Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem tényleg nincs szöglet/sárga a Brazil meccsre, Németre viszont van, és sárgát 3.5re visszavették. Így akkor a 8 meccses stratégia 7 meccses lesz, akkor +5 ezer megmarad, azaz szisztéma már így ha az utolsó se jön akkor 7x5 ezer (35e) befektetésből jött 57, azaz +22 ezer. (és még 1 csíphet, az még +48440 Ft-ot hozna. ). Viszont ha Brazil meccsre jönne így picit ideges lennék...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #74151 üzenetére
nem b-gatás képp, de nem megosztani akartam, hanem segítséget kérni.
(ha elolvastad volna egyáltalán, amit írtam...)
kérdezni egy kötés tiltást.
mielőtt nekiállok számolgatni.a probléma az, hogy ez 2 db. 26*-os odds.
volt már ilyen a héten.
nem volt kiírva az ajánlat aljára, hogy tiltott kötés lenne.
de egy itteni kolléga, amikor bebattyogott, a rendszer visszadobta.és feltételezve azt, ha online elfogadja, akkor a papíros is, és nekiállhatok a variációknak.
és nem tudtam, hogy ez reg nélkül is megy.***
és itt nem tudok továbblépni reg nélkül.
nem b*gatás képp...ez kb. olyan, mint amikor valaki kérdez valamit, és jön 2 válasz: keresd a gugliban, vagy húzd újra a wint..
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
skeli
tag
válasz szab.tam #74149 üzenetére
Kalkulátor engedi, elvileg nincs kötéstiltás, itt a Zrt. válasza a múltkori esetről:
Vannak olyan események melyeket kötésben egy ideig enged megfogadni a rendszerünk, de amennyiben elér egy maximális fogadási határt, automatikusan korlátozza a fogadásokat.Tehát ha reggel 6kor ott topogsz a lottózónál még (nagy valószínűséggel) feladhatod a szelót... ~ 676x odds...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
szab.tam
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #74157 üzenetére
Tényleg nem baszogatás miatt, de ha elvárod segítsünk legalább annyit tegyél meg hogy kimásolod a meccseket is (egérrel fél centit kell arrébb mozgatnod a jelöléshez), most minden egyes meccsnek nézzünk utána állandóan? Itt van amúgy ez a kalkulátor (holnap lesz rajta az új lista) a kötés tiltásokat is kiírja, meg is lehet osztani amit akarsz rakni, egyszerűbb mint állandóan irkálnod.
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Erre sztem rászánok egy öccázast....már miért ne jöhetne....vagy mehetne...
213 1 *(0-1) Németország - Argentína H 4.05 Töröl
233 1 Melyik csapat kap több sárga lapot (hossz.): Németország (H), ugyanannyi (D), Argentína (V) D 4.35 Töröl
235 1 Melyik csapat végez el több szögletet (hossz.): Németország (H), ugyanannyi (D), Argentína (V) D 7.25 Töröl
Alap tét: Fogadás típus:
213 233 235
H D D
Eredő odds: 127.726875
Várható nyeremény: 63 865 FtA vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
nagyúr
Nem lepődnék meg ha a mostani góltenger után lenne egy laza 1-0.
Normál esetben azt mondanám hogy ezen teljesítmény után simán több góllal nyernek, de túl ajándékszaga van ennek az oddsnak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
Bet365-öt említetted, ott én nem látom de lehet van, ezért kérdeztem. Amúgy meg annyira nem érdekel hogy ez után kutassak. Bet365-ön max megfogadtam volna valakivel ha van.
pohár, skeli: Azért annyira nem jó, most nézem neten 4,75...
Shkiz0: Bármi lehet azon a meccsen, ha Argentína nyerne azon se lepődnék meg, de ilyen oddson a hendit biztos nem hagytam volna ki.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
nézegetem az általatok ajánlott kalkulátornál lévő heti nyertes szelók linkjét.
(biztos béna vagyok, de egyelőre nem látom az eseményeket, remélhetőleg holnapra majd megtalálom...)tehát a nyertes szelók.
viszont ha kötéstiltásokat valóban érzékeli, akkor ez meg hogyan lehetséges?
a linken lévő 2 brazil esemény tuti kötéstiltott volt...****
ja, közben megtaláltam, csak még a múlt fordulót.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #74169 üzenetére
(biztos béna vagyok, de egyelőre nem látom az eseményeket, remélhetőleg holnapra majd megtalálom...)
Igen, az vagy mert nem figyelsz oda mit ír az ember, írtam neked hogy holnap lesz rajta, azaz ma reggel, és már rajta is van!
Azt nem tudom hogy lehetett megrakni, valószínű véletlenül rakta bele, de amúgy egész normálisan mutatja a tiltásokat, pl egy hasonlót akartam megrakni, és nem engedte...
-
szentes711
tag
Na a Liteksz Lovecs-Veris meccset ma este 19:45-kor pótolják!
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
sz_abika
addikt
Most olvasom h SzZrt nemzetközi szinterre lép. Hát akkor ezért (is) volt a nagy tisztogatás
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Verdasco-t pakolja valaki?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
Így jár aki melléhúzza a röplabdát
A franciákat tettem még be a netkalkulátorba, 0-3 lett, itt meg 3-0 lesz.
PSN: xszabikax
-
Jarod1
addikt
No a Diósgyőr tegnap remek volt 2 es oddsal hozta a nagy zsét
-
pohár
félisten
SB-en 10 pörgetés a Scarface-en, csak ma
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
nem tudom már mennyit adott, olyan 60 cent körül, most erőteljesen forgatok
és már meg is forgattam (lehet már hamarabb is megvolt), 1800 lett a vége
az volt a szerencsém, hogy a megforgatásnál beakadt egy 15-ös free spin, azon belül is becsúszott egy free spin, így kb 25-öt pörgettem, amiben meg beakadt egy big win, meg egy csomó bonus game is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
35x kell megforgatni. Szóval bármit ad érdemes visszatolni 1-2 pörire ha pénzt is akarsz látni belőle. Na meg persze ha mákod van és beadja azalatt a két pöri alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #74192 üzenetére
nekem sikerült, lehet neked is fog
pörgesd 0.20€-nként, van rá esély, hogy beakadjon valami azértGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Amarth
aktív tag
Mi az az SB?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
törölt tag
Faterom adataival próbálok a tippmixfosra regisztrálni. Elfogad minden adatott csak ép a bankszámla számot nem. Bankszámlaszám tuti nincs a rendszerükbe. Fél órája már szenvedek ezzel a szarral.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bet365-öt is szerintetek lefogják kapcsolni itthon ?
-
dnl91
tag
Jó kis tenisz... 7 odds.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest