Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Malmö engem is megszívatott, hanyagolni kéne a néptippeket. Túl szép, túl egyszerű lett volna 1.66x -ért...
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
Most épp 3., Kanaan vezet, Castroneves a 4.
Nehéz dolga lesz, bár sokáig 1 mp-en belül ment a 2. helyen...Esetleg ugyanitt talán megy valamelyik BEIN-en is...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
bundás magyarok [link]
-
Speedhs
őstag
Na Németek vajon hozzák-e.. érdekes lesz. Valaki tervezi rakni őket?
(#73112) MmDorian Továbbjutásra, vagy rendes játékidőre?
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Leginkább én is arra tennék, de a tegnapi meccs után kicsit argentin felé hajlok, nem tudom még megálmodom melyik legyen.
Viszont 1.fi döntetlent megrakom mind2 meccsre hátha jön. Sőt még a rendes játékidő x is esélyes.
10k-t biztos elszórok a két meccsre aztán meg látjuk szerencsém lesz-e.
-
Chereiose
addikt
Az már komoly, ha annyival rakod tartok veled 5K-val szerintem
königarjen: Akkor annyiért
Viszont még azt akartam, hogy ha keddig néptipp lesz ez a Német győzelem, akkor hagyom a francba és max X-re rakok. Ilyenkor szokták leszop@tni a fél világot, ha néptipp egy VB meccs
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
német gól (1,39) & holland 1X (1,48) együttesen 2,05-ért nagyon jónak tűnik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Újság látom kint, 4.5 sárgára visszarakták ahogy gondoltam, így a stratégiámra várható:
Brazil - Német
5e -> 50 212 Ft
Holland - Argentin
5e -> 65 331 Ft
-
RockHaRD
addikt
még mindig ott van az a tényező, hogy resetelik a sárgákat, tehát nyugodtan szedegethetik őket + Neymaros cucc miatt jobban is adogatják majd + 120 perc van rá.
Én megrakom, csak a 4x1ezer ft-tal a hátralévő meccseket
3.helyért, meg a döntőért mikor lehet majd fogadni?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #73128 üzenetére
nekem is csak ennyi hiányozna a boldogsághoz, de én nem merek ilyenre felkúrni 5 rongyot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #73139 üzenetére
a braziloknál számolni kell azért azzal, hogy nem lesz neymar, mert silva sem lesz, nem?
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #73141 üzenetére
a németek valószínűleg gólra fognak menni, legalábbis remélem... braziloknál meg nincs aki gólt rúgjon
-
yogibear
addikt
válasz Chereiose #73144 üzenetére
És ha 136 helyett 153 D és V 2-2 k-val, akkor 48k és 51k
illetve
79 helyett 94 D és V 2-2 k-val akkor 37k és 40k jön ki
azaz ha egyik jön csak X-re végeredményben, akkor 8k tétre minimum 37k, maximum 51k jöhetne, attól függően, hogy melyik meccs lesz végeredmény X a rendes játékidőben és hosszabbításban vagy 11-esekkel dől-e el....
Ha egyik sem jön és mindkét meccs rendes játékidőben eldől, akkor persze 4k helyett 8k bukó...
Ha a sárga vagy a szöglet nem jön, akkor is...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
3253 hsz. csak tőlem, csak ebben a topikban...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Braun HC5030 hajvágó
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs