Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzZrt.
újonc
válasz bwin.party #75379 üzenetére
Kedves bwin.party!
Amennyiben nem sikerült a kívánt fogadás vagy rendellenességet tapasztalsz, kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefonos ügyfélszolgálat
(minden nap 7-23 óráig):
06 (1) 201-0580 vagy 06 (1) 201-0617E-mail:
ugyfelszolgalat@szerencsejatek.huEmellettenen a felületen is találhatsz hasznos információkat.
https://www.tippmixpro.hu/HU/1/Help#action=faqÜdv, a Szerencsejáték Zrt. csapata
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Prien
addikt
válasz janos1988 #75453 üzenetére
Nem rossz, azonban, egy észrevételt tennék:
a Debrecen-Cliftonville mindkét csapat gólt szerez opciót 3 szelvényre is betenni? Így 3 szelódon csökkenti az esélyt egyből, ha a Cliftonville nem rúg gólt... Nem volt más szimpatikus esemény?Én épp most agyalok,hogy milyen szelvényt rakjak össze...
A kevés is több a semminél.
-
-
SzZrt.
újonc
válasz csib41 #75401 üzenetére
Kedves csib41!
Alapvetően helytálló amit yogibear írt a kérdésedre. Azzal tudnánk kiegészíteni, hogy az azonosító amire befizetnél a terminálon keresztül, az megtalálható belépés után a szerencsejatek.hu oldalon a „Feltöltés/Áttöltés” menüpontban, az „Ügyfélkártya” almenüben. Ugyanazzal a felhasználó névvel/jelszóval tudsz belépni mindkét oldalra. Így a terminálon keresztül bármikor befizethetsz és online bekerül a szerencsejatek.hu-s egyenlegedbe, ahonnan átvezetheted a tippmixpro.hu-ra. Ez egy viszonylag gyors alternatíva, arra az esetre például ha nem tudsz bankkártyával feltölteni, az átutalás pedig sok időt venne igénybe.
Üdv, a Szerencsejáték Zrt. csapata
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #75458 üzenetére
és még én vagyok a beteg...
mia napi új játékom.
neve: dupla 3/6 döncikeleírás:
kiveszünk különböző csoportokból 12 db +3* döntetlent.
ezeket elosztjuk 2 szelvényre, összefésülve őket.
tehát ha van 5 bl meccs, akkor azt nem egy szelóra rakjuk, hanem szétdobáljuk.
matekilag ugyanannyi, de a gyakorlatban több lesz az esélyünk.a játék ára, fajtája, nyeremények, esélyek:
3/6-os szelókkal játszunk, 100 ft. kombinációs alaptéten.
ez 4k, 40 db 3-as kötés.
ha a 12-ből 3 döntetlen van, akkor csak abban bízhatunk, hogy egy szelóra kerülnek, és nem 1-2.
ekkor minum jön 3k, de lehet egy kicsit több is.
4 döntetlennél kb ugyanennyi az esélyünk, mert a 3-1-es eloszlás lesz a gyakorlatban a legtöbbször.
(2-2 az szívás...)
az igazi móka az 5-nél kezdődik. ott már egy 4-1 könnyen benéz, ami minimum 12k-t hoz.
a 6 már igen nyereséges is lehet, a 7 és több sajnos már annyira úgysem fog jönni.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #75464 üzenetére
Én a duplás 8-al próbálkozok mostanában, nem sok sikerrel. Pedig valahol azt olvastam régebben, hogy a 8-asal a legjobb az esélyed nyerni.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
bwin.party
aktív tag
válasz SzZrt. #75452 üzenetére
Kedves Szerencsejáték Ügyfélszolgálat!
Azért ez egy kicsit meglepett, hogy a RiOS oldalain Mobilaréna regisztrációt végzett a Szerencsejáték Zrt. Ami talán a legjobb az egészben, hogy a fórumon nem rendelkeznek semmilyen moderálási lehetőséggel. Így az Önök számára negatív kritikákat nem tudják törölni, maguk kedve szerint válogatni (lásd. Official Facebook Page). Ez a fórumozó társaim számára pedig előny, hiszen ki tudják szűrni a problémás marketeket. Ami jó, hogy olvassák a fórumot és tudják hol kell javítaniuk a szolgáltatásaikon.
Ugye, ami fontos: belőlünk élnek, így jogosan szeretnénk egy korrekt LEGÁLIS rendszerben fogadásokat kötni. Ha erre nem lesz feltétel, akkor marad a VPN és mehet tovább, mint most. Persze, ha addigra letiltják a kedvenceinket.
Személyes véleményem szerint a screenshot mentésen tisztán kivehető, hogy a TippmixPro aktuális bukmékere szándékosan tiltotta meg a fogadás azonnali megkötését. Sajnálom, hogy ilyen módszerekhez folyamodnak azért, hogy ne lehessen fogadásokat megkötni. Élő fogadás esetén tisztán kivehető, hogy amíg a bwin is közvetít élő eseményt addig a Pro-n 0.05-től egészen 0.40 százalék között kisebb fogadási szorzót kínálnak fel. Ameddig nem tudnak versenyképesen üzemeltetni egy rendszert, addig tanulni kellene a többiektől. Ellenkező esetben a több száz millió forintot, amit az olasz rendszerfejlesztőnek fizettek kérjék vissza és legyen újra Tippmax.
Tippmix mai kínálata ismét botrányosan szar. Hogy engedhetik meg ezt maguknak? Nem értik azt, hogy a papír alapú kínálatot bővíteni kellene?
Szelvény szerintem nem 255-ig van sorszámozva és sokan örülnének neki, ha kicsit fejlődne ez a rendszer is a kor lehetőségeihez képest. (Lásd. pl.: Niké, iFortuna). A képen látszik feketén fehéren, hogy itt volna hely és igény is biztosan. Csak ember nincs, aki fejlesztené, mert ugye azt meg minek... Esemény pedig rengeteg van csak nem szabadna lustának lenni és lehetséges fogadássá kiírni őket...
TippmixPro-ról röviden miben kellene javulnia:
- Bónusz rendszer kialakítása: befizetési, hűség, mobil.
- bwinhez hasonlóan pontgyűjtő rendszer létrehozása, azaz minden elköltött x.-Ft után pont járna ami elkölthető lenne tárgyi nyereményekre, pénzbeli feltöltésre, utazás focimeccsre, stb.
- Élő fogadások kínálatának bővítése,
- Élő fogadások kínálatának streamek,
- Élő fogadások megkötése esetén a bukméker ne tiltson le egyetlen fogadást sem, mert neki épp nem tetszik a feltett tét vagy várható nyeremény,
- Fogadószelvényen az offline kötött fogadások részletezéseinél az összes odds-ot is fel kellene tüntetni,
- Odds-ok versenyképessé alakítása (lásd. bet365, bwin, Ladbrokes). Ha rákényszerülnek a Magyarok erre a rendszerre legalább a megalázás maradjon ki a sorból az oddsok miatt.Szerk.:
13 (majdnem )+1 - Felettem kommentáló rendőrbácsi is jelzi, ne fagyjon meg az oldal!Bízom benne, hogy nem írtam kritizálható módon az Ön(ök) által nyújtott szolgáltatásról. Bízom egyúttal abban is, hogy a tippmix rendszerét fejlesztik, korrekten kibővítik a fogadási kínálatot vagy újraalkotják a Tippmix fogalmát és itt is napi több ezer lehetőségre lehet majd offline fogadni.
Baráti üdvözlettel: bwin.party
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bwin.party #75467 üzenetére
TippmixPro-ról röviden miben kellene javulnia:
Sokat kérsz tőlük .
Fagymentes oldal már azis jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bwin.party
aktív tag
válasz #38464487 #75468 üzenetére
Szerkesztés használatával felvettem a fejlesztési javaslatok közé, szerintem így már azért tényleg képet kapnak miben jobbak a külföldi marketek. Ha nem tudják ezeket a fejlesztéseket a maguk érdekében időben elvégezni, akkor nyissanak szépségszalont kezdő kozmetikusokkal...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Rapport elképesztő: 5 lépésben mattot ad
A dániai nyílt verseny, a Politiken Cup első fordulójában elképesztő partit játszott az augusztus elsején kezdődő sakkolimpiára készülő magyar nagymester, Rapport Richárd.
A világos bábukat vezette, és az ötödik lépésben bemattolta Tim Rogerst. Róla keveset tudni, de ilyen versenyen nem túl jegyzett sakkozók is elindulhatnak, de ők sem csak úgy az utcáról esnek be.
A 30 éves angol Élő pontszáma 2011, ami nem sok, kivált, mert Rapporté 2701, ezzel a világranglistán az első ötvenben van már.Azért 2k feletti Élővel ilyen bakit.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #75470 üzenetére
a szerencsétlen gyerek inenntől csinálhat bármit, életed végéig mindenki ezzel fogja égetni.
pl. guzmics és devecseri.
bármekkora focistákká válhatnának, mindenki arra fog emlékezni, hogy az egyik "szöktette marikát, a másik meg devecsering.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Nekem van egy olyan érzésem,hogy a Debrecen ma gólokkal fog nyerni a Nagyerdőben.
Vélemények pro-kontra?A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
na, kezdődik a magyar - orosz női vizi.
végignéztem az egybenyakú doni kohászlányokon.
sok jót nem ígér...[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz bwin.party #75467 üzenetére
"- bwinhez hasonlóan pontgyűjtő rendszer létrehozása, azaz minden elköltött x.-Ft után pont járna ami elkölthető lenne tárgyi nyereményekre, pénzbeli feltöltésre, utazás focimeccsre, stb."
VB előtt is volt mellékes játék. Tárgyi ajándékokat meg utazást lehetett nyerni ha megforgattál bizonyos mennyiségű pénzt. VB alatt is volt. Felül kattints a PROMÓK című részre.
"- Élő fogadások kínálatának streamek,"
nagy irodák támogatnak csapatokat vagy egész bajnokságot is így könnyebb streamet kérniük, forgalmuk is sokszorosa a magyarénak, szóval ezt nem tartom valószínűnek. Arról nem is beszélve hogy 10mp kereséssel találok streamet a neten. Meg amúgy is azokhoz van élő fogadás amit közvetít valamelyik magyar TV csatorna.
"- Odds-ok versenyképessé alakítása (lásd. bet365, bwin, Ladbrokes). Ha rákényszerülnek a Magyarok erre a rendszerre legalább a megalázás maradjon ki a sorból az oddsok miatt."
azokból vonjál minimum egy 16%-os adót és mindjárt nem olyan rossz a tippmixpro oddsa
---
Nekem még soha nem fagyott le az oldal, bár jó lenne tudni mit jelent ez nálad. Nálam olyan hiba jön elő hogy rákattintok egy odds-ra és nem veszi be, vagy ha hozzáadok egy másikat akkor néha törli az előzőt így újra kell kezdeni a kötés összeállítását.---
DebrecenhezFél napot esett az eső (most már nem), van vagy 20 fok. Az erdőben még annyi se. Ezt vegyétek figyelembe.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
stefyY
őstag
Nézi valaki? Oktatnak a magyar csajok, 6-1..
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
szab.tam
nagyúr
válasz stefyY #75477 üzenetére
én d-re tettem.
mivel a magyar csajok csapatsportbeli összeomlásait jól ismerem, (lsd kézilabda válogatott), nagyon vezető helyzetből, még sajnos simán lehet ez d, vagy akármi...***
leúszták az oroszokat fordulásból.
a saját fegyverükkel.
ááá[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Azért ez szép baleset: [link]
-
paatrick
őstag
válasz bwin.party #75476 üzenetére
Nem akarom védeni őket ezek csak tények. Én már voltam eddig bwin, bet365, betfair-en. Most várjuk ki ki vesz licenszet Mo.-ra aztán meglátjuk hogy melyik versenyképesebb. De érhetőnek érzem az állam álláspontját, hogy a Mo.-n megkeresett pénzt itt akarják tartani.
Az adóval kapcsolatos felvetésed azért kicsit sántít. Bárhova teszed be a pénzed megforgatni, hiába hogy már egyszer adóztál utána, ha nyereséged keletkezik belőle akkor újra adózni fogsz (tőzsdén - árfolyamnyereségből származó jövedelemadó, vállalkozásnál - osztalékadó, vállalkozói adó stb.).
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #75483 üzenetére
jó kis 35 fok kellett volna a debrecen meccsre. a szigetországi ködnyelő legények úgy ténferegnének, mint a fradi máltán...
-
yogibear
addikt
válasz bwin.party #75476 üzenetére
Ha adó, akkor mondok valamit: ha fizetést kapsz, adóztál. Ha befizetsz, és nyersz akkor minek adózol még egy alkalommal?
Ha adó és szerencsejáték, akkor mondok valamit: veszel egy lottót, kenót, totót, bármit és nyersz, a nyereményből az Szj zrt előre levonja a nyereményadót... mert így egyszerűbb azt beszedni, mintha más országok rendszere szerint te vallanád be év végén és vonnák belőle az szja-t meg a többit... és még jobban is jársz meg "csak" 20%-ot vonnak, míg ha mondjuk neked kellene bevallani, akkor abból fizetned kellene 16% szja-t és 27% eho-t is...
Pókernél is be kell vallanod a nyereményt és vonják az szja-t meg eho-t, annyi különbséggel, hogy költségként levonható pl. a részvételi díj... amiről igazolást kaptál a szervezőtől...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Deck
titán
Ezek a szar olaszok elvitték a szelvényem.. Tudtam, külön kellett volna megrakni a magyarokat.. :/
PS5
-
Deck
titán
-
szab.tam
nagyúr
kérdés, hogy a fű gyökere mennyire erősödött meg, és mennyire kapaszkodik.
vagy repkedni fog világgá.
nem tudom, hogy úgy behálózták-e, mint a radi pályán.ha nincs 2 felhőszakadás, mint volt a puskáls -debrecen előtt, akkor a talajon átszivárog, csövek elviszik.
ott az volt a probléma, hogy nem volt idő, hogy leszivárogjon.túl lazára sem lehet venni, tömöríteni kell, mert akkor meg az a baj.
ezek az alácsövezések a tartós, lassú esőre, és majd a hóoldadáskor lesz jó.
a női vizi és a német - szerb u19 döntetlen látom, mindenkit meglepett.
(rajtam kívül...)[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Észak-íreknek még tanyakettőben is telik műfűre, azt nem zavarja az eső, meg alagcső, meg nem folyik le és hasonszőr dolgok. 1-2 fok lejtés jobbra vagy balra és lefolyik róla minden.
Igaz viszont, hogy nem lehet birkákkal lelegeltetni, mert megfekszi a gyomrukat a műanyag.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Prien
addikt
válasz szab.tam #75497 üzenetére
Két meccs volt, ami elbizonytalanított ma,
a Sarpsborg- Aalesund és a NémetU19-SzerbiaU19... úgy tűnik, jól döntöttem,hogy kihagytam őket... ( A Sarpsborg-ra döncit, a Németre meg hendis győzelmet tettem volna!)75498 yogibear: értem én, de már Belfastban is győzhetett volna a Debrecen. Na, majd meglátjuk, én totál érzek egy sima 3 vagy 4-0-t...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
kukinyo
addikt
Miért gondoljátok hogy a Debrecen győzni fog, főleg hendivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest