Új hozzászólás Aktív témák

  • eldarin

    tag

    Szia mindenki!

    Múlt héten vettem egy Gigabyte G1 gtx 970 videókártyát, amiről pár nap használat után kiderült, hogy elviselhetetlenül cicereg (Coil whine), ezért vissza vittem szombaton és elálltam a vételtől, mindent rendben találtak, szóval két héten belül vissza küldik a pénzem.

    Sajnos szükségem van videókártyára, ezért már szombat délelőtt rendeltem magamnak egy ugyanilyen kártyát, hogy legyen amíg ennek vissza kapom az árát, bízva abban, hogy ez nem fog annyira ciceregni.
    Mai nap folyamán átvettem az új kártyát a megadott Pickpackpoint-ban, ám itthon kibontás közben észre vettem egy érdekes karcot a doboz alján, egy ugyanolyat amilyen az előzőleg vissza vitt kártya dobozán is volt. Leellenőriztem az előző kártya garancia levelén a gyári számot és láss csodát vissza küldték nekem az előző kártyát, ugyanabban a dobozban és még a hozzá járó kupont is kifelejtették belőle.

    Mellékesen megjegyzem, hogy amikor vissza vittem a kedves alkalmazott rögtön azzal kezdte hogy 'nyugodj meg a következő is ciceregni fog'.... nem csodálnám, ha valakinek a keze benne lenne a dologban.

    Holnap vissza viszem és követelni fogom a nekem járó "új" terméket vagy mind két kártya vételárát 224 ezer forint, és másik boltban fogok ezentúl vásárolni az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák