Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Ipontól rendeltem neten alaplapot, procit, házat, ramot, amiket aztán másnap személyesen vettem át. Itthon összeraktam hétvégén, viszont nem indult egyáltalán, bekapcsolásnál épp csak egy kicsit mozdul meg a proci hűtőventillátora, de pl. a táp ventije el sem kezd forogni és a LAN kijelző sem kapcsol világít, mint alapesetben a másik gépemnél. A táp teljesen új, egy 600W-s CoolerMaster, a ház is gondolom jó, mivel "ad egy kis löketet" bekapcsoláskor, tehát a power switch-el sem lehet probléma. Gondolom az alaplap lesz a ludas a dologban. Az lenne a kérdésem, ha csak beviszem a számlával és a garilevéllel (nem akarok garanciafutárt, mivel nem akarok emiatt ráfizetni) úgy átveszik tőlem a tüzér utcában?
Ezzel van valakinek tapasztalata? -
smiti
veterán
Köszönöm mindenkinek! Válaszlevélben küldtem el a lemondást és már vasárnap meg is jött a válasz.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Ha az iPon oldalán egy termék mellett az áll, hogy 5 év gyártói garancia az mit takar?
Illetve mi van akkor, ha az áll az oldalukon, hogy 5 év gyártói garancia, de a gyártó csak 3 évről tud?
Előre is köszi!
J.
-
-
bul07
nagyúr
Ha csak az alaplapot viszi vissza akkor tesztelik és ha hibás javítják vagy cserélik , ha jó akkor vissza adják hogy jó
Akkor kerül költségbe ha garancia futárral küldi és nem hibás mert az újboli kiszállítást ki kel fizetni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Első hozzászólásában az alaplapot akarja visszavinni
(#7413) joysefke
Ha az ipon 5évet ad akkor 5évig foglalkozik a garanciáztatásával , te az ipon-nal állsz jogviszonyba( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Ez nekem nagyon zárlatnak tűnik, vagy valami rosszul/fordítva van rádugva, és az alaplap védelme leold. A távtartókat beraktad, nem ér hozzá az alaplap fémesen a házhoz? Szerintem szereld szét a gépet, és rakd össze újra az asztalon, csak a táp, proci, procihűtő, alaplap, 1 db memória maradjon. Dugd rá a monitort, kapcsold be. Ha elindul, akkor szép egyenként csatlakoztasd az eszközöket (merevlemez, stb.), ha így is megy, akkor rakd össze újra az egészet.
Legközelebb meg, ha komplett gépet veszel, kérj szerelést. Sajnos egyébként ez egy ilyen játék is tud lenni, k. idegesítő!
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
Arcképgyáros
ipon gls-sel szállíttat?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Még szombaton rendeltem emag-tól egy nas-t, ami a webes felületen tegnap délutánig még csak "összekészített" státusztban volt, tehát gondoltam még biztos nem adják fel. Emailt írtam nekik, hogy hogy áll a csomag (kettőt is) de nem válaszoltak. 3-4 körül megrendeltem egy másik nas-t, de már az ipontól, mert ott biztos ok a jelzett raktárkészlet.
Erre most 20 perce jön az sms dpd-től hogy jön egy csomagom x időben, köszi. Naná, hogy emag rendelés érkezik meg, de válaszolni azért nem szeretnek..Ilyenkor ipon-t ha felhívom nyitáskor,hogy szeretném visszamondani a rendelést, nem lesz gáz? A cucc amit szerettem volna rendelni, csak külső raktárban volt elérhető, tehát tegnap nem adták még át futárnak.
yo
-
bul07
nagyúr
válasz kenny123 #7418 üzenetére
Írj emailt és törlik
info@iPon.huTelefonon nagy szerencsével fogod ellérni az ipont és akkor is lehet azt tanácsolják hogy a rendelés számávak írj emailt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
NasCa
tag
válasz Intelligencs #7416 üzenetére
Megtörtént tegnap este ez is, kivettem a házból, rátettem egy könyvre, hogy ne érintkezzen fémmel. Viszont az alaplap úgy vettem észre, hogy a kialakításából adódóan is olyan, hogy sem a 2x4 tűs táp csatit, sem a 24x-est, sem a CPU, sem a SYS fan-t nem lehet fordítva rádugni, ezen kívül még a power switch-et dugtam rá a bekapcsoláshoz, de ott is egyértelmű a jelzés, a helyes csatlakoztatást illetően.
És maradt ugyanaz a gond, hogy csak egy kissé mozdul meg a proci ventije bekapcsoláskor, de nem pörög fel.
Visszaviszem csak a lapot, aztán meglátom mit mondanak rá. -
haxiboy
veterán
Intel alaplap? Szerintem csekkold a cpu tokozásban a pineket. Ugyanez a jelenség volt nálam görbe lábak miatt...és épp tegnapelőtt szaktársam gépében kerestük a hibát miért nem megy a dual channel, szintén egy görbe láb.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Zé777
tag
Sziasztok!
Van itt olyan fórumtárs aki a boltban dolgozik, vagy akinek valami köze van a bolthoz?
Üdv: Zoli
-
-
Zé777
tag
Köszi!
Neki írtam már egy hete is és tegnap is, de sajnos nem olyan egyszerű felvenni vele a kapcsolatot.
Először azt hittem azért nem válaszol mert nem iponos, na mindegy.
Egy igen nagy értékű céges beszerzéshez keresek partnert, lenne pár ("bizalmasabb") kérdésem amit kezdésnek nem a központi elérhetőségen tennék fel, de ez nem olyan egyszerű mint gondoltam.Üdv:
Zoli -
_Csaba_
senior tag
Nagy negatív pont az iPonnak. Nagyon sok dolgot vásároltam már tőlük, de most egy tokozás hibás alaplapot vásároltam tőlük, mely le van adva garanciába. Rámfogják hogy én görbítettem meg 3 tűt a foglalatban.. (gondolják hogy ez a hobbim? )
Azt modják meg kellett volna néznem a boltba.. hát mondom köszi.. A boltban mint a heringek, biztos örülne neki mindenki ha ott bontogatnám a 15terméket és vizsgálnám.
-
ACE-
addikt
válasz _Csaba_ #7434 üzenetére
Na ezért csinálom én azt, hogy otthon bontom, de videófelvétel készül, meg fényképek a nyitásról... mellesleg a bizonyítás őt terheli... és azt nem tudom hogy tudja bebizonyítani, hogy gyártás során sérültek meg a pinek, vagy Te tetted... A csavarhelyeket mindenesetre meg lehet nézni, hogy van-e karcolásnyom...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
T0MEEE
tag
Sziasztok!
Van egy Ipontól származó alaplap, ami sajnos felmondta a szolgálatot. Visszaküldtem nekik garanciába, amit szept. 5-én vissza is jeleztek, hogy megkaptak... Okt. 20-án írtam nekik, hogy mi a helyzet, erre ezt kaptam: "Az alaplap a bevizsgálás során hibásnak bizonyult, a csere a napokban esedékes, melyről e-mail értesítést kap."
Lassan 2 hónapja áll a gép
Tudtok adni valami tippet / linket adni, amire hivatkozhatok? Kicsit már szerintem gáz, hogy ennyit "ülnek" rajta... -
bul07
nagyúr
Írj megint nekik hogy mégis meddig kell várnod főleg ha tényleg hibás volt a lap, ha meg nem tudnak olyat szerezni utalják vissza az árát vagy ha akarod le is vásárolhatod
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Törekedniük kell a 15 napos ügyintézésre, meg nem okozhatnak aránytalanul nagy kellemetlenséget
Egyszóval nincs, régen volt rögzített 30napos
Akkor szokott nagyon húzódni ha ide oda küldözgetik , értem ez alatt nagyker majd gyártó Kínába és ott is pihenhet valamennyit egy polcon amire persze a magyar kereskedőnek nincs rálátása, és ez akkor igazán nagy probléma ha az adott gyártó szokott javítani mert ha mondjuk 30nap után küldene is egy újat saját terhére majd a javítottat visszakapná mit kezdene vele
-
bul07
nagyúr
Na igen de ha sok ilyent bevállal akkor szerinted megéri neki csinálni hát nem
Én mint vásárló abban vagyok érdekelt hogy minél tovább életben maradjon az üzlet, mert cseszhetem a több éves garanciát ha állandóan csődbe megy
Nem csak azt kell nézni hogy az adott pillanatban én-én jól járjak, a bolt meg jól szívja meg ha már merészelt nekem valamit eladniAmúgy nem véletlen van tele az apró olyan hirdetésékkel hogy rossz elromlott ezt meg azt vennék, ezek nagy többsége arra megy rá hogy megveszi az olyan termékeket aminek hosszú a garancia ideje
Megveszi és vele a garanciát de mondjuk látható behatás van a terméken, ekkor szerez egy pont olyat áteszi az azonosítókat vagy azt a részét amin látszik a behatás és küldi is garanciába és kéri vissza az árát( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
GRaul
őstag
Hatalmas nagy pirospont az iponnak. Pénteken leadtam egy deszkát gariztatni es ma mar vissza is kaptam volna egy teljesen ujat , ha nem a pénzt kérem vissza
Mivel kozben vettem toluk egy masikat
Ugyh itt is jelezni szeretnem, hogy nagyon szepen koszonomPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Rent
senior tag
Hali!
Vettem ma náluk egy 970 gigabyte kártyát, amiben nem találtam kupont vagy bármi hasonlót, az ajándék játékot hol és hogyan lehet aktiválni, vagy igényelni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest