Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz fagyalllo #242453 üzenetére
Gyári kerámiásra gondoltam. Az csak tartósabb, nem? De így tűnik a gyári se annyira vészes. Nekem az jött le, hogy nagy pozitívum a kerámia lünetta, és hogy az alu verziók hamar kophatnak. Bár, gondolom, csak nem lehet olyan drága a gyári betét, nem veri földhöz az embert, ha esetleg 1-2 évente cseréltetné. Amúgy kinézetre kifejezetten bejön a gyári betét.
#242454 Veron
Nem kizárt. Szeretek más hímvesszejével a csalánt verni. Ezt tanulja, látja az ember a hatalomban lévőktől, őket hibáztasd, én ártatlan vagyok.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
-
NYJ75
csendes tag
-
Spet
addikt
válasz fagyalllo #242444 üzenetére
Alakulgat
(lepattinthatom a hátlapod, de nem tudom, hogy simán kézzel vissza tudom-e rá nyomni)
Szerkezet jár (dátum váltás, stopper működik) de természetesen szerviz igényes.
Stopper nyomógomb kicsit lassan jön vissza így gondolom van benne szösz rendesen. Illetve remélem újrakrómozható, mert találni hozzá lehetetlen.
Plexi beszürkült, de az gond nélkül beszerezhető, számlap hibátlan(!).
Hátlap nincs lepolírozva ('65-ös "civil" [nem '64-es olimpiai kiadás, vagy Ázsiai játékok] kiadás), viszont anno pont gravíroztak bele (szerencsére nem tönkretéve):
Gondolom lézerhegesztéssel helyre állítható lenne, de nem fogom túlzásba vinni, hogy full restaurálás legyen.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
SOAD19
addikt
válasz NYJ75 #242459 üzenetére
A Sinn oldalán, ez az egy üzlet van feltüntetve: [link]
1077 Budapest, Wesselényi utca 19.#242457 fagyalllo
Azt hittem, hogy sokkal kevésbé tartósak az alu lünetták. Mint, ahogy az ásványi üvegre is azt írják, írjatok itt páran, hogy nagyon hamar karcolódik. Azt hittem, hogy valami hasonló lehet az alu lünettával is. Akkor annyira nem nagy hátránya, ha az adott óra nem kerámia betétes. Amúgy nem vagyok én se az az ütöm-vágom a dolgaimat típus, inkább a másik véglet. Még a gshock-jaimra is vigyázok. Ugyebár ásványi üvegesek és emiatt mikroszálas kendővel szoktam tisztítani őket. Tudom, kissé blaszfémia, de ez van.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
ez az ETA F06.411 PreciDrive szerkezet mennyire megbízható?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
dzsi23
addikt
válasz tomsolo #242423 üzenetére
"design a szó, amit keresel"
Na ezt a szót én biztos nem kerestem. Igen, jönnek ki új színek minden évben, de a Seiko nem egyetleg egy típusból él, mint az AP. Hány különböző dizájnnal rendelkező órája van a Seikonak? 100? 200? Passz, rengeteg, és folyamatosan jönnek ki új dizájnok is, de akkor miért baj, hogy a régieket is kiadja új színekben? Ez inkább jó dolog, nem? A(z) Ianosnak van 2 darab dizájnja, ettől lenne menőbb? A szó, amit keresel, az a "tetszik", mert neked tetszik a Mihanikos, és nincs is ezzel semmi baj, szerintem is szép (még ha nekem nagy is lenne az 54mm L2L, és a kisebbik órájuk sem kicsi, ráadásul azon haszontalan a lünetta), de ettől nem lesz menőbb a Seikonál. Nem azt mondom, hogy a Seiko menőbb, de hogy nem kevésbé menő, az biztos.
-
KKG
csendes tag
válasz tomsolo #242447 üzenetére
Ha már Archimede.
Szeretném megjutalmazni magam egy Archimede 1950-2 órával, nekem nagyon tetszik a dizájnja. Viszont mindenképpen a kézihúzós változatot rendelném meg.
Pár kérdésben kérném nagybecsű tanácsotokat, véleményeteket:
1.Az SW215 werkről mi a véleménye a tisztelt fórumtársaknak?
2.Zafírral szeretném kérni, bár az autentikus a plexi lenne. Melyik lenne jobb? Hajlok a zafír felé.
3.Egyedül a hátlapja zavar, hogy átlátszó, megkérjem őket, hogy zárttal csinálják vagy privátban próbáljam meg?
Köszönöm szépen.
-
tomsolo
addikt
1. én a kézihúzósat venném - olyan nagy baj nincs a SW200-al sem, de így autentikusabb
2. sztem a zafír jobb választás
3. passz, nem tudom van náluk ilyen opció, de van chat szóval nem tart semeddig megbeszélni, de ennél sztem nem baj ha látod szerkezetet, engem nem zavarnaUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
válasz dzsi23 #242464 üzenetére
Ehhh, úgy bírom ezeket magyarázgatásokat, de tessék:
Seiko egy consumer cucc, tetszik nem tetszik ez van, _ehhez_ igazodik a kínálata is. Amikor mernek nagyot álmodni, rendre elbasszák, én pl azért nem vettem meg Seiko ssc777p-t mert egy videón felfedeztem hogy mekkora nagy lóbaszó lukakat vágtak az ügyes ferdeszeműek a kismutatóknak.
Ianos sztem menőbb mert limitált, kis példányszámú, jól kinéző _egyedi cucc_. Hatványokkal kisebb az esélye hogy egy buliban összefutsz egy hasonlóval, meg Seikoról ez nem mondható el. Plusz talán még több szív is van benne, minthogy Seiko kihoz egy egy japánfossárgacinege szinű tekit mert a marketing megmondta és attól el kell majd alélni.
Technikailag persze másvilágok ezek, de ezért jó szó ide a design. Mert erről van szó.
( Nem véletlen vettem, nemrég két MJW órát. Egy megbeszélésen az igazgató végig a kezén lévő Tag Heurt meg a kezemen lévő kékszörnyet méregette. hehehe)
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
home.barista
csendes tag
Miyota 821A kaliber (Zeppelin) órát mikor érdemes karbantartásra vinni? Mennyire könnyen javítható probléma esetén?
-
dzsi23
addikt
válasz tomsolo #242469 üzenetére
"jól kinéző"
Nem vita tárgya..."menőbb mert limitált, kis példányszámú"
Na igen, a "limitált, kis példányszámú" mégis csak jobban hangzik, mint az, hogy "sem legyártani, sem eladni nem tudunk sokat, de ha beindulna a szekér, nyilván megtennénk"."Technikailag persze másvilágok ezek, de ezért jó szó ide a design."
Pont ezért nem jó szó a dizájn."Plusz talán még több szív is van benne, minthogy Seiko kihoz egy egy japánfossárgacinege szinű tekit..."
Persze, hogy több szív van benne, hisz svájci werk ketyeg benne, a Seikoban meg japán, és a South Parkban is megmondták, hogy ázsiaiaknak nincs lelkük.Ha pedig egy buliban belefutok egy ugyanolyan órába, mint az enyém, lepacsizok a sráccal, meghívom egy felesre, és bulizok tovább!
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok .
Egy olyan kérdésem lenne , hogy esetleg van valakinek vásárlási tapasztalata Irisimo webshoppal ? Nép ítéletet olvastam róla , de inkább megkérdezem itt is .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Nimda
addikt
válasz Luck Dragon #242473 üzenetére
Nekem jó a tapasztalatom velük.
-
fakekorom
tag
válasz gipsztigris #242438 üzenetére
tudnál javasolni jó ár/minőségű milánóit?
köszönöm1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
-
@mriya@
őstag
válasz home.barista #242470 üzenetére
ha használatban van, akkor 5-6 évente.
szerintem könnyebb cserélni, mint javítani.
filléres tétel, ~15 ezer Ft.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
daara
aktív tag
Hello! A Váci úton nem találtam a tissot szervízt elkoltozott.. tud róla valaki valamit? Nekem csak egy elem csere kéne a pcr 200 ketyegőmbe!
-
@mriya@
őstag
Ha domború a zafír, én azzal venném.
És világos számlappal.
Az automata szerkezet nem ördögtől való, bár ez esetben a kézihúzós sem gond.
Az SW215 egy ETA2804-es Sellita változata.
Szerintem teljesen rendben van.
A gyártó már kinőtte a gyermekbetegségeit.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Erről a G-ről mi a véleményetek? A 10%-os kuponnal egész jó árban van.
-
SOAD19
addikt
válasz Putyin90 #242486 üzenetére
Kinézetre nem rossz. Nem tudom mire vagy kíváncsi, gshock, nem hiszem, hobby gond lehet vele. Solaros, bluethoothos. Ennél többre nekem speciel nem is van szükségem. Úgyhogy én, csak a kinézetet szoktam nézni, a tudás annyira nem érdekel, úgyse használom ki a legtöbb funkcióját. Ami viszont meglepett, hogy kis csuklón se mutat annyira nevetségesen. Ennek a srácnak is hozzám hasonló méretű csuklója van, és abszolút nem tűnik vészesnek: [link] (videó)
Mondjuk a háttérvilágítása, ennek se túl acélos a videó alapján.#242487 NYJ75
Szépen kúszik fel az óra szánt keret...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Putyin90 #242486 üzenetére
Most nézem, hogy azért akad elvétve egy-egy tűrhetőbb méretű komolyabb gshock is. Most ezt a fém szíjast találtam, ami 49.6mm x 46.6mm x 12.9mm-es méterrel bír, hasonló, mint a casioakom, még a vastagságuk, vagyis inkább a vékonyságuk is hasonló. Bár gondolom a szíja nem lehet valami nagy eresztés ilyen összegért. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet hitvány, silány.
Ha esetleg megveszed a linkelt órát, én a helyedben nem hordanám 30 napig, míg vissza lehet küldeni, elállni a vásárlástól. Hátha lesz hamarosan újra divat20/30-as akciózás.
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
SOAD19
addikt
válasz Putyin90 #242491 üzenetére
Nem is konkrétan Neked ajánlottam, inkább csak hangosan gondolkoztam, rácsodálkoztam, hogy ilyen kis méretben is kapható full acél gshock. Azt hittem, hogy a kocka, gmw-b5000-es a legkisebb ilyen, de már nekem az is necces lenne l2l terén. Amúgy a tiédnek talán jobban is tetszik a számlapja, de méretben egyértelműen jobb lenne az én csuklómhoz a 400-as. Biztos jó lesz, és tényleg jó áron volt annyiért.
-
tomsolo
addikt
A vivantison is van valentin napi akció (VALENTIN10) így a Casio Edifice EFR-S107L-1AVUEF
kuponnal csak 22 300 Ft!Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
KKG
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt.
Amint meglesz, befényképezem ide.
Kézihúzós, fehér számlapos, és valószínűleg zafír lesz. A hátlapot próbálom kisírni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest