Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Timestoreban csak az az 1000 Ft-os kupon van?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
SH4D0W2011
őstag
válasz 5-ös kezelő #242334 üzenetére
Megnézegetem, köszi!
-
tomsolo
addikt
válasz PierreL #242356 üzenetére
az attól is függ hogyan mérted
Én most kiváncsiságból megnéztem a Number Cruncher-t (ebben kínai ST1721 szerkezet van), ott következő értékek jöttek ki:
számlappal felfele: +5s
koronával felfele: -1s
koronával lefele: +3s
számlappal lefele: +15s (ezt nem szereti)Imho egész jó kis szerkezetnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
MrSealRD
veterán
Szíj keresésben úgy érzem lyukra futottam. Szeretnék venni egy bond nato szíjat, de valami tisztességesebb szövésűt. Tudom a Phenomenato jó... de 40 dodónak kb a felét, vagy inkább harmadát szánnám a műveletre. Szóval van olyan finomabb szövésű, de nem harmat vékony szíj lehetőség amit jó szívvel ajánlanátok?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
andrew01
tag
válasz PierreL #242356 üzenetére
A kirajzolt csíkot belehet húzni középre.. de a dőlésszögből is látszik, hogy egy ilyen -5sec késést produkálna a mért pozícióban.
Ez úgymond iránymutató, hogy relatíve jó járású, szóval a bökkenő az valóban rejtve lehet.
((Érdemes amúgy tomsolo által írt módon négy poziban is megmérni, hogy egy teljes képet láss..ezek átlaga nagyjából ki is teszi a hordva történő értéket pl. lehet másik háromban siet picit; nekem van ilyen órám ami 3 poziban -2,-3 , de a 4.ben +8 és hordva elég pontos, napi 1,2 sec eltérést produkál.))
Lehet amúgy a magyar márkaszerviz pozitívan állna a dologhoz és azt mondják, hogy oké, a ránézést, átvizsgálást azt ingyen vállaljuk. Lehet naiv gondolat, de egy próbát telefonon megérhet.
A progi amúgy megbízható, nem egy órámat állítottam be vele már a segítségével. -
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz MrSealRD #242360 üzenetére
Aliexpressen érdemes keresni seatbeltes natot. Aliexpress standard shippinggel vagy saver shippinggel elkerüli a magyar vámolást is.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Egy Edox búvár bronz tokkal és egy JL Reverso.
-
csabulaxi
senior tag
https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/prospex/sbdc153
https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/prospex/sbdc155
https://www.seikowatches.com/jp-ja/products/prospex/sbdc157"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
MrSealRD
veterán
válasz xcvbxcvb #242363 üzenetére
Köszi. Megpróbálom. Már néztem ott is, de hátha feldob valami újat.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Empsepo
senior tag
válasz GlitterJohan #242365 üzenetére
Ja. És az egyik legkomolyabb szerkezetgyártó.
Nem tudom hány prémium gyártó szerel, szerelt tőlük werket az óráiba, de sok az biztos.
-
czirakipet
csendes tag
Valaki be tudná azonosítani ezt a TIMEX órámon látható jelzést? Az óra 1968-as.
-
nagyúr
-
momcrew
tag
válasz Polarstar #242375 üzenetére
Tizen éve vettem én is. Pár hete benzinkúton megláttam és megvettem a Prémium óra-val együtt. A magazint még erőből-lendületből több adagokban legyűrtem, de RetekG stílusa miatt a prémiumot pár oldal után odacsaptam. Megfekszi a gyomromat már a második mondta. Várok megint pár évet. Hátha változik a csapat.
ZX Spectrum+ készülékről küldve
-
Veron
addikt
válasz GlitterJohan #242383 üzenetére
ja a tiffany blue az új MoP. de ez "mint green".
szegény ember OP-ja, de látom neked van eredeti is[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
GlitterJohan
csendes tag
válasz Veron #242384 üzenetére
Nekem néha a Tiffany kék is néha zöldnek látszik. Lehet színvak vagyok.
Nekem volt majdnem minden színben a 39-es OP-ból, de sajnos eladtam őket akkor amikor még használtan 1,5-2 millió körül mentek. Most már sok OP-nak olyan ára van használtan amiből nem belépő luxus órát kap az ember hanem egy komolyabb darabot.Például most jött ki az új Zenith Defy Skyline ami enyhén AP beütésű, de szerintem eszméletlen szép. Talán 4 milliónál megáll majd, de alig drágább mint egy entry level Rolex.
-
Veron
addikt
válasz GlitterJohan #242385 üzenetére
a tiffany egy kicsit kékesebb, mint ez a, de hasonló.
hát nem tudom, órab*zi vagyok, de több milliót egy óráért nehezen adnék. eladtam a minden téren perfekt órám, mert túl drágának találtam a mindennapokban - hiba volt amúgy, sajnálom."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
GlitterJohan
csendes tag
Én verem a fejem a falba mert eladtam sok Rolex meg Omega órámat amik lassan dupla annyiért mennek mint pár éve. Igen sokkal többet hoz mint bármelyik állampapír.
Én is drágállom ezeket az árakat, de sajnos még drágábbak lesznek, és egyfolytában emelnek. Na meg megköszönhetjük a kormányunknak is a gyenge forintot ami miatt drágák nekünk az órák.Nem egyszer történt, hogy megkérdezték milyen óra van rajtam. Mondtam az aktuálisat, és következő kérdés általában mennyibe került. Mondtam, hogy egymillió valamennyi. Ne tudd meg mit kaptam. Azóta maximum összeg amit mondok az 100 ezer, akkor nem néznek hülyének. Ezek között van olyan is aki megveszi az aktuális német prémium autót 30-50 millióért, de az 1 milliós óra is már hubameg kategória.
Közben manapség az 1 milliós óra középkategória, Longines meg hasonlók. Omega alap órák is 2 millió vagy afölött indulnak.
Viktor mondta egyik videóban, hogy az alap Diver 300 amit pár napja raktam be ide az is már 2,3 millió a butikban, pedig ez a belépő Omega. Belépő Speedmaster is vagy 2,5 millió forint. Remélem Viktor tévedett mert ha nem akkor az Omega is kezd lassan Rolex árakkal dolgozni, pedig ők még nem Rolex. -
Veron
addikt
válasz GlitterJohan #242387 üzenetére
egyetértek, minden baromi drága, már belépő szinten is elképesztő árak mennek az ismertebb svájci márkákért. mondanom sem kell, hogy jelenleg én is drágábban látom a korábban eladott órám... már ha kapsz, mert a használtpiac is pörög, mint a buszkerék.
-
SOAD19
addikt
"
Na meg megköszönhetjük a kormányunknak is a gyenge forintot ami miatt drágák nekünk az órák."Te hálátlan, mindig, csak a károgás. Bezzeg, annak örülsz, hogy mikor mész a gyerekedért az oviba, iskolába, akkor nem egy ellenkező nemű gyerek fogad. A hatósági áras csirkeszárnyvég, farhát is smafu, ugyi?! Telhetetlen banda, ahogy szokták mondani egyesek, isteni áldás, hogy van nekünk a Viktorunk, meg se érdemeljükValamelyik videóban pont beszélt Viktor arról, hogy szerinte az Omega most teszteli a népet, hogy mennyit hajlandóak kifizetni, ezért folyamatosan emeli az árat. Egyelőre még nem érték el a kritikus árat, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
-
GlitterJohan
csendes tag
-
Veron
addikt
válasz GlitterJohan #242390 üzenetére
Tudor BB36, még csak nem is annyira drága.
most elvagyok az 500 dodó körüli microkkal...mondjuk 3 ilyen már majdnem kiadja a BB árát.@SOAD19: teletankoltam az autót ma, boldog is vagyok, hogy ez békeidőben 2500 Ft-tal drágább lenne. -irónia off-[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz GlitterJohan #242392 üzenetére
"Meg én nem vagyok Inhouse mániás,"
Én sem, mondjuk hiába is lennék, mert annyit úgyse adok, adnék ki órára, mint amennyibe az inhouse szerkezettel szerelt órák kerülnek. De nem is vágyok rájuk, nekem teljesen megfelel a mostani sw-200-asom a 10s alatti járáseltérésével.
-
NYJ75
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Szeretnék egy jó megbízható karórát venni.
Igazából mé g nem döntöttem el , hogy mechanikus vagy Quartz legyen .
A rászánt összeg 600e Ft .Ezeket neztem ki ,igaz teljesen két különböző kategória .
Mi a véleményetek a két óráról ?
Ti melyiket választanátok?Citizen CC7014-82E Promaster Sky karóra
Spb189j1 Sogun
-
Magnum_
nagyúr
A belépő seamaster december végén még 1.910e Ft volt, későn követte le az EUR mozgást, de egyébként is nőttek az árak.
I humbly and respectfully decline™
-
Szilágyi84
senior tag
Irisimo oldalon van mindenre -15% kuponom ,ha esetleg valaki most akarna vásárolni akkor írjon és átadom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest