimaraes - Penafiel
Troyes - Laval
Pogon Szczecin - Wisla Krakow
mind ht/ft x/1 -> 5608 odds.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
az engem egyáltalán nem zavar, ha nem értitek.
nem hiszem, hogy holnap délelőtt ezzel kijutnék.
és a délelőtti szabadedzés után már lehet, hogy az f1 oddsok el kezdenek borulni.
ezért most megrakós.
(hacsak este nem tudok kiszaldni vele.)3 szeló.
3-as kötések.fix meccsek:
200 3 Grúzia - Magyarország 1.22 15.50 3.80
d!!!
1 db. 90-90-es hosszabbításos dönci volt még csak, még egynek be kell ütnie, és szerintem ez lesz az.199 1 Portugália - Csehország 6.55 21.00 1.05
ezt meg kell rakni v-re a papírosoknak, mert az előző kötelező 3-as kötés.és a 3. eseményre körbetenni:
191 1 Vettel nyeri a Nagydíjat 20.00
192 1 Alonso nyeri a Nagydíjat 30.00
193 1 Ricciardo nyeri a Nagydíjat 17.00eső, hó, sár, akármi lehet.
szerintem 600 ft-ot megér a móka....
honvéd meccs után lehet, ki is szaladok.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Ez rohadt jó. hu.sportingbet.com (blokkolva) -> hu.sportingbet158.com (ha blokkolva) -> hu.sportingbet735.com Éljen Magyarország!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #78183 üzenetére
Nem értek egyet a F1-es tippeddel... a spa-francorchamps-i pályát erőből lehet megnyerni, ha a rajt utáni kanyart túléli a pilóta és ez a merciknek kedvez egyelőre... kevés technikás rész, sok padlógáz...
Mondjuk az eső bezavarhat, volt már rá példa hogy a rajt utáni kanyarban vagy 10 kocsi zúzta le egymást...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #78191 üzenetére
Benne volt a dologban... Moniz nem Bundakettőbe való edző... ráadásul egy újonc otthon az év elején mindig veszélyes, míg helyre nem rakják. Vagy be nem tagozódik középre vagy az élbolyba, attól függően mi a célkitűzés...
Egy 100-ast akkor is megért részemről...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #78193 üzenetére
X lesz a vége német kettőben hajlamosak ikszelni, főleg pénteken
Legközelebb, ha nem felejtem el, beírom a napi tutit, amit nem teszek, és olyankor mindig jön:
Daugava Riga - Skonto Riga - V @1,50
Wehen - VfB Stuttgart II - H @1,65
Terek - Arsenal Tula - H @1,45
@3,59„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Bati0501
őstag
Látom épp megint téma volt,de ne öljetek meg,pls.
Pár napja még normálisan elérhető volt a bet365,most innen megint megy.
Azt hittem-mert eddig úgy lehetett tudni-,h őket nem fogják bántani,most meg mégis,pedig kb. ma akartam regelni.
De ahogy látom vhogy megint el lehet érni a betclic-et is,így az ottani kezdő bónuszt jó lenne kihasználni.
Annyi lenne a kérdésem,h attól,h most megy ez a letiltogatás,így is el fogják fogadni a befizetésemet,meg fog jelenni az oldalukon,mintha semmilyen tiltás nem lenne,illetve a kifizetés is akadálytalanul menne?
Utóbbi sok helyen le van írva,tudom....csak azért fosok tőle,mert ott azért csak látszik(meg befizetésnél),h magyar vagyok...
Ez meg tényleg ennyire egyszerű,ahogy leírja?Letöltöm az egyiket,telepítem,oda írom be,h pl. bet365-mert addigra megint nem jó a mostani link-és olyan,mintha semmilyen tiltás nem lenne? -
Deck
titán
Atletico vagy a Real nyeri a trófeát szerintetek? Real az egyik kedvencem így elfogult vagyok sajna.
PS5
-
pohár
félisten
-
yogibear
addikt
Ott a Honvéd x/1 is. eddig...
-
Speedhs
őstag