Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég tettem szert újonnan egy Citizen márkájú órára. Ez a típusa: CM7060-51l kvarc óra.Nemrég megnéztem,mennyire pontos,azaz az atomórához állítottam be. 1 nap múlva kicsit több mint fél másodpercet sietett, ami 1 hónapban úgy 15-20másodperc kb.
Mivel még teljesen új vagyok ebben a témában, azt szeretném kérdezni,hogy az ilyen mértékű sietés egy ilyen óránál mennyire számít rossznak vagy éppen jónak,elfogadható -e?
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
Erről az óráról mi a véleményetek? Barátnőmnek szeretném a jövőben ajándékba.
A belső automatikája mennyire megbízható?[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Elagyaltam nagyon egy új óra beszerzésén. Igazából mivel nem szánnék rá annyit,hogy egy minőségi mechanikus órám legyen,ezért én a jobb kvarc órában gondolkozom , lehetőleg elem nélküli (seiko kinetic/ vagy citizen ecodrive) ~ 50-60ezer ft értékben.
Seiko-tól ez a modell (SMY137P1) nagyon tetszik. Mennyire megbízható ez a modell mik a tapasztalatok?
Esetleg ha tudnátok nekem ajánlani hasonló kinézetű és jellegű órát, azt megköszönném.. Színben amúgy kék vagy fehér számlapos is jöhet, mindenképpen világítson sötétben.
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz fagyalllo #126544 üzenetére
Köszi a segítséged. Ezek az órák annyira nem tetszenek nekem,viszont találtam egy ár/érték arányban nagyon jó órát,ami ráadásul tetszik is. Árban kicsit többe kerül,de hozzájön az előre konfigurált naptár 2100 feb 28ig meg a radio controlled is,ráadásul ez már zafír üveges. Nagy eséllyel ez lesz a kiválasztott.
Citizen Eco-Drive Global Radio Controlled Sapphire Japan Men's Watch
CB0011-77EAláírás
-
voyi
aktív tag
Szerintetek ez a citizen óra (vagy legalább valamelyik cb00 modell) mennyi eséllyel van a polcon valamelyik budapesti borkutime óraszaküzletben? Mielőtt megveszem,szeretném azért felpróbálni,hogy áll rajtam.
Timecenter.hu oldalán fentvan a CB0010-88E változat ami ugyanúgy néz ki mint amit megvennék,elvileg azt írják,hogy megtekinthető a szaküzletekben.. Sajnos csak telefonszámon lehet ezeket a boltokat elérni,de sajnos mivel Londonban lakok,ezért csak később tudom őket felhívni,amikor a 2 ünnep közt hazalátogatok.
Londonban pedig sajnos nem találtam még olyan boltot,ahol nemhogy ezt a típust,de nagyon hasonlót lehet megnézni.Aláírás
-
voyi
aktív tag
Megrendelt Citizem CB0010-88E típusú órám ma megérkezett.
Hozzáértőktől várnék tanácsot,mert nem vagyok tisztában pár dologgal.
Az óra nem jár,mivel ugyebár előfordul,hogy lemerül az eco-drive akksija.
Ám az már felettébb gyanús,hogy manuálisan nem tudom állítani a perc mutatót sem pedig a dátumot. Meg sem moccan rajta semmi se. Ez lehetséges a lemerült állapot miatt lehetséges vagy eleve selejt/meghibásodottat küldtek mégis?Garancialevél,számla megvan.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz BlacKSouL #127558 üzenetére
Betettem a ledes lámpám alá és tényleg elkezdett 2 másodpercenként járni. Azt írja a használati útmutató,hogy addig csinálja ezt,amíg 100%-ig nincs feltöltve, ezidőtájt sajnos a rádiójel vétel és szinkronizáció funkciók ki vannak kapcsolva. Estére az éjjeliszekrényem fiókjába betettem lámpát meg az órát Majd kíváncsi vagyok,hogy feltöltődik-e reggelre.
Köszönöm a segítséget.
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz BlacKSouL #127571 üzenetére
Nekem ugynez ki rendesen feltoltotte, mivel mar nem ugrik 2-t a masodperc mutato. Radiovevo is szinkronizalt,ugyh minden ok Igazabol ez az elso radiovezerelt oram es nagyon uj meg nekema mukodese. Mar csak a szijat kell meretre allittatni valamelyik orasnal.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz Szulita28 #132671 üzenetére
Az én órám (Citizen CB-00010-88E) szerintem ilyen, passzol öltönyhöz,de pl utcai farmeres+pólós/inges viselethez is.
Neméppen automata óra(kvarc),de az én igényeimnek tökéletesen megfelel, teszi a dolgát. Olyannyira jól,hogy a frankfurti adótorony jelének vételét még a téglafal sem akadályozza
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz krx21 #132706 üzenetére
Ja egy cseppet sem bánom,sőt... Én eléggé a modern technológia híve vagyok, de ugyanakkor az igényes megjelenésé is. Ezért is választottam ezt az órát. Ám idővel persze azért szeretnék egy minőségi automatát is beszerezni,de az nem mostanában lesz.
A tiéd is gyönyörűen néz ki, mi több, szerintem a bőrszíj is remekül passzolna hozzá.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest