Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Murray mekkorát kűzd! Le a kalappal! Ráférne már Djokora egy vereség!
-
4850 oc
aktív tag
Nyomorult Molde...
-
őstag
Jajj a törökök.. Csak nem 2/1 lesz?
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116852 üzenetére
elmész...
én ma itt raktam a számaidat:
Érvényesség: 2015. 06. 05. Első: 232
2015. 06. 05. Utolsó:233meg reggel raktam 2 húzást, ott az egyiken 5+1 lett:
2015.06.05.- 96. 1, 2, 4, 5, 7, 9, 11, 12 - 2 2 4 7 9 12 14 17 19 - 2***
***mackónadrágra mérges vagyok. ha jó formában van, akkor a 2-ből egyet símán beenged.
amikor megláttam, hogy dibusz lejön, egyből nyomtam egy litván gólt.
de nem jött...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
Nem rossz az új netem...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Remélem Hollandia elveri az USA-t, és akkor holnap lehet izgulni a Barca hendiért.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116860 üzenetére
tanyán laksz?
vagy betárcsázósod volt idáig?nekem minden előlködés nélkül 30-am van vagy 6-8 éve...
mennyiről váltottál, hogy ekkora az öröm?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #116864 üzenetére
Amúgy csak a szememnek tetszik, ki se használom, 100-am volt előtte amit már fél éve ingyen 200-asra kellett volna emelniük csak b@sztak rá. Viszont volt/van diginél most egy "kiskapu", mégpedig az hogy csökkentek június egytől az árak, és aki két éves hűségbe van, az módosítással az új árakat kapja meg. Így felemeltettem 500-asra a netet, és 140 Ft-tal csökken a havi számlám... Vicc de full tv csomag, 500-as net, és telefonért (amit nem használok de benne van) 5460 Ft-ot fizetek.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
egy kamin raktam a sógornőket, de a mi lányank rendesen megrakják őket.
**
1. fi-t lehoztáka fiúk.
most megfuthatnák a kötelező kűrt...v1.0
Skócia - Katar Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Skócia 1:0/Döntetlen 1:1 28,00 Nyitottv1.1
Skócia - Katar Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Skócia 1:0/Katar 2:1 110,00 Nyitottez utóbbi szimpatikusabb, csak kérdés, hogy a katari vezetők mennyit blatterletek az ügynek. azaz a skótoknak. mert ha nem voltak skótok, akkor ma lesz egy kis apróm a holnapi juve h -> v-re ...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #116866 üzenetére
Mi meg a jó kis XII. kerületben a szégyen gyalázat hányás telekomnak fizetünk havi 6 rugót (igen, ez a legnagyobb csomagjuk). Kemény 1 megával töltök lefele, de régen csak fél volt...
Ja és az csak a net, meg ugye van hozzá telefon, de az annyira nincs használatban, hogy ki is van húzva TV meg digi.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Pescara - Bologna (élő)
1X2 + Gólszám 2.5
2015.06.05. 20:30 Vendég és több 45,00miután megraktam, akkor látom, hogy nem fi van.
az időt összekevertem hirtelena katar meccsel...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
legalább 1 katari és vagy 1 usa gól rendelve.
-
Chereiose
addikt
válasz B-L-A-C-K #116872 üzenetére
Nekem már olyanokat is csinál, hogy így indokolatlanul olyan szar 20-30 percig de néha még több ideig, hogy kb netezni nem lehet, nem tölt be semmit...Szar routerjük is olyan, hogy még amit tud azt is lehúzza, igaz vettem sajátot de azzal is max 8 megabitet tud. Hihetetlen, hogy 2015-ben itt tartanak.
Szab.tam: Usa nem spórolt
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #116874 üzenetére
1 gól. nem 2...
Hollandia - USA (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 3:3 32,00 Vesztesha a katartiak lőnének 1 vagy 2 gólt, akkor rendben lenne.
iszonyat bénák, de néha olyan kontrákat vezetnek, hogy ihaj...
ha az 1:2, 110*es zsé lenne...***
de ezek az usákok.
egy barátságosra a 3:3 miért nem volt jó?
mit kellett itt szerepleni....[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hollandia vitte a szelóm.
Már csak egy maradt mára, 4 meccsel, meglátjuk mi újság lesz. -
szab.tam
nagyúr
most turkáltam át a napomat.
sebtapasz:
Dundalk - Bohemians 1X2 Bohemians 10,00 Nyertes
(azért ez kemény...)a usa 3:3-at 3:1-nél tettem
32*-es szorzóért, 89. perben meglövik a 3:3-at, és erre 1 perc múlva rúgnak még 1-et.
ez lett volna a napi nyereségem.
ment volna szépen a juve - barca h fordít v-re...
általában már nem bosszankodom, ezért is kamizok pár napja párszázas téteken.
szórakoztató, pici nyerés is van vele.
de ez most felqúrta az agyamat...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #116880 üzenetére
és ott van még a djoko meccs is
élőben murray 16*-ért.
kérdés, hogy kinek használ a szünet...****
a bl döntővel kapcsolatban azon agyalok, hogy milyen nagy szorzós, idióta forgatókönyvek lehetnek.
amiről emlékezetes marad a meccs.
pl. 3:3.
vagy oda-vissza fodítás, egenlítés, majd büntiig...
tehát nem egy 2:0, 2:1.
vagy hasonló, rendes odds nélküli fos.***
kis segítség kéne, mert ezt nem értem.
pro:PONTOS EREDMÉNY - 1. FÉLIDŐ/VÉGEREDMÉNY
4+ gól (összesen)/4+ gól (összesen)
21,00
ez azt jelenti, hogy az 1. és a 2. fi-ben is van legalább 4-4 gól?
ha igen, akkor azért ez elég karcsú...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116882 üzenetére
csak pár nap óta.
amikor pohár beszólt egy 2k-s, agyatlan tétemre, talán kb. 1 hete, hogy akár el is égethettem volna, nagyon nem tetszett, de igaza volt.
nem tudok mindent kiírni, mert sokszor telóról nyomom, ha éppen a metrón megyek.
de most nagyon, ilyen alapközeli téteken játszom.a 7 hetes nyereség végét a buktás 2 hét után ugye a pro-ra hordtam be, és még egy keveset.
abból elkezdtem a kombi kamizást, relatív nagyobb téten is.
meg ugye az agytlant is.
nem jött, elment.próbáltam a pro-n a 2-3-as kötéses, duplázósat.
amiből a 7 hét 300k profitja jött.
az sem ment.***
lényeg.
utoljára feltotam egy 10-est.
hó elsején.
lotyózó terminálon, kinyomtatott vonalkódra.külső és belső egyenlegem össz. 5k.
játékban lévő szelóim értéke felbecsülhetetlen.***
lényeg v2.0:
most nem 10-100k-ról beszélünk.
próbálkozom, mi működik, mi nem.EGYEDI SORSZÁM
623/705de dolgozom rajta....
****abban a pár hétben relatív hardcore toltam.
volt forgatás a papíron.
de ezt most idegeskedés nélkül élvezem.
párszázas tétek, van hogy 1, (azaz legtöbbször annyi), és ugyanúgy izgi.
tök jó.
viszont sok siker is van, nem úgy, mint a 8-as kötéseknél, ugye....[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #116883 üzenetére
Értem, akkor most így élvezed a játék ízét magyarul...
Csak azért kérdeztem mert folyamatosan látom ezeket a vak kiírásokat, és régebben azért nagyobba toltad az említett pár meccses szisztémával, de szerintem te is tudod hosszútávon csak azzal lehet nyerni.
Szerk mindenkinek: Mixen már csak 1.5 a Barca, még jó hogy hét elején 1,6-ért raktam, vagyis akkor jó ha be is jön...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116882 üzenetére
most jutott el, mire lehettél igazából kíváncsi.
kistétes kamizásnál teljesen másképp működik a tétrakás.100 ft-on megtesz a fogadó akár egy 900*-os odds-ot. (többet is.)
1000 ft-on egy 100*-osat sem igazán.én ezt próbáltam magamon ki.
a gyakorlatban.raktam 2k-t majdnem 1 mft várhatóra is.
és vizsgáltam magamat, hogy tényleg várom-e. (???)a papíros ajánlat erre totál alkalmatlan.
mind a fogadási szabályok, mind a valós lélektan miatt.****
értem én, hogy ez fura, de csak így lehet 1* elkapni.barca hendi + real hendi, vagy a német válogatott nyer a rendes játékidőben.
rakjuk rá a napi bevételt.
ez b+ nem mindig nyerő...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #116884 üzenetére
Értem, akkor most így élvezed a játék ízét magyarul...
totál.
(ábszolúúúút)****
viccet féretéve.
az jónak számít, ha nem kell egyenleget tölteni.
és próbálkozok, variálok.
a baromi sok szabadidőmben.
free-style-time. ezt fejtsétek meggg.
ez de sz volt...[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Barca-Juve over 10,5 szöglet? 1,7 még. Pár fillért megérhet.
Vagy inkább egy lesz-e 11-es? 3-ért? -
yogibear
addikt
Holnap hajnali Fidzsi meccs oddsa araszol felfelé...
Beten 11, Prón most 12,25...Jelenlegi állás szerint, ha Nigéria 1 pontot szerez ellenünk, lesz 4 neki és azzal ott lesz a legjobb 4 darab 3. helyezett között, akik tovább mennek... 3 ponttal meg plána, de reméljük ellenünk 1 is elég lesz nekik, nekünk meg a csoport 2. helyéhez...
Az üzbégeknek max 3 pontjuk lehet Fidzsit verve, de azzal is mehetnek haza...
Viszont Fidzsinek 1 pont plusszal is 4 lenne, de a gólkülönbsége olyan harmatos, hogy azzal együtt is mehetne haza...
Viszont 3 ponttal, simán első lehet a legjobb 3. helyezettek közt...
Szóval üzbégeknek semmi esély a továbbiakra, szóval egy kis zsebpénz még jól jöhetne a hazaútra... 11-es odds azért már elég szép, annyiért megérné...
Aztán ki tudja, előadják a nagy feltámadást még a végén, a semmiért és mindketten mehetnek haza...3. helyezettek jelenlegi állása
Nem mellesleg döntetlen a Magyar - Nigéria meccsen azt jelentené, hogy másodikak vagyunk gólkülönbséggel, míg Nigéria 4 pontjával és pozitív gólkülönbségével első lehetne a harmadikak között, mert az előtte állóknak negatív vagy nulla a gk-ük...
plusz egy Fidzsi győzelemmel, előállna az a sorrend, hogy Fidzsi, Nigéria, Új-Zéland, Mali, és kiesik Szenegál és Argentína...Fidzsi H és magyar D az 40 körüli odds... és mindeninek jó lenne.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #116888 üzenetére
Kimaradt, hogy elvben még Honduras beleköphet a levesbe, ha veri a németeket, amire azért kicsi az esély, ahhoz a németeknek kellene leadnia a meccset, és Honduras ugye elnercelte a Fidzsi ellenit is inkább 34 oddsért, minthogy nyerjen és tovább jusson 2 győzelemmel, döntetlennél nem számít mert most mínusz 2 a gk-e... maradna mínusz és nem férne be a legjobb 4 harmadikok közé...
Ha kikapunk Nigériától 1-2 góllal, akkor csak úgy lehetünk 4. legjobb 3. helyezett, ha Fidzsi és Honduras is kikap, ha bármelyik pontot szerez, kiestünk.
Szerencsére az a csoport 3 órával előttünk játszik, szóval már az eredmények tudatában mehetnek a fiúk pályára, hogy kell-e az X mindenképp, vagy kikaphatunk 1-2 góllal is... vagy akár 3-mal is és még akkor is tovább jutunk...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
adrian94
őstag
Juve - Barca :
Meccs előtt Barca Win 1.61x 3000ft = 4830ft
Meccs közben Juve vagy X 2.30x 3000ft = 6900ft
Ha az élőfogadás veszít akkor tét vissza jár, így 1830ft-ot kapunk ingyen ! Ha az élőfogadás nyer akkor 900 ft-ot kapunk ingyen !
-
B-L-A-C-K
titán
Jogos, bocs nem figyeltem kellőképpen...
-
4850 oc
aktív tag
Mára ment...
SanLorenzo
Barcelona
AtléticoPR
D.C. United
Philadelphia11k-------->185k
Rosenborg-X
Odd
AIK Stockholm-X
Helsinborg
Örebro-X1k--------->92k
-
B-L-A-C-K
titán
Ment egy-egy netes puttó a számaimmal a következő 2 húzásra 148-149-esre.
-
akooos
veterán
Japó 2-ben 2 meccs megy. Mind a kettőn a gagyibb vezet. Én most fogadnék a Chibára és az Okayamára.
-
stefyY
őstag
Ukrajna
Juventus nyeri a BL-t
Santos - Ponte Preta X200 ----> 6450
Bryan tesók
Barcelona nyeri a BL-t
Columbus
Németország
Girona
Stabaek400 ----> 3060
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest