Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierreL
friss újonc
Sziasztok, egy kérdésem lenne hátha tudnátok segíteni. Vettem egy Pierre Lanniere férfi automata órát. A márkát kevésbé ismerem, feleségem kapott egyet karácsonyra és a férfi vonulata megtetszett. Viszont első automata órám és kicsit vakon vagyok és van egy két problémám.
Először az óra késett meglehetősen sokat másfél óra alatt vagy 15 perc. Rátudtam, hogy nincs rendesen felhúzva, nem mertem sokat tekergetni kezemen sem nagyon volt.
Köv nap egy óra alatt késett kb. 1 percet. Irodai munkát végzek nem szobafestő vagyok sajnos nem nagyon jár a kezem, de ez már gyanús volt.
Írtam a forgalmazónak gyorsan válaszoltak, mondta, hogy küldjem vissza, (Franciaország) nem nagyon volt kedvem őszintén.
És ami érdekes kb. 4-5 nap alatt beállt. Pontos volt ahogy elvárom egy órától. Majd kb. egy hét múlva kezdődött a késés ismét. 1 óra kb. 1 perc. Általában reggel, délelőtt vacakol még majd délután szép pontosra beáll. Elképzelhető, hogy valami gondja van? Vagy csak egyszerűen nincs rendesen felhúzva és amiatt késik? Egyáltalán mennyire lehet egy automatát felhúzni? Nem lehet túlhúzni? Azt olvasom, hogy 30-80 tekerés a koronán, de eléggé nagy az eltérés a 30 és a 80 között.Köszönet Bárkinek akinek van valami ötlete és megosztja.
-
tomsolo
addikt
nekem a G-SHOCk és társaival csak az a bajom, hogy ha megnéztek pár bezel cserét a youtubeon, őrület mi dzsuvát összeszed ez a műanyagon házon a fém
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
SOAD19
addikt
válasz PierreL #242302 üzenetére
Az itteni szakik szerint nem lehet túlhúzni, úgyhogy nyugodtan tekergesd. Én se nagyon szoktam figyelni, mikor kézzel húzok rajta, addig tekerem, míg eléggé nehézzé nem válik. Én a helyedben pár napig tesztelném, megbizonyosodnék, hogy eléggé fel van húzva. És ha így is ilyen sokat mászna el, akkor kérnék külső segítséget.
-
SH4D0W2011
őstag
Ezt a Messerschmitt gyártót ismeri valaki? Van köze az Aristohoz, amit a leírása is emleget? Így rákeresve nekem úgy tűnt, két külön dolog. Tetszik ez a kinézet, bár nagyon Laco másolat, roppant igénytelenül odabiggyesztett dátumablakkal. Milyen minőségű óra lehet ez? Esetleg tudtok valamilyen alternatívát erről a pilóta vonalról olyan 200-250$/€ környékén? Orientet nézegettem még, de a Type-A számlap letisztultabb, jobban tetszik, ez meg nem az. Alis Escapement Time? Bár lehet csak előítélet, de kínait annyira nem szeretnék. Még mostanában nem vásárolnék, de szeretnék kiszemelni valamit, tudnátok segíteni, ajánlani?
-
fagyalllo
őstag
válasz PierreL #242302 üzenetére
Minden reggel húzd fel az órát, tekerj rajta néhány 10 fordulatot és úgy nézd meg a pontosságát. Kenőanyag besűrűsödése sok évtizede nem jellemző, már nem cetolajjal kenik az órákat.
Sajnos kínai szerkezet van az órában...- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz PierreL #242309 üzenetére
Nem ezt mondtam, hanem hogy húzd fel minden reggel és úgy teszteld, mert lehet keveset mozog a kezed és nem tudja felhúzni rendesen az automatika. Illetve a járástartalékát is tesztelheted, felhúzod koronáról teljesen az órát és lerakva nézed, mikor jár le.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #242306 üzenetére
Messerschitt teljesen rendben van. Egyedül a név nem hangzik jól. A Junkers is ilyen. Ők levetették a náci repcsi jelzőt az Iron Anne névvel. (Vas Böske)
A Messerrel nem tudom mi lesz. Az Aristo jobb, nem valami karakteres.
Ja, és egy tulajdonosi körhöz tartoznak, nem véletlen.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MARVEL
tag
válasz fagyalllo #242313 üzenetére
Sziasztok!
A Meranomnál lemondtam egy rendelést. Körülbelül 5 órája beszéltem az ügyfélszolgálattal, az összeget állítólag már elutalták a számlámra. Azonban eddig még nem érkezett meg. Van valakinek tapasztalata a Meranomos pénzvisszafizetés terén? Szerintetek mikor kapom meg a pénzem? -
tomsolo
addikt
-
nagyúr
Srácok! Mi van az óramagazinnal??
Sehol sem kapható!
Elvitte a
cicaCovid?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!A Balmain márka milyen értéket képvisel?Melyik márka alá vagy felé pozicionálható?Kevés az infó Róla a neten...
Köszi -
fagyalllo
őstag
válasz kabalapasika #242320 üzenetére
Swatch csoport drágább divatóra márkája. Kommersz technika igényesebb külsőben.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
Az a Messerschmitt sajnos csak szeretne Laco-másolat lenni, de nagyon csúnyácska szegény. Kvarc vonalon inkább egy Iron Annie, mechából pedig inkább egy Tisell.
Szerk.: Amúgy a kvarc Laco is "csak" 260 euró.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz dzsi23 #242322 üzenetére
Én is inkább a kvarc Laco-t venném.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz SH4D0W2011 #242326 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
KKG
csendes tag
Hú, ez tényleg jó. Nézek is egyet mert tough solar, ami nálam alap egy G-Shocknál.
Kifutó széria ez vagy újabb? Teljesen elkerülte a figyelmem eza modell. Gondolom, van belőle nem inverz kijelzős is.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
[link] Japán automata szerkezetes pilóta Aliról, én be merném vállalni. Ár-érték jónak tűnik.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon mélyrepülő kérdésem lenne.
A főnökömet idézem: "Gergő, kell rá egy óra, így nem lehet tárgyaláson megjelenni."
Tetszenek az órák, de azon kívül, hogy nem értek hozzájuk, sztem nem is tudom őket viselni.Létezik olyan "üzleties" óra ami ha márkájában nem is, de stílusában "öltönyös"? Egyetlen funkció kellene az alapfunkción kívül: fizetés ( bt+telefon, nfc).
Ha ilyen funkció nem elérhető ebben a kategóriában akkor ott cs+.
Help me, pár órát tudnátok ajánlani 50 kornyékén?
[ Szerkesztve ]
-
kerepesig
csendes tag
válasz SOAD19 #242336 üzenetére
Öregedő cégvezető, generációváltásra nem képes. Kvázi miattam megy a cég, mert én tárgyaló helyette, ez már csak a fszméregetés és a megtehetem gategória.
Amúgy jó hely, csak az ilyen "Dzsoki Bárnszos" dolgok... Nem rokon.Ja, a fejemben az élt, hogy tök kalsszik óra csak tudok vele fizetni, ennyire érték hozzá. Ha ezt elengedem, akkor 50 környékén van olyan óra, amivel a főnököm duzzogva megjelenne velem? :D
-
rbalint88
addikt
válasz kerepesig #242335 üzenetére
A fozetest mar leirtak, hogy nem fog menni. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor mondd meg neki, hogy “akkor vegyel valami szepet bmeg”
50 korul nagyon minosegi oltonyora nem lesz, egy orient bambino a legbasicebb hordhato ora szerintem, de azert egy seiko presage se az a szint, amit nagyon meg kellene indokolni. Egyebkent szerintem egy egypalcas ora helyett jobb a semmi, manapsag meg egy tenyleg fasza markas ora 200-300ezerbe siman belekostol… szova vegyen o valami szepet, ha annyira zavarja a csupasz csuklod -
SOAD19
addikt
válasz kerepesig #242337 üzenetére
Esetleg valami ilyesmi (10% kuponnál 50k környéke) Bár lehet, hogy Neked jobb lenne egy kvarc, valószínűleg csak nyűgnek élnéd meg az automatát.
Aztán, hogy ez a szint megteszi-e a főnök úrnak... Amúgy, jól mondja rbalint88, igazán adhatna bele főnököd, munkaruhát is szokták állni a munkahelyek... Annyira nem vagyok jártas, sőt, abszolút nem a dress watckokban, majd a többiek ajánlanak még biztos.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.